Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem idézünk előtted lévő postot he'
Valószínű >)) 2 nap múlva közlöm, hogy Young King Ours drága olvasói már egy fejezettel előrébb járnak. Majd rá 3-5 nappal (ha felkerül Hiranomoe-ra) sírni fogok egy sort T__T Bár még ki tudja *reménykedik, sötét viharfelhők között egy kis résen át belevilágít szemébe a napfény*
Valószínű >)) 2 nap múlva közlöm, hogy Young King Ours drága olvasói már egy fejezettel előrébb járnak. Majd rá 3-5 nappal (ha felkerül Hiranomoe-ra) sírni fogok egy sort T__T Bár még ki tudja *reménykedik, sötét viharfelhők között egy kis résen át belevilágít szemébe a napfény*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-01-28 20:18:49
Az bizony, mert már csak 3 nap...T______T
Legközelebb két nap múlva jelentkezel?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-28 19:43:51
(#989) Az bizony, mert már csak 3 nap...T______T
beküldve: 2008-01-26 18:26:31
(#988) beküldve: 2008-01-26 10:43:02
(#987) Kjaa, már csak 5 nap, és megtudjuk, mi lesz Alucard sorsa, és nem mellesleg, hogy Integrában megtörik-e a jég végre. Nem akarom, Hirano bácsi úgyis elrontja, hiszen férfi T___T
.Egy fórumtalin mit szoktak az emberek csinálni?
Vérmérséklettől függ. De általában beszélgetés mindig van.
Hanon:
*harap, nemszeretei a random-spoilerezőket*
*egyetért*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-21 21:44:00
(#985) ne menjünk soha dolgozni..na jó de mert különben nem lesz naruto4. meg bannia5...
rossz a munkamorál én mellesleg szeretem a hétfőt..
akkor én égessem egyedül megam?vagy akkor most mi van fórumtalival..nkem mind2nap jó..
rossz a munkamorál én mellesleg szeretem a hétfőt..
akkor én égessem egyedül megam?vagy akkor most mi van fórumtalival..nkem mind2nap jó..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Hétfő=első munkanap=a hét legszarabb napja= a fenének van kedve aktivan fórumozni
(legalábbis ez az én verziom a hétfőre, ha neked nincs ilyen gyilkos hangulatod ettől a naptól akkor irigyellek^^)
(legalábbis ez az én verziom a hétfőre, ha neked nincs ilyen gyilkos hangulatod ettől a naptól akkor irigyellek^^)
Én is így vagyok, vele, de én a szerdát is nagyon utálom.
Trisa te nem Pesten laksz nem?
Nossss, tulajdonképpen nem....de be tudok buszozni/kisföldalattizni egyedül!!! Illetve, még egyyszer meg kell járni, hogy tudjam,
DE most, hogy mondod ( mennyi agyad van!!! ) Áprilisban már semilyen semmi nem fenyeget tanulás szempontjából, ekvázi meggyőzhetem a szülejeimet, hogy hadd menjek mind2 napra
Kösssz Syan!!
Trisa nincs mit!Örülök,hogy segíthettem!
Minnél többen leszünk,annál jobb lesz a tali!Ti nektek van már partneretek a conra vagy mindenki egyedül megy?Vagy álljunk össze mi fórumosok mind együtt?
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-01-21 21:08:38
Hétfő=első munkanap=a hét legszarabb napja= a fenének van kedve aktivan fórumozni
Hétfő van....
Attól még írhatna vki..mi köze a hétfőnek a kihaltsághoz?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-21 19:31:26
(#979) Olyan kihalt ma a fórum
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Trisa te nem Pesten laksz nem?
Nossss, tulajdonképpen nem....de be tudok buszozni/kisföldalattizni egyedül!!! Illetve, még egyyszer meg kell járni, hogy tudjam,
DE most, hogy mondod ( mennyi agyad van!!! ) Áprilisban már semilyen semmi nem fenyeget tanulás szempontjából, ekvázi meggyőzhetem a szülejeimet, hogy hadd menjek mind2 napra
Kösssz Syan!!
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Picilany: nem spoilerezünk, főleg nem akkor, ha nem az adott anime topicjában vagyunk. *harap, nemszeretei a random-spoilerezőket*
Syan: ami épp kijön
Syan: ami épp kijön
Köszi Hanon,valahogy éreztem,hogy ezt fogjátok mondani.A fórumtalit elnézve a box nem kétséges!!!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.