Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-01-19 17:35:24
(#931) Előtali, előtali...hmmmm.... szerintem.......hm....hónapokka l a con előtt....hmmm... nem hiszem, hogy eredményes lenne.... csak a Murphológia törvényei miatt sem... meg most hirtelen nem is tudom elképzelni.... de ez csak az én véleményem, nem kell rá úgy adni...
(ha-ha vélemény, bizonytalan tévelygés a sötét ösvényen...)
de ha lenne is, akkor se télen, hanem Tavasszal!!! márciusban.... ne olyan sokkal a cone előtt, mert akkor már az idegek egészen feszesek az izgalomtól...
Tehát, legyen-e....
nem tudom!!
(ha-ha vélemény, bizonytalan tévelygés a sötét ösvényen...)
de ha lenne is, akkor se télen, hanem Tavasszal!!! márciusban.... ne olyan sokkal a cone előtt, mert akkor már az idegek egészen feszesek az izgalomtól...
Tehát, legyen-e....
nem tudom!!
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-01-19 17:37:29
Előtali mmmm nem is tudom nem lenne hülyeség az tuti... de nem tudom hol lehetne oylan helyen, ami mindenkiek elérhető, mert ugye egy Con az Con...mégiscsak....
A kajacsata az diplomatikus? mert... tulajdonképpen még bajuk is eshetett volna, valaki eldobja a villát(pontpontpont) xDDD
A kajacsata az diplomatikus? mert... tulajdonképpen még bajuk is eshetett volna, valaki eldobja a villát(pontpontpont) xDDD
Diplomatikus,mert a véleményüket fejezték ki,egy kis baráti rizsdobálással
Mivel eléggé szét lehetünk szóródva az országban,nehéz lenne mindenkinek praktikus helyet,időpontot találni....az előtali e miatt gázos ügy(lazza szóhasználat,mi?)
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-01-19 17:33:23
Előtali mmmm nem is tudom nem lenne hülyeség az tuti... de nem tudom hol lehetne oylan helyen, ami mindenkiek elérhető, mert ugye egy Con az Con...mégiscsak....
A con az con,de ha lenne is előtali,te mit javasolsz?
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-01-19 17:26:32
(#928) Előtali mmmm nem is tudom nem lenne hülyeség az tuti... de nem tudom hol lehetne oylan helyen, ami mindenkiek elérhető, mert ugye egy Con az Con...mégiscsak....
A kajacsata az diplomatikus? mert... tulajdonképpen még bajuk is eshetett volna, valaki eldobja a pálcát(!)(pontpontpont) xDDD
A kajacsata az diplomatikus? mert... tulajdonképpen még bajuk is eshetett volna, valaki eldobja a pálcát(!)(pontpontpont) xDDD
Szerk: Trisa 2008-01-19 17:30:39
Táblával kéne nyomulni...jó naggyal,igen
De azt pl. megnéztem volna,ha ez a Chika és tsai. trió és akik itt marták egymást élőben is találkoznának...állnánk a ring szélén és szurkolnánk? -jájj,de gonosz,nem akartam előhozni,de ez kellett
jujujujujujujujjjjjjjjjjj×DDD ez egy jó kérdés......(de kíváncsi lennék, persze azért csak diplomatikusan.... de annak is vannak durva formái ám...)
A diplomácia durva formái:vmikor,már nem is tudom melyik országban(lehet,h japánban ),a parlamenti képviselők az ebédjükkel dobálták egymást
És ez még csak egy példa
Minden országnak megvannak a maga sajátos elemei!
Akkor előtali ne legyen?
De azt pl. megnéztem volna,ha ez a Chika és tsai. trió és akik itt marták egymást élőben is találkoznának...állnánk a ring szélén és szurkolnánk? -jájj,de gonosz,nem akartam előhozni,de ez kellett
jujujujujujujujjjjjjjjjjj×DDD ez egy jó kérdés......(de kíváncsi lennék, persze azért csak diplomatikusan.... de annak is vannak durva formái ám...)
A diplomácia durva formái:vmikor,már nem is tudom melyik országban(lehet,h japánban ),a parlamenti képviselők az ebédjükkel dobálták egymást
És ez még csak egy példa
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Úgy is megoldható lenne a dolog,hogy egy előmangafanos talit szervezünk,mondjuk 1-2 hónappal a con előtt.Itt előtte megismerkedhetnénk és a conon az új arcokat fogadhatjuk,szurkolunk nekik az összecsapások terén,stb....
A táblás 5let nem rossz.
Szerk: Syan 2008-01-19 17:13:20
beküldve: 2008-01-19 16:59:50
(#923) Táblával kéne nyomulni...jó naggyal,igen
beküldve: 2008-01-19 16:54:25
(#922) Ez a rikkantsuk el magunkat bejöhet... bár ősszel én "AMV-sek!!!!!" et rikoltoztam, de nem volt eredménye, mégha ketten kiabáltunk akkor sem.... lehet azt kéne, valaki csinál egy táblát, leszúrja a PeCsán kívül valahova, (a padoknál kint, vagy valami) és odamennek az emberek, mikor megtalálják vagy, ha van idejük két tömegúszás közepett Csak nagy tábla kell....
Szerk: Trisa 2008-01-19 16:55:29
beküldve: 2008-01-19 16:31:27
(#921) Mondjuk azt tekintve mekkora tömegnyomor volt ősszel...Persze én ellátam felette,szerencse,h magas vagyok...milyen mázli már,h a második sorból is látom a pultot.Off
Szóval valaki elrikkantja magát,h Mangafan Fóóóóórumtali,gyűjjetek,em berek...és még valami...majd ha esetleg lesz akkor csak így odamegyünk:"Sziasztok,Chio in vagyok,alias Anna.Emlékeztek rám,én írtam azt a sok hülyeségat."Vagy?
Szóval valaki elrikkantja magát,h Mangafan Fóóóóórumtali,gyűjjetek,em berek...és még valami...majd ha esetleg lesz akkor csak így odamegyünk:"Sziasztok,Chio in vagyok,alias Anna.Emlékeztek rám,én írtam azt a sok hülyeségat."Vagy?
Kérdés:lesz a Conon fórumtali?
Lehetne szervezni...nekem fanszinkronos talim lesz, azt is mi szerveztük...de akár megoldható lenne egy fórumtali..mondjuk mindenki egy ember köré csoportosul, meglátja és odsamegy aztán szépen jönnek e töbiek is.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Kérdés:lesz a Conon fórumtali?
Én örülnék neki.Addigra összekapom magam valahogy.
beküldve: 2008-01-19 13:31:09
(#918) Kérdés:lesz a Conon fórumtali?
beküldve: 2008-01-19 13:16:07
(#917) Olyan régen voltam, h újabb oldalakat írtatok, amiket nincs kedvem visszaolvasni. XD