Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-01-21 17:04:00
(#976) Picilany: nem spoilerezünk, főleg nem akkor, ha nem az adott anime topicjában vagyunk. *harap, nemszeretei a random-spoilerezőket*
Syan: ami épp kijön
Syan: ami épp kijön
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Kérdeznék még egy dolgot.Melyik napon legyen a tali.Szombaton vagy vasárnap?
HEYHO!!
Szombaton legyen, vasárnap nem tudok lenni, de lehet akár 2 napos is, és ha megszavazzuk a táblát, akkor én megcsinálom, mert beleéltem magam ( ) de ha nem kell, akkor nem csinálom, de ha kell, akkor megcsinálom, és univerzális, mind2 nap alkalmazható tábla lesz!!!
(csak olyannak kell hazavinni/szálláshelyrevinni, aki mind2 napon van, tutira, és ezen kívül /a beleélés tárgya/, tárgyi elmék marad rólam) (sokak örémére: aki utál széttépheti, aki nem annyira, csak kicsit, az szolídan beteheti a szelektív gyűjtőbe)
Reményeim szerint mindkét napon kintleszek.Egy fórumtalin mit szoktak az emberek csinálni?Én még sosem voltam valaki elmagyarázhatná.....
Trisa te nem Pesten laksz nem?
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-01-21 17:00:47
HEYHO!!
Szombaton legyen, vasárnap nem tudok lenni, de lehet akár 2 napos is, és ha megszavazzuk a táblát, akkor én megcsinálom, mert beleéltem magam ( ) de ha nem kell, akkor nem csinálom, de ha kell, akkor megcsinálom, és univerzális, mind2 nap alkalmazható tábla lesz!!!
(csak olyannak kell hazavinni/szálláshelyrevinni, aki mind2 napon van, tutira, és ezen kívül /a beleélés tárgya/, tárgyi elmék marad rólam) (sokak örémére: aki utál széttépheti, aki nem annyira, csak kicsit, az szolídan beteheti a szelektív gyűjtőbe)
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-01-21 16:54:09
beküldve: 2008-01-21 14:53:38
(#973) tök jó megkaptam a választ...(nem)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-21 11:05:41
(#972) na mit nézek,! találd ki! ayashi no ceres... gondolom rájöttél .... aki most ..most ott fekszik..és ..ááá..szegény..
kérdés . ugyi jól tom h toya meghal.. mert még nem láttam végig..de így hallotam..
kérdés . ugyi jól tom h toya meghal.. mert még nem láttam végig..de így hallotam..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-21 11:13:30
beküldve: 2008-01-21 11:02:00
(#971) Kedves mindenki! Alisterrel egyetértve: ha idézni szeretnétek, lehet használni a kijelölést és a beszúrást...
Plusz van szerkesztő funkció, azzal is lehet dolgozgatni... és így ki lehet küszöbölni a kilométer hosszú tovább-válaszokat...
Plusz van szerkesztő funkció, azzal is lehet dolgozgatni... és így ki lehet küszöbölni a kilométer hosszú tovább-válaszokat...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-21 10:47:29
(#970) bocsánat!!!!!!!!
beküldve: 2008-01-21 10:42:24
(#969) Gyerekek, újfent könyörgöm mindenre, ami szent:
NE IDÉZZÉTEK BE MINDEN POSTBAN AZ ELŐTTE LÉVŐ 4-5 HOZZÁSZÓLÁST! NE!!! 1 VAGY 2 TÖBB MINT ELÉG!!!
Köszönöm!
NE IDÉZZÉTEK BE MINDEN POSTBAN AZ ELŐTTE LÉVŐ 4-5 HOZZÁSZÓLÁST! NE!!! 1 VAGY 2 TÖBB MINT ELÉG!!!
Köszönöm!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az ilyen találkozók kellenek szerintem,mert így még jobban megismerkedhetünk a másikkal.
Valaki tud valamit az otakucióról?
Mit szeretnél tudni?
A fórumtaliról pedig : IGEN! LEGYEEEN!!!!
A Con nekem is jó lenne, csak akkor még beszéljük meg kb. hány óra fele (sztem 'nyitás' előtt jó lenne, mert akkor még senkinek nincs külön progija, amit esetleg meg szeretne nézni). A holra is van egy felvetésem (az eddigieken kívül persze), szóval, ha jól emlékszem a bejárattal közvetlen szemben van a Pecsánál egy nagyon tér, ahol vannak padok. És akkor oda kiállhatna vki egy táblával...vagy vmi hasonló.
Nos??
nos én a PECS-tól kb 4 72 troli megállóra lakom és mindig hülyének néznek szoal én elvállalom ha senki.. *biztos vagyok benne?!*
nemesis nem a 7 oldaltól nem csak erről volt téma ..
nos akkor fórumtali pecsa előtt mindd két nap picilány meg nyilvánosan hülyét csinál magából8úgyis az vok szoal nem számít)
Most foglalja már össze valaki, hogy miről volt szó. 7 oldalon keresztül, kérem...
Fórumtali?
Fórumtali?
Én sem tudom miről van szó, de ha 7 oldalon keresztül ez a téma, akkor gondok vannak, úgy néz ki többször kell benéznünk. XD
Az ilyen találkozók kellenek szerintem,mert így még jobban megismerkedhetünk a másikkal.
Mit szeretnél tudni?
A Con nekem is jó lenne, csak akkor még beszéljük meg kb. hány óra fele (sztem 'nyitás' előtt jó lenne, mert akkor még senkinek nincs külön progija, amit esetleg meg szeretne nézni). A holra is van egy felvetésem (az eddigieken kívül persze), szóval, ha jól emlékszem a bejárattal közvetlen szemben van a Pecsánál egy nagyon tér, ahol vannak padok. És akkor oda kiállhatna vki egy táblával...vagy vmi hasonló.
Nos??
Mindent tudni szeretnék róla amit lehet.Ti már felregeltetek egyébként?Azért kérdem,mert lehet nekem is fel kéne regelnem oda....
Az ötleted meg jó,de ha lehet kéne egy msn közös duma mindenkivel,meg mit csináljunk majd a talin,stb....
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-01-20 17:04:22
beküldve: 2008-01-20 14:15:43
(#965) Ja.Fóromtali.Repkedtek az ötletek,a hangosbeszélőtől a tábláig,illetve a szimpla üvöltésig.Hogy hol,mikor,stb,de addig talán eljutottunk,hogy legyen.Azonosítás,egyéb nagyszerű ötletek?
És a Conon,de ez már gondolom lejött
És a Conon,de ez már gondolom lejött
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-01-20 14:20:11
beküldve: 2008-01-20 14:04:33
(#964) Most foglalja már össze valaki, hogy miről volt szó. 7 oldalon keresztül, kérem...
Fórumtali?
Fórumtali?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Mit szeretnél tudni?
Nos??
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Ha vkit érdekel, tanáltam egy iszonyat jó oldalt... www.gotbaka.com
Böngésszetek rajta... de asszem, mindenkinek kellemes csalódás lesz... nem igazán van olyan anime, ami ne lenne fenn...
Szal, jó szórakázást!!!
Böngésszetek rajta... de asszem, mindenkinek kellemes csalódás lesz... nem igazán van olyan anime, ami ne lenne fenn...
Szal, jó szórakázást!!!
Kösz a tippet. Nagypn jó az oldal. Alig tudok angolul, fe a felirat nagy részét megértem.