Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-02-17 16:10:28
(#1036) Ő nem öreg, csak most vette fel az orosz nyelvet =)
Én egy évig tanultam (5 éve), csak aztán leadtam, nem láttam értelmét tovább folytatni. Az abc első 6 betűje megmaradt >)
Én egy évig tanultam (5 éve), csak aztán leadtam, nem láttam értelmét tovább folytatni. Az abc első 6 betűje megmaradt >)
Köszi Hanon... De sajna már őszül a halántékom... Még anno az általánosban és a középsuliban tanultam kedvenc tavarisaink nyelvét... jó 9 évig...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-14 10:01:41
(#1034) Ííígy vaan. Eerteni eegyet veeletek, de nee pííszkalni óórosz taavarisokaat mjeert meegnyjomni naagy pííros góómbot es leesz naagy buumbuum neektek!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Ez nagyjából így van a szlávokkal. Általában megértik egymást valamennyire, vagy jobban, vagy kevésbé jól. De ha van közöd egy szláv nyelvhez, akkor az orosztanulás úgyis leegyszerűsödik.
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-02-14 08:11:40
beküldve: 2008-02-13 22:39:19
(#1032) orosz...hmm...
Szeretem a szláv nyelveket(kettot hasznalok is siman)de az orosz azert elegge mas-az azbuka miatt is
azert ha mondanak nekem talan minden negyedik szot ertenem. Kezdetnek nem is rosz
Szeretem a szláv nyelveket(kettot hasznalok is siman)de az orosz azert elegge mas-az azbuka miatt is
azert ha mondanak nekem talan minden negyedik szot ertenem. Kezdetnek nem is rosz
beküldve: 2008-02-13 21:43:03
(#1031) Fura Az anyám és a haverom is most kezdett oroszozni (igaz anyám újra...)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-13 20:33:38
(#1030) Ő nem öreg, csak most vette fel az orosz nyelvet =)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
hmm...nem olyan biztos az
Akkor ezt olvasd ki: Манга на Русском Языке Én értem.
Na jó..igazad van
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Manga na ruszkom jizike - manga oroszul... úgy látszik, nem csak én vok itt ilyen öreg...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-13 20:02:19
(#1025) nem olyan biztos h nem jön össze nézdd pozitívan a dolgokat lehet h 16xra eljutott még az én agyhelyembe is...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
De ha nem értenek magyarul, akkor miből gondolod, hogy ezt érteni fogják?
Egyelőre működik, szerintem még mindig jobban értenek magyarul mint mondjuk oroszul.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
De ha nem értenek magyarul, akkor miből gondolod, hogy ezt érteni fogják?
Egyelőre működik, szerintem még mindig jobban értenek magyarul mint mondjuk oroszul.
beküldve: 2008-02-13 19:28:41
(#1022) ez igazán kedves tőled..kösz az együttérzést...
csak az volt a bökkenő h öcsi is vlem volt aztán nem akartam h az egyetlen fontos férfit az életemben baj érje...
csak az volt a bökkenő h öcsi is vlem volt aztán nem akartam h az egyetlen fontos férfit az életemben baj érje...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-02-13 19:31:12