Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-02-21 20:35:44
(#1081) alapból szépek csak félelmetesek...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
ááááá de hogy még galamboktól is pedig a galambol olyan arííík főleg amikor lépkednek és ahogy a fejük mozog,nagyban bólogatnak a grúúúk
Hát én szerintem nem mert engem támadtak már meg egy párszorXDAkkor azok VÉRGALAMBOK voltak
Vigyázni kell velük mert azok sunyi állatkák
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-02-21 20:34:33
beküldve: 2008-02-21 20:33:30
(#1079) titeket sz a ....rt már le galamb mert engem még nem :P
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
ááááá de hogy még galamboktól is pedig a galambol olyan arííík főleg amikor lépkednek és ahogy a fejük mozog,nagyban bólogatnak a grúúúk
Hát én szerintem nem mert engem támadtak már meg egy párszorXDAkkor azok VÉRGALAMBOK voltak
Vigyázni kell velük mert azok sunyi állatkák
王座
Hát én szerintem nem mert engem támadtak már meg egy párszorXDMegszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-02-21 20:30:08
(#1076) milyen jó h ezt kiadhattam magamból .. apum csak nevet az egészen és mikor hal a kaja folyton csesztett vle..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
oza elolvastad figyelmesen?? kétlem és hozzáteszem minden kisállatom megdöglött elég rossz omen.. és tényleg édik de nem akkor mikor fejrázás közben látod h ott van a nyaka eltörve.. és össze vissza lóbáózik a hajadban..
Jóóó értem én drága nem kell félni tölük ők már máshol vannak
王座
beküldve: 2008-02-21 20:20:27
(#1074) na vissza a halas dologhoz.Én szoktamn nézni mikor nagyapám boncolja meg belezi a halat ,mert horgászat után el kell rakni.De mind1
egyszer egy afrikai harcsát boncoltunk és mivel nem mozdult és a nagyapám fejbevágta néhányszor,elkezdtük nyúzni és a hal akkorát csapott még élt és *szadista nézés*és élve megnyuztuk véletlen hát ez valami
egyszer egy afrikai harcsát boncoltunk és mivel nem mozdult és a nagyapám fejbevágta néhányszor,elkezdtük nyúzni és a hal akkorát csapott még élt és *szadista nézés*és élve megnyuztuk véletlen hát ez valami
beküldve: 2008-02-21 20:19:55
(#1073) oza elolvastad figyelmesen?? kétlem és hozzáteszem minden kisállatom megdöglött elég rossz omen.. és tényleg édik de nem akkor mikor fejrázás közben látod h ott van a nyaka eltörve.. és össze vissza lóbáózik a hajadban..
igen hát vonzom a hülyéket bolondokat csöveseket és a halott állatokat..
necro ez igazán együttérző volt..
Tudom..tőlem megszokott kedvesség
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-21 20:16:35
(#1071) ááááá de hogy még galamboktól is pedig a galambol olyan arííík főleg amikor lépkednek és ahogy a fejük mozog,nagyban bólogatnak a grúúúk
王座
beküldve: 2008-02-21 20:16:15
(#1070) igen hát vonzom a hülyéket bolondokat csöveseket és a halott állatokat..
jah és azt még nem is tettem hozzá h minden kissállatom meghalt...
jah és azt még nem is tettem hozzá h minden kissállatom meghalt...
Szerk: PICILÁNY 2008-02-21 20:18:14
édesek vagytok de az a baj h minden döglött állat megtalál 2 ével ezelőtt pl sétáltam az utcán és az autó elütött egy galambot (alapból félek tőlük) erre a kitört nyakú galamb a hajamban landolt én sikítoztam meg próbáltam kiszedni de még jobban a hajamban marad az emberek meg ott röhögtek de én már zokogtam .. és srnki nem segített..
Szegényke !!!:( mien történeteid vannak!De köcsögök voltak az emberek !bezzeg ha velük történt volna...Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
édesek vagytok de az a baj h minden döglött állat megtalál 2 ével ezelőtt pl sétáltam az utcán és az autó elütött egy galambot (alapból félek tőlük) erre a kitört nyakú galamb a hajamban landolt én sikítoztam meg próbáltam kiszedni de még jobban a hajamban marad az emberek meg ott röhögtek de én már zokogtam .. és srnki nem segített..
Az emebrek alapvetően gonoszak és élvezik mások szenvedését..gonoszak
Sebaj, legalább örömet okoztál másoknak
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-21 20:10:57
(#1067) édesek vagytok de az a baj h minden döglött állat megtalál 2 ével ezelőtt pl sétáltam az utcán és az autó elütött egy galambot (alapból félek tőlük) erre a kitört nyakú galamb a hajamban landolt én sikítoztam meg próbáltam kiszedni de még jobban a hajamban marad az emberek meg ott röhögtek de én már zokogtam .. és srnki nem segített..