Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-02-21 20:07:35
(#1066) Hát még a végén szegény hal megbosszulja LOL!
Ne félj, majd megvédelek tőle, a csúnya döglött haltól
Ne félj, majd megvédelek tőle, a csúnya döglött haltól

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-21 20:07:08
(#1065) Jaaaaaaaj nem kell félni
,nem hiszem hogy az a hal kisérteni fog
Eröl jut eszembe van egy balázsos reklám amiben pont ez van,hogy le akarja vágni a halat és belenéz a szemébe és szegény hal elkezd sírni és inkább nem bántja őt

Eröl jut eszembe van egy balázsos reklám amiben pont ez van,hogy le akarja vágni a halat és belenéz a szemébe és szegény hal elkezd sírni és inkább nem bántja őt

王座
beküldve: 2008-02-21 19:58:03
(#1064) jah , igen nos én attól félek h ő ugyebár halott de érzi ami fájdalmat én okozok neki és h feltámad v nem is tom (tudom h lehetettlen ) de mintha megérezném h ő mit érezne (értheő?!)
és ez rémíszt el meg ahogyan az üveges tekintetével mered rád.. én majdnem elájultam boncolás közben de megbírkóztam vle..

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-21 19:55:30
(#1063) beküldve: 2008-02-21 19:54:28
(#1062) nos édesem mire is vagy kíváncsi??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-21 19:54:05
(#1061) beküldve: 2008-02-21 18:51:23
(#1060) Szio Trisa elolvastam ám a leveled .
Mivel tudtalak felviditani ennyire?
Mivel tudtalak felviditani ennyire?

Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Kyaaa, honap jön ki Nipponiában a Hellsing ova 4. <3
Boooyahh! Rajta vagyok én is. Az OVA nekem sokkal jobban bejön! Már fűtöm a gépet!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Kicsit takarítottam, banolgattam. Lehet rendszeresíteni kéne egy fórumfelügyelőt, mert egy ilyen délelőtt is a mangáktól veszi el az időt...

Óh, én is nagyon szépen köszönöm így utólag is. ^.^
Kyaaa, honap jön ki Nipponiában a Hellsing ova 4. <3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-20 22:54:57
(#1057) Aham a Kossuth Zsuzsába ami már Szent-Györgyi lett. 2szobatársam jár a sulidba mindkettő végzős, az egyik b-s, a másik d-s. Én szintúgy hordom a szalagot. GOndolom te is végzös vagy..
Szerk: miyu 2008-02-20 22:55:57
Ide írd légyszi a választ Ibolya...

Na! Itt vagyok!

Szóval te koleszos vagy?
beküldve: 2008-02-20 22:45:38
(#1054)
Szerk: miyu 2008-02-20 22:46:44
e ha jól tudom, akkor van egy site, ahol pontosan fenn vannak a tudnivalók...[Link]

Pontosabban lesz...

És a link helyesen[Link]
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Kicsit takarítottam, banolgattam. Lehet rendszeresíteni kéne egy fórumfelügyelőt, mert egy ilyen délelőtt is a mangáktól veszi el az időt...

Köszönjük sensei... és mostantól fordítsd nyugodtan az idődet a mangákra...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3