Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-02-21 20:07:35
(#1066) Hát még a végén szegény hal megbosszulja LOL!
Ne félj, majd megvédelek tőle, a csúnya döglött haltól
Ne félj, majd megvédelek tőle, a csúnya döglött haltól
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-21 20:07:08
(#1065) Jaaaaaaaj nem kell félni
,nem hiszem hogy az a hal kisérteni fog
Eröl jut eszembe van egy balázsos reklám amiben pont ez van,hogy le akarja vágni a halat és belenéz a szemébe és szegény hal elkezd sírni és inkább nem bántja őt
,nem hiszem hogy az a hal kisérteni fog
Eröl jut eszembe van egy balázsos reklám amiben pont ez van,hogy le akarja vágni a halat és belenéz a szemébe és szegény hal elkezd sírni és inkább nem bántja őt
王座
beküldve: 2008-02-21 19:58:03
(#1064) jah , igen nos én attól félek h ő ugyebár halott de érzi ami fájdalmat én okozok neki és h feltámad v nem is tom (tudom h lehetettlen ) de mintha megérezném h ő mit érezne (értheő?!)
és ez rémíszt el meg ahogyan az üveges tekintetével mered rád.. én majdnem elájultam boncolás közben de megbírkóztam vle..
és ez rémíszt el meg ahogyan az üveges tekintetével mered rád.. én majdnem elájultam boncolás közben de megbírkóztam vle.. "-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-21 19:55:30
(#1063) beküldve: 2008-02-21 19:54:28
(#1062) nos édesem mire is vagy kíváncsi??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-21 19:54:05
(#1061) beküldve: 2008-02-21 18:51:23
(#1060) Szio Trisa elolvastam ám a leveled .
Mivel tudtalak felviditani ennyire?
Mivel tudtalak felviditani ennyire?
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Kyaaa, honap jön ki Nipponiában a Hellsing ova 4. <3
Boooyahh! Rajta vagyok én is. Az OVA nekem sokkal jobban bejön! Már fűtöm a gépet!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Kicsit takarítottam, banolgattam. Lehet rendszeresíteni kéne egy fórumfelügyelőt, mert egy ilyen délelőtt is a mangáktól veszi el az időt...
Óh, én is nagyon szépen köszönöm így utólag is. ^.^
Kyaaa, honap jön ki Nipponiában a Hellsing ova 4. <3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-20 22:54:57
(#1057) Aham a Kossuth Zsuzsába ami már Szent-Györgyi lett. 2szobatársam jár a sulidba mindkettő végzős, az egyik b-s, a másik d-s. Én szintúgy hordom a szalagot. GOndolom te is végzös vagy..
Szerk: miyu 2008-02-20 22:55:57
Ide írd légyszi a választ Ibolya...
Na! Itt vagyok!
Szóval te koleszos vagy?
beküldve: 2008-02-20 22:45:38
(#1054)
Szerk: miyu 2008-02-20 22:46:44
e ha jól tudom, akkor van egy site, ahol pontosan fenn vannak a tudnivalók...[Link]
Pontosabban lesz...
És a link helyesen[Link]
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Kicsit takarítottam, banolgattam. Lehet rendszeresíteni kéne egy fórumfelügyelőt, mert egy ilyen délelőtt is a mangáktól veszi el az időt...
Köszönjük sensei... és mostantól fordítsd nyugodtan az idődet a mangákra...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3