Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mondja ezt Anderson nick névvel
jovan, honnan veszed h a Hellsingből való a név, mi????
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
A Hellsing mindennél előbbre való
De még mennyire.
hogy nem...
Mondja ezt Anderson nick névvel
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
De még mennyire.
hogy nem...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-09-02 00:45:11
(#357) Ööö bocsi tudom hogy nem vág ide csak érdeklödöm, hogy volt-e valaki a szegedi SZIN fesztiválon?
beküldve: 2007-09-02 00:41:10
(#356) háááát...ezt azért így nem montam volna...de nemrossz
Az nem con volt. De Con után szerintem berendelem őket kemény 3000 credit / darabjáért. Hacsak nem jön megint valami új sorozat amibe belekezdek... XD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
De kár 4750? Mármint azt nem a conon ugye?
Mivel eddig csak Jap release volt eddig nem igen jelent meg angolul papír alapon 4200? Én 4750-ér vettem per darab...
Pontosan 4200 Ft! (animeconokon minimum 5-ször megyek oda ugyanahhoz a pulthoz, már megjegyeztem ) Bár én még a Dawn-t nem igazán láttam se képregényfesztiválon se conon
Pont most olvasom. Of course nem papíron mert Hellsing drága. Nem kicsit, nagyon. De következő hónapban be kéne pódolni már egy-két kötetet... xD
beküldve: 2007-09-01 18:50:39
(#349) Hm, egyszer még említve lett itt a Hellsing plusz mangakötete, a Dawn, amiben az ifjú (és meglepően helyes *_*) Walter C. Dornez hurcolja a nővé alakult Alucardot és irtják a népet. Nos, megvan az első fejezet, fun
beküldve: 2007-08-23 13:09:33
(#347) tisztázzuk a dolgot...ez az egész a köcsög Inzaghi miatt van... (bocs Nemesis, de ez igy van )