Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem olvassa, csak olvasná
Jujj, de ugye nem olyan vastag bigyósat? O.o
Meghajolok helyesírás tudásod elött*meghajol*
Vastag bigyósat hmm, mikor milyet, így nem tom különösebben nem feltünő, olyan mintha a feje része lenne már úgy megszoktam
Nem olvassa, csak olvasná
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-09-18 16:38:35
(#419) De érzitek az ironiát? A néni tudta mi az a manga és néha még olvasa is, de az boszantotta hogy a főhősön hajpánt van. A drága nagyon aranyos volt.
Öhm az egyik haverom is hajpántott hord de nem veszít a férfias kisugárzásából(mondjuk ha rózsaszín hello kittyst hordana akkor aggodnom kellene )
Öhm az egyik haverom is hajpántott hord de nem veszít a férfias kisugárzásából(mondjuk ha rózsaszín hello kittyst hordana akkor aggodnom kellene )
beküldve: 2007-09-18 16:26:00
(#418) Egy 70 éves néni? Én nagymamámnak magyarázhatnám akármeddig, akkor sem fogná fel/jegyezné meg
De most miért? A férfiak ne hordjanak már hajpántot, tényleg nem az ő dolguk
De most miért? A férfiak ne hordjanak már hajpántot, tényleg nem az ő dolguk
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-09-18 16:02:26
(#417) Hajpántos férfiiii?? Naez télleg kemény...hogy mik vannak...
!
!
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-09-18 15:28:39
(#415) Na én csalodtam egy pozitivat az emberiségben:
Üldögélek a buszon mangát olvasgatva mikor mellém huppan egy nénike(kb 70éves), dumálgatos kedvében lehetet,
-Mit olvasol kislány?
-Mangá ..izé japán képregényt
-Ja ezaz amit fordítva kell olvasni...
-
-..az unokám is veszi ezeket, néha én is belenézek de túl aprok a betük nem látom jól szemüveg nélkül(miközben lapozgatja az Árnybírót) ó ezt már láttam ezaz a hajpántos fickó (rábök Munsura) milyen férfi az ameilyk hajpántot visel?!Ejnye(megcsóválja a fejét) ezek a japánok mit ki nem találnak- majd lecsoszog a buszról...
Üldögélek a buszon mangát olvasgatva mikor mellém huppan egy nénike(kb 70éves), dumálgatos kedvében lehetet,
-Mit olvasol kislány?
-Mangá ..izé japán képregényt
-Ja ezaz amit fordítva kell olvasni...
-
-..az unokám is veszi ezeket, néha én is belenézek de túl aprok a betük nem látom jól szemüveg nélkül(miközben lapozgatja az Árnybírót) ó ezt már láttam ezaz a hajpántos fickó (rábök Munsura) milyen férfi az ameilyk hajpántot visel?!Ejnye(megcsóválja a fejét) ezek a japánok mit ki nem találnak- majd lecsoszog a buszról...
Szerk: miyu 2007-09-18 16:03:12
beküldve: 2007-09-15 14:39:54
(#414) Én is csatlakozom. Csak kicsit kezd sok lenni a "mikorlesz/nesiettesükmá á" jellegű kommentekből. Na nem mintha én nem várnám az új köteteket....
Naná hogy nem csak meglepödtem hogy már ennyit írtam ide (ugyanis általában a forumokat megunnom egy idő után de ez valamiért hozzám nőtt )
Szerk: miyu 2007-09-14 23:12:53
beküldve: 2007-09-14 22:29:05
(#411) Most annyira számit a komment szám meg a rang? :) Még első 5-6 kommentemnél figyeltem mostmár azt se tudom mennyit járattam a szám : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerintem tök jó hogy adják a Full Metal Panic-t!
Pontosan mettől meddig is adják?
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2007-09-14 21:05:39
(#409) Valakineknek nincs meg az a zene ami a The End of Evangelion közepén szól amikor a népek feloldodnak az lcl-ben vagy talán tudja hogy ki énekli. Mert én sajnos nem
Ezért jó a dvd. Te választod hogy hogy akarod nézni és az életedet se kell a tvműsorhoz igazítani. Én már régebben feladtam az Animax aktív nézését...
Mi kábelcsomagot váltotunk és abban nincs Animax, de hétköznap egyáltalán nem nézek tv-t így szinte mindegy hogy van vagy nincs. A dvd legalább mindig kéznél van
beküldve: 2007-09-14 18:54:34
(#407) LEVEL UP