Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Álmodj szépeket
Én szinte biztos nem tudok menni (már megint)
Majd meséljetek milyen volt...
Szerk: miyu 2007-09-21 20:40:14
beküldve: 2007-09-21 19:28:01
(#435) *halálra unja magát*
*ásítás-effekt* 2007 őszi AnimeCon: ki mivel cosplayezik, milyen amv-t csinált a versenyre, mivel fog karaokezni, mire kíváncsi, szerintetek mit vetítenek még Akirán kívül, mit ne vetítsenek, mi lenne jó, milyen mangákat akar feltétlenül beszerezni, milyen játékokkal akartok játszani konzolteremben. Tehát minden ami 2 hét múlva következő con. Hajrá
*ásítás-effekt* 2007 őszi AnimeCon: ki mivel cosplayezik, milyen amv-t csinált a versenyre, mivel fog karaokezni, mire kíváncsi, szerintetek mit vetítenek még Akirán kívül, mit ne vetítsenek, mi lenne jó, milyen mangákat akar feltétlenül beszerezni, milyen játékokkal akartok játszani konzolteremben. Tehát minden ami 2 hét múlva következő con. Hajrá
És akkor én most ledőltem aludni, jóéjt
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-09-21 19:28:09
beküldve: 2007-09-20 22:41:06
(#433) igena finntroll az 1 folkmetal együttes, méghozzá a legjobbak közül való
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
igen hasonlónak mondanám, mivel ugyan akedvencem a folkmetal, de mellett jöhet a blackmetal , meg a gothic is
folkmetal jáj így hirtelen nem tom hova tenni az olyan stílus játszik minta Finntroll?
Szerk: miyu 2007-09-20 18:43:19
De a tornacipő tiszta ratyi O.o
RÁÁTYI ?! A többi vacak talán igen de az enyém biztos nem Az én kedves kicsiharcosdorcom, az kényelmes,strapabiró és kedves kicsi barátnőm vart rá nékem kedves kicsi mintákat ugyhogy nékem nááágyon kedves. Megha netán tiszta kosz lenne akkor leszedem róla mer hát na...
Szerk: miyu 2007-09-20 18:21:59
a zenei izlésed szerencsére kiráj
Tied is hasonló? *pislog*
igen hasonlónak mondanám, mivel ugyan akedvencem a folkmetal, de mellett jöhet a blackmetal , meg a gothic is
ja és persze nem lehet kihagyni a nemzeti érzelmű zenekarokat...Kárpátia stb...biztosan ismertek 1 párat
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-09-20 15:43:26
(#429) De a tornacipő tiszta ratyi O.o
Neeehh, animeconon Akirát vetítenek, kjáááh
Neeehh, animeconon Akirát vetítenek, kjáááh
Szerk: miyu 2007-09-19 01:01:22
beküldve: 2007-09-18 23:04:16
(#427) OLLÉÉÉÉ! Végre "Gyalog" vagyok!
(kis emberek kis örömei)
(kis emberek kis örömei)
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2007-09-18 22:39:05
(#426) már megijettem h vannak itt emosok...
tőlem nyugottan vágják fel az ereiket, nyugottan elvérezhetnek nem kár értük...
tőlem nyugottan vágják fel az ereiket, nyugottan elvérezhetnek nem kár értük...
beküldve: 2007-09-18 21:12:52
(#425) Aham, mert engem pl gyakran "leemoznak" és ilyenkor pislogok nagyokat mert nem igazán tom h ez a fogalom mit is takar igazából. Tornacsukát, fekete tépet hajat viselek közel 2éve és ez hirtelen emos lett...hogy mik vannak
Bár kétlem hogy egy emo hard meg gothic metalt hallgatna
Bár kétlem hogy egy emo hard meg gothic metalt hallgatna
Szerk: miyu 2007-09-18 21:16:31
Akkor megnyugodtam
Mondom, fogalmam sincs, csak amit pl hotdogra kiraknak képeket a "véremosok" azoknak ilyen vastag hajpántjuk van. Általában legalábbis ._.
(amire szerintem gondolsz, öhm milyen egy emos hajpánt, kockás?)
Mondom, fogalmam sincs, csak amit pl hotdogra kiraknak képeket a "véremosok" azoknak ilyen vastag hajpántjuk van. Általában legalábbis ._.
neeem no emo inkább hmmmm *memoria frissités* fekete , vékony mintha lenne benne egy pici hullám amitől olyan érdekesen áll a haja szal nem is látszik elsöra szal grrrrrr...
Szóval olyat biztos nem (amire szerintem gondolsz, öhm milyen egy emos hajpánt, kockás?)
Szóval olyat biztos nem (amire szerintem gondolsz, öhm milyen egy emos hajpánt, kockás?)
De olyan vastag izé, náhh *erősen gondolkozik, hogy hogyan fogalmazhatná mag* olyan, amire azt mondják, hogy "emósok hordják" (-> nekem fogalmam sincs O.o), olyan vastag. Szal olyan széles, olyan na Tehát olyat nem, ugye? ._.
Szerk: Hanon 2007-09-18 19:10:50