Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2007-10-14 20:53:33
(#496) hűűha akk lemarattam vmmiről...ki a 4.???
attól elnézést is kérek gyorsan
attól elnézést is kérek gyorsan
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-14 20:34:23
(#494) wááááááááááááááá ááááááá véééééégreeeeeeeeeeeeee!!! !
Megszállott lettem énis!!!!!!!
már 3an vunk
Megszállott lettem énis!!!!!!!
már 3an vunk
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-14 00:57:17
(#492) hidd el Nemesis 1 eséjt megérdemel!!!
ED hangkán kívül mindeniá jó!!!!!
ED hangkán kívül mindeniá jó!!!!!
Nem hagyom. Egyszer azért megnézem magyarul, ha jó, akkor többször is.
Engem jól lebeszéltek a magyarról.
Ne hagyd magad
Egy esélyt szerintem mindenképpen kaphat
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Bár én még nem hallottam a magyart, de remélem még fogom
Engem jól lebeszéltek a magyarról.
Kicsit szokatlan? Bár végül is, mit is várnánk egy betelefonálós játék műsorvezetőjétől?...
Al-hez viszont tényleg megy Baráth Pisti (igaz először azt hittem Stukovszky Tamás az )
Naigen, emberek, tessék japánul nézni, első 2 rész alapján szerintem is az a jobb
Al-hez viszont tényleg megy Baráth Pisti (igaz először azt hittem Stukovszky Tamás az )
Naigen, emberek, tessék japánul nézni, első 2 rész alapján szerintem is az a jobb
Első két részt láttad csak?
Amúgy Paku Romihoz - Ed japán hangja - senki se viszonyítható
Bár én még nem hallottam a magyart, de remélem még fogom
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Kicsit szokatlan? Bár végül is, mit is várnánk egy betelefonálós játék műsorvezetőjétől?...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Öhm, most a Fullmetal Alchemist-rajongókhoz b> szólnék:
Fogadjátok őszinte részvétem. Én is pontosan tudom, milyen az, mikor hőn szeretett animéteknek elrontják a szinronját. Bár igaz, jómagam nem szeretem annyira a sorozatot, mégis rettentően sajnálom, és együttérzek veletek. Ámen.
Fogadjátok őszinte részvétem. Én is pontosan tudom, milyen az, mikor hőn szeretett animéteknek elrontják a szinronját. Bár igaz, jómagam nem szeretem annyira a sorozatot, mégis rettentően sajnálom, és együttérzek veletek. Ámen.
ÁÁá korántsem annyira rossz a helyzet...
Szerintem a szinkron elég jól sikerült nem úgy mint kedvenc sorozatod ( ) a Naruto esetében. Egy két hang kicsit szokatlan még (Ed) de jópár hangot sztem eltaláltak (Al).
Továbbra is fenntartom a véleményem miszerint akit zavar a szinkron az nézze meg eredeti hanggal (pl. én is úgy láttam először).
Soha rosszabbat...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-10-13 20:44:21
(#485) Öhm, most a Fullmetal Alchemist-rajongókhoz b> szólnék:
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-10-13 20:51:11
Nemes1s olvastam a másik topikban, hogy szereted a Condemned-et. Az nekem is bejött bár sztem nem annyira félelmetes.
Hát azért, amikor a véres cafattá ölt fickó a képembe borult az öltözőszekrényből, az azért kemény volt. Én mondjuk a harcrendszer miatt is bírtam nagyon, a bazi nagy kalapács szépen aratott.
Jéé a haverjaimmal játszottunk velünk is pont ugyanez történt meg
odamentünk az 1ik szekrényhez, kinyitottuk volt benne egy shotgun..utána a másikhoz biztos vmi kira fegsyó van benne..kidőlt a hulla, erre mindenki hátraugrott
Am kira a harcrendzsre és ebben a játékban 4 lőszer már igazi menyország
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nemes1s olvastam a másik topikban, hogy szereted a Condemned-et. Az nekem is bejött bár sztem nem annyira félelmetes.
Hát azért, amikor a véres cafattá ölt fickó a képembe borult az öltözőszekrényből, az azért kemény volt. Én mondjuk a harcrendszer miatt is bírtam nagyon, a bazi nagy kalapács szépen aratott.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-12 20:18:45