Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
/előzmény: Anime Music Video topic/
Nee-chan lebuktunk T_T Bár a méreteidet nézve csak megmentem Seerát. Bár ha neki ennyi is elég akkor egészségére ._.
Gege Hellsing imájánál meg már elvesztettem a fonalat...xD
//update: én a fiú?! O.o Úgy, hogy a "partneremnek" Nemesis a neve, ráadásul közben nekem kisIntegrás (Inti-chaaan XD) avatarom van? Ejj...
Nee-chan lebuktunk T_T Bár a méreteidet nézve csak megmentem Seerát. Bár ha neki ennyi is elég akkor egészségére ._.
//update: én a fiú?! O.o Úgy, hogy a "partneremnek" Nemesis a neve, ráadásul közben nekem kisIntegrás (Inti-chaaan XD) avatarom van? Ejj...
Na jah...Aszittem..merthát, a "partnerednek" lány alucard van kint...De ezer bocs nem tudtam Am. a Nemesis nem feltétlenül férfi név Hanon-sama..
VÉGRE GYALOG
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-16 21:40:35
(#510) /előzmény: Anime Music Video topic/
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-10-16 21:47:55
Nyugi, nem gáz, iesmin nem kapom fel a vizet Másért szoktam berágni az emberekre, igaz?
Nah igen.
Hehehe köszönöm, a Krétos kisé brutál lenne mert hölgy az illető de öcsém biztos örülne mert megrögzöt God of War rajongó
Végül mi lett a neve?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nyugi, nem gáz, iesmin nem kapom fel a vizet Másért szoktam berágni az emberekre, igaz?
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-10-14 23:25:17
(#505) ez a "talán" nem épp biztató...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-14 22:27:26
(#503) neeeee...csak botütéseket neeeee
nemtom mér, én nem láttam ojan sokat Seerát...más topicocba járunk, de mégeccer elnézést
nemtom mér, én nem láttam ojan sokat Seerát...más topicocba járunk, de mégeccer elnézést
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-10-14 22:27:41
ááá bocsáss meg Seera!!!
Ki merted hagyni a felsorolásból a kicsim? He?
Hehehe köszönöm, a Krétos kisé brutál lenne mert hölgy az illető de öcsém biztos örülne mert megrögzöt God of War rajongó
Seera
ááá bocsáss meg Seera!!!
Jaj most kaptam meg az édes kis kutyusom De nem tudok neki nevet adni, nem jön az ihlet (Talán mert rágja a lábujjam? ) Na szóval kérhetek egy kis segítséget?
gyilkos, Rambo...hogy csak a sablonosabbakat említsem..De elnevezhetnéd mondjuk: Neko, Usagi, stb. Csakhogy érdekes legyen a neve
Vagy mondjuk angol név: The Ripper, Dominator,
Ewsetleg görög: Kratos (brutális) Omega, Európa
Vagy anime szereplőröl: Sakura, Sasuke,
Esetleg vmi magyar: Takarodj, Dög, csibész,
Remélem vmit segítettem
beküldve: 2007-10-14 21:36:44
(#498) Jaj most kaptam meg az édes kis kutyusom De nem tudok neki nevet adni, nem jön az ihlet (Talán mert rágja a lábujjam? ) Na szóval kérhetek egy kis segítséget?
beküldve: 2007-10-14 20:56:02
(#497)