Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2007-10-21 22:44:09
(#526) Én Schumi párti voltam
Most amúgy Hamilton nagyon alakított, úgy értem már azzal hogy megjelent a F1-ben ...Nem semmi ez a srác...nem csoda, hogy Alonso neheztel/t rá.
Most amúgy Hamilton nagyon alakított, úgy értem már azzal hogy megjelent a F1-ben ...Nem semmi ez a srác...nem csoda, hogy Alonso neheztel/t rá.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-10-21 22:41:34
(#525) Én meg egy ideje már az F1-t sem nézem, csak mindig hallom ki hogy nyert, mert a barátnőm nagy (Kimi)rajongó. Ma is felhívott, innen tudom, hogy mi a szitu. A ferrarinak meg azért szurkolok, mert régen, amikor még érdekelt a F1 ez lett a kedvencem ...meg hát szép az az auto pirosban.
Engem meg meg lehet kövezni egészen bátran, de én utáltam Schumit. Amíg ő volt, inkább Button-párti voltam, most meg ugye Hamilton.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-10-21 22:38:24
(#523) én imádom a Ferrarit, de mióta nincs Schumi nincs értelme az életemnek.........
viszlát világ!!!!!!
viszlát világ!!!!!!
"hn" :/
Egyetértek, de legalább nem Alonso nyert
Na ja, ezzel meg én értek egyet!
Detto
Nálam amúgy-> hajrá Ferrari , és miután a csapat már nyert nekem végülis nagyjából mindegy volt ki lesz a befutó...
Nálam is ez az irányelv uralkodott régen. De így Schumi nélkül olyan más...
Azért Alonso mosolya sem volt őszinte ott a dobogón XDD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-10-21 22:38:08
Hát, én nem vok oda a Ferrariért, hogy őszinte legyek, de jó versenyzőket szerzett magának, az tény.
Na ja, ezzel meg én értek egyet!
Nálam amúgy-> hajrá Ferrari , és miután a csapat már nyert nekem végülis nagyjából mindegy volt ki lesz a befutó...
Ismerkesés topicból átemelve :
Még jó, hogy mindenkinek más az ízlése. Az Usagi nem feltétlenül rossz szerintem, csak nálam már ott elhasalt, hogy állatszereplők vannak benne. Ettől függetlenül jókat hallottam róla.
Namost: A Vad virágok mért is fogtak mellé az usagival?? Nekem személyes kedvencem, sőt! Jobban szeretem mint a Hellsinget meg a Narutot (talán csak az én kedvemért adták ki? :P)
Még jó, hogy mindenkinek más az ízlése. Az Usagi nem feltétlenül rossz szerintem, csak nálam már ott elhasalt, hogy állatszereplők vannak benne. Ettől függetlenül jókat hallottam róla.
Hát az állatszereplők miatt eleve én is viszolyogtam, de miután elolvastam az első kötetet...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-21 20:06:34
(#517) Hamilton csak második lett világbajnoki pontversenyen Nem baj, elsőre ez is szép volt
beküldve: 2007-10-20 12:07:19
(#516) Ismerkesés topicból átemelve :
Namost: A Vad virágok mért is fogtak mellé az usagival?? Nekem személyes kedvencem, sőt! Jobban szeretem mint a Hellsinget meg a Narutot (talán csak az én kedvemért adták ki? :P)
beküldve: 2007-10-16 22:29:47
(#514) Nah a problémák elkerülésére: A nemesis önmagában nem név, végzetet jelent.XD Teljes verzióban használom, tehát Nemes1s_2.0, ez gamer hozomány, nem véletlenül vannak benne a számok.
De azért inkább férfi mint nő...ha nő lenne akkor inkább "Nemsisina" vagy akármi
Wow, az milyen lenne....XD
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-16 21:59:07
(#512) De azért inkább férfi mint nő...ha nő lenne akkor inkább "Nemsisina" vagy akármi