Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2007-11-01 17:44:04
(#586) Ha rövid szörnyan nagy horderejü poénos mesét akartok akkor ajánlom Golden Boy-t. Szétvisítottam a röhögéstől a házat. Kicsit (nagyon) perverz de még belefér.
beküldve: 2007-11-01 16:42:02
(#585) Pontosan.
Üm, hát ez nem volt egy túl hosszú hsz
Üm, hát ez nem volt egy túl hosszú hsz
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-11-01 15:56:41
(#584) *Bólogat*Jaja.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Áhhh éreztem, hogy valami ilyesmi...
Hehehe*gonosz vigyor* Na szóval Inuyasha...eleinte jó volt, szép volt de úgy az ötvenedik résznél elgondolkodtam, miért is nézem?! Hiszen nem történik semmi! Ugyanazon a csonton rágodnak xy részen keresztül, semmi jellem fejlödés, semmi.... *bahhh*na mindegy. Elnézést a rajongoktól, tom hogy Inu cuki meg minden de nekem ez nem elég...
//update: Ino: Inuyasha szóba se jött ._. Remélem nem is fog
Hehehe*gonosz vigyor* Na szóval Inuyasha...eleinte jó volt, szép volt de úgy az ötvenedik résznél elgondolkodtam, miért is nézem?! Hiszen nem történik semmi! Ugyanazon a csonton rágodnak xy részen keresztül, semmi jellem fejlödés, semmi.... *bahhh*na mindegy. Elnézést a rajongoktól, tom hogy Inu cuki meg minden de nekem ez nem elég...
beküldve: 2007-11-01 15:33:09
(#582) Igen TMM - Tokyo Mew Mew alias Mew Mew Power alias Vadmacskakommandó (jesszusom O.o). Magical-girl, tanulsággal, 10-12 éves korosztálynak.
Szerk: Hanon 2007-11-01 15:33:58
beküldve: 2007-11-01 15:31:15
(#581) T.M.M.-Tokyo Mew Mew,ha nem tévedek...adjatok valami éleset,ne hadjatok szenvedni,csak ezt ne...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
T.M.M. naon nincs témában hogy a Kaleido Star-t ne is említsem...
A Kaleidonak külön topic van nyitva, a T.M.M meg azt se tom mi. Ha valami magical-girl akkor...*egyik kezében kereszt, másikban meg szenteltvíz*
beküldve: 2007-11-01 14:19:48
(#579) beküldve: 2007-11-01 08:06:42
(#578) Aha...szupi...nos én személyszerint nem naon foglalakozok sok mangával/animével...szal ...jah és az oké h Naruto-fan vok de a Shippuuden első részéig jutottam még csak el...és a T.M.M. naon nincs témában hogy a Kaleido Star-t ne is említsem...Inu Yashanak meg az 5billiomodik részéről dumcsiztok közbe örülök ha abból láttam 25 részt...am ezzel nem akartam senkit megsérteni csak nyilván itt több sónen kedvelő van mint sódzsó...de semmi gond majd én hozom ide a sódzó-fanokat XD nah ennyit csak így az egész oldalról XP
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
beküldve: 2007-11-01 03:33:56
(#577) x) én eddig a mondos forumon voltam...már rég vóttam itt x) hogy mik történtek velem ma elképesztő...
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
beküldve: 2007-11-01 03:14:35
(#576) Na kössz, így itthagyni Lassan megyek én is, mégegyszer elnézést a Miyazaki-Makoto tévesztésért, fradt vagyok
beküldve: 2007-11-01 02:55:45
(#575) Na majd legközelebb folytatjuk. (Most, hogy szinte teljesen felébredtem ) ellépek, mert holnap kéne sütnöm, ahhoz meg fel kéne kellni ugye. Még a de. folyamán. Meg most mintha kicsit nyugi lenne.
Ha még maradtok, jó fórumozást! Ha nem, jóccakát!!
Ha még maradtok, jó fórumozást! Ha nem, jóccakát!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Az lehet hogy 5 cm volt, nem tudom De valami "xy 5m[c]m yz" a címe :lol:
Igen, az fent említettek japánoknak vannak, én a Vándorló palotára gondoltam, amit nyugaton is vetítettek mozikban.
//update: megvan a probléma, keverem Shinkai Makotot Miyazakival, oppsz, késő van Lehet, hogy eddigi üzeneteimben tulajdonképpen Shinkait "oltottam", utólag bocsánatot kérnék >.< Holnap utánanézek
Igen, az fent említettek japánoknak vannak, én a Vándorló palotára gondoltam, amit nyugaton is vetítettek mozikban.
//update: megvan a probléma, keverem Shinkai Makotot Miyazakival, oppsz, késő van Lehet, hogy eddigi üzeneteimben tulajdonképpen Shinkait "oltottam", utólag bocsánatot kérnék >.< Holnap utánanézek
Basszus, most, hogy mondod! De nekem sem esett le a cím, csak hogy ismerős... (Pedig pont ott tartottam, hogy elvileg túl vagyok a holtponton! )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-11-01 02:49:30
Az lehet hogy 5 cm volt, nem tudom De valami "xy 5m[c]m yz" a címe :lol:
//update: megvan a probléma, keverem Shinkai Makotot Miyazakival, oppsz, késő van Lehet, hogy eddigi üzeneteimben tulajdonképpen Shinkait "oltottam", utólag is bocsánatot kérnék >.< Holnap utánanézek
//update: megvan a probléma, keverem Shinkai Makotot Miyazakival, oppsz, késő van Lehet, hogy eddigi üzeneteimben tulajdonképpen Shinkait "oltottam", utólag is bocsánatot kérnék >.< Holnap utánanézek
Szerk: Hanon 2007-11-01 02:45:32