Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
hát kéremszépen én 12.es vok és nem érzem h mekkattantam volna
Méég nem . Majd visszatérünk erre a kérdésre májusban...
beküldve: 2007-11-04 19:57:14
(#615) beküldve: 2007-11-04 19:49:49
(#614) hát kéremszépen én 12.es vok és nem érzem h mekkattantam volna...de lehet h ez csak a gyógyszerek miatt van
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Mindenki megőrülne, ha visszadobnák a középsuliba.
...és aki még ott van az lassan kezd megkattani.
(Főleg 12.-ben ...)
A szeminárumokon én is alszok, már amikor bemegyek Fősuli tejesen más élet mint az általános vagy a középsuli. Ha viszavágnának a középsuliba megőrülnék.
A szemináriumért kredit van, meg kéne jegyzetelni nem?XD Mindenki megőrülne, ha visszadobnák a középsuliba.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-11-04 18:51:57
beküldve: 2007-11-04 12:12:55
(#611) A szeminárumokon én is alszok, már amikor bemegyek Fősuli tejesen más élet mint az általános vagy a középsuli. Ha viszavágnának a középsuliba megőrülnék.
Marveles karakter ábrázolásai jók, legalábbis 1-2 szeméy esetében. Én az ien tragikusabb sorsu hősöket szeretem. Akik jók de gonosz eszközöket is igénybe vesznek.
Am: ha valaki iszonyat igényes képregényt akar olvasni ami szerintem nagyon komoly, az az Éledő csillagok.
Marveles karakter ábrázolásai jók, legalábbis 1-2 szeméy esetében. Én az ien tragikusabb sorsu hősöket szeretem. Akik jók de gonosz eszközöket is igénybe vesznek.
Am: ha valaki iszonyat igényes képregényt akar olvasni ami szerintem nagyon komoly, az az Éledő csillagok.
Komolyan? nálunk ez nem nagyon kivitelezhető. Olyan picik a termek, meg kevesen is vagyunk, hogy elég feltűnő lenne, ha vki aludna.
Szemináriumon nem lehet aludni, de mivel van sok előadás, ezért azokat érdemes kihasználni, legalábbis az unalmasabbakon én is inkább alszok.
Nem ezt mondanád ha láttad volna anyám fejét mikor azt mondtam érettségi után újságkihordó leszek...
Hehe...de ahhoz korán kell ám kelni!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Most más tészta, de sokkal morbidabb látvány amikor Megtorló mosolyog mert akkor tuti hulla következik a köv 3oldalban
Megtorló? Bírom a MARVELES fószereket
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-03 20:54:08
(#607) Azt figyeltétek hogy végitolta a roma kislány kétszer is azt a számot Kurva jó. Hány éves pontosan?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-11-03 20:54:21
Mellesleg Integra gonosz-morcos-frigid-főnök nézésénél gonoszabb nincs.
Nem ezt mondanád ha láttad volna anyám fejét mikor azt mondtam érettségi után újságkihordó leszek...Ahhoz képest Alucard leggonoszabb vigyora is csak bájos bazsajgás...
beküldve: 2007-11-01 21:39:46
(#605) Most más tészta, de sokkal morbidabb látvány amikor Megtorló mosolyog mert akkor tuti hulla következik a köv 3oldalban
*méggonoszabbMiyunézés* Mire jó egy dumizó topic ha nem arra, hogy dumáljunk?
Igen, dumálni, nem chatelni (főleg nem olyan dologról aminek még külön topicja van), akkor kérjétek el egymás msn címét.
Mellesleg Integra gonosz-morcos-frigid-főnök nézésénél gonoszabb nincs. És az ovában produkált vigyorgásainak perverzségi foka szinte utoléri Alucard mosolyait
De vaaan! a One Pieceben amikor Luffy igazán beidegesedig
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Igen, dumálni, nem chatelni (főleg nem olyan dologról aminek még külön topicja van), akkor kérjétek el egymás msn címét.
Mellesleg Integra gonosz-morcos-frigid-főnök nézésénél gonoszabb nincs. És az ovában produkált vigyorgásainak perverzségi foka szinte utoléri Alucard mosolyait
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Asx: grat az addikt-izéhez !
Kedvenc anime/manga jelenleg nincs, legutoljára a Mermaid Sagat olvastam (asszem...)
Asx: grat az addikt-izéhez !
Kedvenc anime/manga jelenleg nincs, legutoljára a Mermaid Sagat olvastam (asszem...)
Köszi, asszem Te is közel vagy hozzá, talán olyan 200 felett már ezt írja ki.
Ezt még nem olvastam. Én most a Claymore-t láttam legutoljára, (ja még az utolsó két részt nem) de eddig teccet. (leszámítva egy két dolgot...)
Na én most ellépek, majd még később lehet felnézek picit!
További jó fórumozást!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD