Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hehe, he. Gondoltam szülinapom alkalmából megajándékozom magam apuci pénzéből egy VHD mangával. Nos, berebogunk Árkád nagy Librijébe, nincsen (amúgy elképesztő trehányan tartják a mangákat, egy egy polc legalján, de csak úgy odahányva). No nem baj, megyek tovább, van a földszinten is Libri, nos ott sem volt. Akkor átmentünk szépen Lurdy-házba, ott szépen az Alexandrába, és mit látok, ott sincs. Akkor annyira morcos lettem, hogy vettem egy Élnit. Szép vastag ^.^ Bár az a védőborító mintha nagyon nem simulna a 'könyvhöz'.
naon jó az Élni, bár a bórító tényleg nen perfekt
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-24 17:03:48
(#660) Hehe, he. Gondoltam szülinapom alkalmából megajándékozom magam apuci pénzéből egy VHD mangával. Nos, berebogunk Árkád nagy Librijébe, nincsen (amúgy elképesztő trehányan tartják a mangákat, egy egy polc legalján, de csak úgy odahányva). No nem baj, megyek tovább, van a földszinten is Libri, nos ott sem volt. Akkor átmentünk szépen Lurdy-házba, ott szépen az Alexandrába, és mit látok, ott sincs. Akkor annyira morcos lettem, hogy vettem egy Élnit. Szép vastag ^.^ Bár az a védőborító mintha nagyon nem simulna a 'könyvhöz'.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-11-15 23:03:19
(#659) Ma épp körülnézek egy könyvesboltban és meglátom: Star Trek manga. Hát mondom WTF?! Majdnem belerúgtam a könyvespolcba.XD
Bocs, előzőleg azt mondtad, hogy nem áll szándékodban 40 évesen a csípődet mutogatni. Ez nem zárja ki azt, hogy most mutogatod
*sóhajt*
Félreérttetél Hanon. Azt mondtam, hogy hétköznap nem mutogtom a csípömet. Ezért lesz a csípömön.
Ne fárasz már. Valakinek tetszik, valakinek nem. Pont.
Félreérttetél Hanon. Azt mondtam, hogy hétköznap nem mutogtom a csípömet. Ezért lesz a csípömön.
Ne fárasz már. Valakinek tetszik, valakinek nem. Pont.
Ez az önkifejezés egy formája(szerintem ezt már mondtam korábban ), lehet, hogy pár év múlva meggondolod magad és neked is lesz.
Én azt hiszem inkább máshogy fejezném ki magam :lol: :dirr:
Hétköznapra gondoltam ^^
Elég baj az O.o
mintha anyámat hallanám...O_O
Miért te mostanság hétköznap a csípődet mutogatod? x333
Miért legyen a tetko a normális? Szülessünk tetkóval gyerekek!
Hétköznapra gondoltam ^^
[QUOTE]Elég baj az O.o[QUOTE]
[QUOTE]Elég baj az O.o[QUOTE]
mintha anyámat hallanám...O_O
*grr*mindig elrontom ezeket a vacakokat >_<°
Szerk: miyu 2007-11-14 10:26:49
-mire én "megkomolyodok" ez nem lesz feltünő mert a korosztályunk kb 20%-nak lesz.
Elég baj az O.o
Ez az önkifejezés egy formája(szerintem ezt már mondtam korábban ), lehet, hogy pár év múlva meggondolod magad és neked is lesz.
-mire én "megkomolyodok" ez nem lesz feltünő mert a korosztályunk kb 20%-nak lesz.
Elég baj az O.o
- nem áll szándékomban 40 évesen a csípömet mutogatni. (Bár kitudja XD).Lehet nem lesz szép látvány.
Azért strandra csak kimész ._.
- ez is a részem lesz mint akkár az orrom vagy a szemem
Bezony, ez is kifejezőeszköz.
Nem véletlen agyaltam rajta három évet. Megbarátkoztam a gondolattal, hogy az a minta 50 év múlva is ott lesz. De ez nem zavar mert:
- nem áll szándékomban 40 évesen a csípömet mutogatni. (Bár kitudja XD).Lehet nem lesz szép látvány.
A piercing meg tényleg egyén függő. Én is ismerek olyan csajt akinek nem volt jó ötlet.
A piercing meg tényleg egyén függő. Én is ismerek olyan csajt akinek nem volt jó ötlet.
szóval tőlem az ilyenek távol állnak
Detto, egyszerűen én sem bírom ki az ilyeneket. De a tetkóval még nem csak a tű a gond, hanem még az, hogy idősebb korában az embernek hogy néz már ki?! Nem feltétlenül a "megereszkedett bőr" korszakra gondolok, hanem mondjuk olyan 40 év körül, mikor megkomolyodott már az ember. Tiszta gáz. Meg azt leszedni se lehet ha színes. Ha nem színes akkor nagyon fáj.
Piercing pedig csak olyanoknak akiknek jól áll. Győnyörű ellenpélda erre egyik osztálytársam (akivel csak irodalom és tesi órán futok össze, egyébként 3 csoportban vagyunka könyebb nyelvtanulás érdekében, szal nem kell annyira küzködnöm a látványával X3), kislány, tényleg kicsi, mivel vietnámi, és akiknek volt már vietnámi ismerősük gondolom tudják, hogy ők testileg kicsit lassabban érnek. Nos ő is. És ilyen kis deszka kiscsajnak annyira nem áll jól. És a többiek még dícsérik is. Tiszta gáz (ez is x3).
beküldve: 2007-11-11 23:58:58
(#647) egész véletlenül nem a felmenőid között???
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...