Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
LOOOOOOL Te, sztem ha lesz valami "leghülyébb álmok" verseny, mindenképp nevezz be, ezzel simán elviszed a fődíjat. Addig is thanks, hogy megosztottad velünk. A megfejtésére inkább nem teszek kísérletet, ha nem baj. XD
Hát e most mondd meg, ilyen után felébredni, édes Istenem, miért veszed el tőlem az egyik leghelyesebb shotát?! T_T
[Link]
[Link]
[Link]
Nincs róla túl sok előnyös kép, azért az első cigizős visz mindent...*_*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Épp azért kérdeztem, merthogy tudom. Az egész 666-mizéria nem más csak Hollywood által kreált hülyeség, aminek nincs valóságalapja. Ha kicsit utánaolvasnál, nem lennél "túltákékozott".
Ajánlom figyelmetekbe a Bibliát. János Jelenései (= Jelenések Könyve), 13. szakasz 17. vers: "Itt van a bölcsesség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat." A Biblia egyik legtöbbet idézett citátuma...
Tudtommal az időszámításunk szerinti első században Hollywood tudatformáló szerepe még igen csekély volt...
Amúgy ha valaki az egész könyvet elolvassa
érdemes, ókori keresztény fantasy az egész
, kiderül, hogy ez a fenevad az égből letaszított sárkány strómanja, az, akinek a halálos fejsebe meggyógyult. Tehátha minden áron precízkedni akarunk egy vallásos jóslattal kapcsolatban, akkor
azt kell mondanunk, hogy a 666 az Antikrisztus száma.Más fórumokon megfigyeltem, hogy ha valaki mély meggyőződéssel, csökönyösen ragaszkodik a véleményéhez úgy, hogy a témáról fogalma sincs, az egy kissé... megég.
1ébként nem azért, de az a 18as bekezdés. és szintén nem kukacoskodni akarok, de az első vadállat, a 7fejű tízszarvú a tengerből jön fel, a kétszarvú meg a földből... gomen.
(de az első sárkányról sincs info, hogy honnan jön - csak megjelenik az égen.)
YohxRen = something kinda love thing XD
Szerk: Lotus 2007-12-14 20:41:27
Olyan szépet álmodtam, miért ébredtem fel egyáltalán?! T_T Az álmok miért nem válnak valóra?! *I never had a dream come true...*
Elvileg a ballagásomon voltam (mindenki ki volt öltözve), csak épp egy puszta szerűségen, szép környezet, jó levegő, napsütés, stb. És akkor kitalálták, hogy üljünk be a kisvasútba és szedjük össze az inventorybe (túl sok mmorpg...) a ballagási ajándékainkat. Nos, be is csücsültem előre, mentünk szépen, szedegettük a különböző elektromos konyhai cuccokat (wtf mikrosütő és toaster o.o), aztán itt valami filmszakadás, mert a következő pillanatban már szabadfoglalkozás volt, én pedig gondoltam egyet, mivel úgyis kurva meleg van, meg minden olyan szép, felmásztam a nagy (nagyon nagy) matracra (ami mellesleg nem tudom mit keresett egy tisztás közepén x3), és arról akartam leugrálni a másik matracra, de nagyon instabil volt az egész, meg ott hullámzott meg mittudomén, és akkor leesetem (vagy nem, nem tudom, lényeg lekerültem a matracról), és akkor ott megláttam a Mermaid Melody főgonoszának 2 csatlósát (bár lehet hárman voltak), Izul (Izuru) és Eril (Eriru), és ott motyogtak magukban valamit, de aztán észrevettek én pedig beszélgetni akartam velük, ők viszont nem fogadtak túl nagy kedéllyel...
Itt újabb filmszakadás, jött a második epizód x3 Valami nagyon ködös és sötét helyen (valami hegy lehetett) járkálok valakikkel, és az a feladatunk, hogy megvédjük a szegény konyhai berendezéseket (minihűtö, sütő stb O.o), amik beszéltek természetesen xD És akkor meglátom a főfaszit és na ki az? Az ifjú Hellsing - Dawn verziójú kisWalter C. Dornez XD Hát nagyon örültem neki =D És akkor valami furcsa ereje volt, mert mikor megtámadott minket egy villám (?) elkezdett ordítani, hogy "csak a sütőt ne!" (XD) majd átkarolt engem (<3 *o*), meg odhívta a kis konyhai cuccokat, és nem lett semmi bajunk. Ekkor megszólalt a minihűtő (kb úgy nézett ki, mint a hotelekben a minibáras piás hűtők), hogy "már közel járunk". És akkor itt hirtelen egy apró filmszakadás, és csak azt látom, hogy anyám és apám egy kis (nagyon kicsi) konyhában üldögélnek, nézik a tv-t (amiben elvileg ez az egész kisWalteres akció lement), majd kisWalter betoppan és elkezd prédikálni valamit, elsüt egy poént, nagyon vicces volt, aztán visszament a tv-be, próbáltam beszélni anyáékkal, de amint eltűnt kisWalter egyből átváltott a pofájuk valami eszméletelen unottra (tiszta Guu szindróma xD), és akkor mentem volna én is kisWalterrel, menteni a további konyhai cuccokat csak felébredtem T_T
Na ezt fejtse meg valaki xD
//update: atyaúristen...xD kicsit hosszú *lol*
LOOOOOOL Te, sztem ha lesz valami "leghülyébb álmok" verseny, mindenképp nevezz be, ezzel simán elviszed a fődíjat. Addig is thanks, hogy megosztottad velünk. A megfejtésére inkább nem teszek kísérletet, ha nem baj. XDElvileg a ballagásomon voltam (mindenki ki volt öltözve), csak épp egy puszta szerűségen, szép környezet, jó levegő, napsütés, stb. És akkor kitalálták, hogy üljünk be a kisvasútba és szedjük össze az inventorybe (túl sok mmorpg...) a ballagási ajándékainkat. Nos, be is csücsültem előre, mentünk szépen, szedegettük a különböző elektromos konyhai cuccokat (wtf mikrosütő és toaster o.o), aztán itt valami filmszakadás, mert a következő pillanatban már szabadfoglalkozás volt, én pedig gondoltam egyet, mivel úgyis kurva meleg van, meg minden olyan szép, felmásztam a nagy (nagyon nagy) matracra (ami mellesleg nem tudom mit keresett egy tisztás közepén x3), és arról akartam leugrálni a másik matracra, de nagyon instabil volt az egész, meg ott hullámzott meg mittudomén, és akkor leesetem (vagy nem, nem tudom, lényeg lekerültem a matracról), és akkor ott megláttam a Mermaid Melody főgonoszának 2 csatlósát (bár lehet hárman voltak), Izul (Izuru) és Eril (Eriru), és ott motyogtak magukban valamit, de aztán észrevettek én pedig beszélgetni akartam velük, ők viszont nem fogadtak túl nagy kedéllyel...
Itt újabb filmszakadás, jött a második epizód x3 Valami nagyon ködös és sötét helyen (valami hegy lehetett) járkálok valakikkel, és az a feladatunk, hogy megvédjük a szegény konyhai berendezéseket (minihűtö, sütő stb O.o), amik beszéltek természetesen xD És akkor meglátom a főfaszit és na ki az? Az ifjú Hellsing - Dawn verziójú kisWalter C. Dornez XD Hát nagyon örültem neki =D És akkor valami furcsa ereje volt, mert mikor megtámadott minket egy villám (?) elkezdett ordítani, hogy "csak a sütőt ne!" (XD) majd átkarolt engem (<3 *o*), meg odhívta a kis konyhai cuccokat, és nem lett semmi bajunk. Ekkor megszólalt a minihűtő (kb úgy nézett ki, mint a hotelekben a minibáras piás hűtők), hogy "már közel járunk". És akkor itt hirtelen egy apró filmszakadás, és csak azt látom, hogy anyám és apám egy kis (nagyon kicsi) konyhában üldögélnek, nézik a tv-t (amiben elvileg ez az egész kisWalteres akció lement), majd kisWalter betoppan és elkezd prédikálni valamit, elsüt egy poént, nagyon vicces volt, aztán visszament a tv-be, próbáltam beszélni anyáékkal, de amint eltűnt kisWalter egyből átváltott a pofájuk valami eszméletelen unottra (tiszta Guu szindróma xD), és akkor mentem volna én is kisWalterrel, menteni a további konyhai cuccokat csak felébredtem T_T
Szerk: Lotus 2007-12-14 20:25:35
beküldve: 2007-12-14 19:52:01
(#718) Olyan szépet álmodtam, miért ébredtem fel egyáltalán?! T_T Az álmok miért nem válnak valóra?! *I never had a dream come true...*
Elvileg a ballagásomon voltam (mindenki ki volt öltözve), csak épp egy puszta szerűségen, szép környezet, jó levegő, napsütés, stb. És akkor kitalálták, hogy üljünk be a kisvasútba és szedjük össze az inventorybe (túl sok mmorpg...) a ballagási ajándékainkat. Nos, be is csücsültem előre, mentünk szépen, szedegettük a különböző elektromos konyhai cuccokat (wtf mikrosütő és toaster o.o), aztán itt valami filmszakadás, mert a következő pillanatban már szabadfoglalkozás volt, én pedig gondoltam egyet, mivel úgyis kurva meleg van, meg minden olyan szép, felmásztam a nagy (nagyon nagy) matracra (ami mellesleg nem tudom mit keresett egy tisztás közepén x3), és arról akartam leugrálni a másik matracra, de nagyon instabil volt az egész, meg ott hullámzott meg mittudomén, és akkor leesetem (vagy nem, nem tudom, lényeg lekerültem a matracról), és akkor ott megláttam a Mermaid Melody főgonoszának 2 csatlósát (bár lehet hárman voltak), Izul (Izuru) és Eril (Eriru), és ott motyogtak magukban valamit, de aztán észrevettek én pedig beszélgetni akartam velük, ők viszont nem fogadtak túl nagy kedéllyel...
Szerk: Hanon 2007-12-14 19:52:40
Épp azért kérdeztem, merthogy tudom. Az egész 666-mizéria nem más csak Hollywood által kreált hülyeség, aminek nincs valóságalapja. Ha kicsit utánaolvasnál, nem lennél "túltákékozott".
Ajánlom figyelmetekbe a Bibliát. János Jelenései (= Jelenések Könyve), 13. szakasz 17. vers: "Itt van a bölcsesség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat." A Biblia egyik legtöbbet idézett citátuma...
Tudtommal az időszámításunk szerinti első században Hollywood tudatformáló szerepe még igen csekély volt...
Amúgy ha valaki az egész könyvet elolvassa
érdemes, ókori keresztény fantasy az egész
, kiderül, hogy ez a fenevad az égből letaszított sárkány strómanja, az, akinek a halálos fejsebe meggyógyult. Tehátha minden áron precízkedni akarunk egy vallásos jóslattal kapcsolatban, akkor
azt kell mondanunk, hogy a 666 az Antikrisztus száma.Más fórumokon megfigyeltem, hogy ha valaki mély meggyőződéssel, csökönyösen ragaszkodik a véleményéhez úgy, hogy a témáról fogalma sincs, az egy kissé... megég.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-12-13 05:58:34
(#716) Hát most így végigolvasva az utóbbi kommenteket azt mondom, hogy vitaszoba, vagy csináljatok vallási topicot is. XD
nos..Lotus..elhiszed h egészen rettenetesmódon nem érdekel mostmár...de ha akarod akk neked adok igazat
nekem tök8 *Yoh-féle idióta vigyor* csak leírjuk a gondolatainkat / amit tudunk. YohxRen = something kinda love thing XD
beküldve: 2007-12-12 20:40:18
(#714) nos..Lotus..elhiszed h egészen rettenetesmódon nem érdekel mostmár...de ha akarod akk neked adok igazat
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
höm. mi köze a 666nak a gonoszsághoz? =]
Mert a babona szerint a 666 az ördög száma
hát nemazér mondom de 21 éves fejjel sztem lehetne tudni h mi ezzel a hejzet...bár lehet h csak én vok ennyire "túltájékozott" ...
Öö...a 666-ot nem hálivúd találta ki benne van a Bibliában,hogy a 666 a Sátán száma...de tényleg(egyházi suliba jártam emberek... )
beküldve: 2007-12-12 20:24:51
(#712) És íme a megmentőm Chioin!!!
8 évig énis jártam hittanra meg minden de 4 éve csak tvben láttam templomot meg ijesmi...
szal mégiscsak túltájékozott vagyok
8 évig énis jártam hittanra meg minden de 4 éve csak tvben láttam templomot meg ijesmi...
szal mégiscsak túltájékozott vagyok
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
höm. mi köze a 666nak a gonoszsághoz? =]
Mert a babona szerint a 666 az ördög száma
hát nemazér mondom de 21 éves fejjel sztem lehetne tudni h mi ezzel a hejzet...bár lehet h csak én vok ennyire "túltájékozott" ...
Öö...a 666-ot nem hálivúd találta ki benne van a Bibliában,hogy a 666 a Sátán száma...de tényleg(egyházi suliba jártam emberek... )
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
hát igen. a ~hálivúdiműalkotásokon~ nevelkedettek számára tuti.
És minden bizonnyal a Bibliát is a "hálivúdiak" írták!
Nah ya Biblia? az nem Akira Toriyama életrajza
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
hát igen. a ~hálivúdiműalkotásokon~ nevelkedettek számára tuti.
És minden bizonnyal a Bibliát is a "hálivúdiak" írták!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2007-12-12 15:30:22
(#708) óó értem, puszta jelenlétem is ellenszenvet vált ki másokból
LOL
LOL
jolvan egye fene tegyőztél nemakarok ittis veszekedni
Te mindenkiből ezt hozod ki