Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekem verset küldött az én Sheshém szülinapomra...olyan édes volt =^.^= De senki más, csak a régi osztálytársak, azok a "akkor még nem volt semmi baj" haverok. *szip* Azok az idők már elmúltak.
//update: az az ember egy balfasz
Akinek igazán fontos vagy, nem felejtett el, és ez a lényeg!
Legközelebb pedig mi is felköszöntünk, remélhetőleg időben!

"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Ööööö....mármint a Sheshéd? (Nem tom kirre gondoltál?)
beküldve: 2008-01-06 17:52:57
(#764) Nekem verset küldött az én Sheshém szülinapomra...olyan édes volt =^.^= De senki más, csak a régi osztálytársak, azok a "akkor még nem volt semmi baj" haverok. *szip* Azok az idők már elmúltak.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-01-06 17:53:17
Karácsonykor is hívott ez az illető, de akkor sem tudott kellemes ünnepeket kívánni!

Ez azé'

Más: ohhh az a nyelvpiercing... Barátnőm tegnap csináltata és hát nem igen tudott belefolyni a kommunikációba. Odaadtam neki a "Piercinget a kígyónak"-ot (müvelöd'jé Adrikám címszóval) meg, h ne unatkozon. Tetszet neki (hehe)
(Bár a nyelvem lenne az utolsó amit engedném, h átszúrjanak)
beküldve: 2008-01-06 17:26:46
(#762) Engem a csoporttársaim nem szoktak felköszönteni.
Pl.: a névnapomon hívott az egyikük, persze vizsgával kapcsolatosan, de annyit nem tudott odanyögni, hogy boldog névnapot! Karácsonykor is hívott ez az illető, de akkor sem tudott kellemes ünnepeket kívánni!
Csak a vizsgák miatt tud " zaklatni " .

Pl.: a névnapomon hívott az egyikük, persze vizsgával kapcsolatosan, de annyit nem tudott odanyögni, hogy boldog névnapot! Karácsonykor is hívott ez az illető, de akkor sem tudott kellemes ünnepeket kívánni!

Csak a vizsgák miatt tud " zaklatni " .

"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Jószándék a lényeg

"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Én senkinek
. Igencsak meglepödtem mikor kiderült, h az ennyémet tudják. Kaptam egy rajzot egy x szemű birkával. (Érdeklödtem, nem célzás-e) Ilyedten mondta a csajszi, h "mangásat" nem tud rajzolni csak ilyen barit...^^°

^^" Érdekes
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én senkinek
. Igencsak meglepödtem mikor kiderült, h az ennyémet tudják. Kaptam egy rajzot egy x szemű birkával. (Érdeklödtem, nem célzás-e) Ilyedten mondta a csajszi, h "mangásat" nem tud rajzolni csak ilyen barit...^^°

Én meg direkt titkolni szoktam, hogy mikor van, kíváncsi vagyok mennyire figyelmesek az emberek... idén pl senkinek nem jutott eszébe(osztály szinten), de kárpótolt, hogy előtte nyaggattak, hogy mondjam el...csak a hónapot találták ki
És eegész nap vidultam, mint a vadalma, és nem tudták miért. Olyan vicces volt
U.I. ups ez Hanon üzenetére ment
És valóban minőségi mennyiség, hajrá!

Nekem pont nyári szünetben van, de az osztályból SENKI nem szokott felköszönteni..én bezzeg mindenkinek tudom mikor van

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-06 17:11:02
(#757) Én meg direkt titkolni szoktam, hogy mikor van, kíváncsi vagyok mennyire figyelmesek az emberek... idén pl senkinek nem jutott eszébe(osztály szinten), de kárpótolt, hogy előtte nyaggattak, hogy mondjam el...csak a hónapot találták ki

Szerk: Trisa 2008-01-06 17:12:14
Igen, és mondtam, hogy kettő *lol*
De engem ennyien nem köszöntöttek *féltékeny* x'3
Utólag is nagyon boldog szülinapot! ( Bár nem tudom, hogy mikor volt.

beküldve: 2008-01-06 17:05:34
(#754) Igen, és mondtam, hogy kettő *lol*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
de ez nálam bevett rossz szokás, hogy mindig utólag tudom meg, hogy valakinak szülinapja volt és mindig elkések a jókívánságokkal,
Ezzel én is igy vok, sőt ami még cinkebb, hogy még a sajátomat is elfelejtem (pedig azt nem olyan nehéz megjegyezni 10.10

Ez jó!

Nekem nem is szoktak bulit rendezni illetve egyszer volt csak szülinapi buli az életemben, de azt inkább osztálybulinak lehet titulálni

Meghát az embernek nincs ideje mindig a naptárt bújni, hogy mikor lesz a szülinapja ×) vagy visszaszámolni, hogy "még 5 nap ... még 4 ..." stb...

De ha másé marad el, akkor vagy arra kell fogni, hogy "még nincs kész az ajándékod" vagy... jobb későb, mint soha!

Nehéz dolog ez

Szerk: Trisa 2008-01-06 17:02:00
de ez nálam bevett rossz szokás, hogy mindig utólag tudom meg, hogy valakinak szülinapja volt és mindig elkések a jókívánságokkal,
Ezzel én is igy vok, sőt ami még cinkebb, hogy még a sajátomat is elfelejtem (pedig azt nem olyan nehéz megjegyezni 10.10

Szerk: miyu 2008-01-06 16:53:12