![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekem verset küldött az én Sheshém szülinapomra...olyan édes volt =^.^= De senki más, csak a régi osztálytársak, azok a "akkor még nem volt semmi baj" haverok. *szip* Azok az idők már elmúltak.
//update: az az ember egy balfasz
Akinek igazán fontos vagy, nem felejtett el, és ez a lényeg!
Legközelebb pedig mi is felköszöntünk, remélhetőleg időben!
![](/var/images/emotions/14.png)
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Ööööö....mármint a Sheshéd? (Nem tom kirre gondoltál?)
beküldve: 2008-01-06 17:52:57
(#764) Nekem verset küldött az én Sheshém szülinapomra...olyan édes volt =^.^= De senki más, csak a régi osztálytársak, azok a "akkor még nem volt semmi baj" haverok. *szip* Azok az idők már elmúltak.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-01-06 17:53:17
Karácsonykor is hívott ez az illető, de akkor sem tudott kellemes ünnepeket kívánni!
![](/var/images/emotions/04.png)
Ez azé'
![](/var/images/emotions/01.png)
Más: ohhh az a nyelvpiercing... Barátnőm tegnap csináltata és hát nem igen tudott belefolyni a kommunikációba. Odaadtam neki a "Piercinget a kígyónak"-ot (müvelöd'jé Adrikám címszóval) meg, h ne unatkozon. Tetszet neki (hehe)
(Bár a nyelvem lenne az utolsó amit engedném, h átszúrjanak)
beküldve: 2008-01-06 17:26:46
(#762) Engem a csoporttársaim nem szoktak felköszönteni.
Pl.: a névnapomon hívott az egyikük, persze vizsgával kapcsolatosan, de annyit nem tudott odanyögni, hogy boldog névnapot! Karácsonykor is hívott ez az illető, de akkor sem tudott kellemes ünnepeket kívánni!
Csak a vizsgák miatt tud " zaklatni " .
![](/var/images/emotions/21.png)
Pl.: a névnapomon hívott az egyikük, persze vizsgával kapcsolatosan, de annyit nem tudott odanyögni, hogy boldog névnapot! Karácsonykor is hívott ez az illető, de akkor sem tudott kellemes ünnepeket kívánni!
![](/var/images/emotions/04.png)
Csak a vizsgák miatt tud " zaklatni " .
![](/var/images/emotions/05.png)
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Jószándék a lényeg
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Én senkinek
. Igencsak meglepödtem mikor kiderült, h az ennyémet tudják. Kaptam egy rajzot egy x szemű birkával. (Érdeklödtem, nem célzás-e) Ilyedten mondta a csajszi, h "mangásat" nem tud rajzolni csak ilyen barit...^^°
![](/var/images/emotions/03.png)
^^" Érdekes
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én senkinek
. Igencsak meglepödtem mikor kiderült, h az ennyémet tudják. Kaptam egy rajzot egy x szemű birkával. (Érdeklödtem, nem célzás-e) Ilyedten mondta a csajszi, h "mangásat" nem tud rajzolni csak ilyen barit...^^°
Én meg direkt titkolni szoktam, hogy mikor van, kíváncsi vagyok mennyire figyelmesek az emberek... idén pl senkinek nem jutott eszébe(osztály szinten), de kárpótolt, hogy előtte nyaggattak, hogy mondjam el...csak a hónapot találták ki
És eegész nap vidultam, mint a vadalma, és nem tudták miért. Olyan vicces volt
U.I. ups ez Hanon üzenetére ment
És valóban minőségi mennyiség, hajrá!
![](/var/images/emotions/20.png)
![](/var/images/emotions/26.png)
Nekem pont nyári szünetben van, de az osztályból SENKI nem szokott felköszönteni..én bezzeg mindenkinek tudom mikor van
![](/var/images/emotions/17.png)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-06 17:11:02
(#757) Én meg direkt titkolni szoktam, hogy mikor van, kíváncsi vagyok mennyire figyelmesek az emberek... idén pl senkinek nem jutott eszébe(osztály szinten), de kárpótolt, hogy előtte nyaggattak, hogy mondjam el...csak a hónapot találták ki
![](/var/images/emotions/26.png)
Szerk: Trisa 2008-01-06 17:12:14
Igen, és mondtam, hogy kettő *lol*
De engem ennyien nem köszöntöttek *féltékeny* x'3
Utólag is nagyon boldog szülinapot! ( Bár nem tudom, hogy mikor volt.
beküldve: 2008-01-06 17:05:34
(#754) Igen, és mondtam, hogy kettő *lol*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
de ez nálam bevett rossz szokás, hogy mindig utólag tudom meg, hogy valakinak szülinapja volt és mindig elkések a jókívánságokkal,
Ezzel én is igy vok, sőt ami még cinkebb, hogy még a sajátomat is elfelejtem (pedig azt nem olyan nehéz megjegyezni 10.10
![](/var/images/emotions/12.png)
Ez jó!
Nekem nem is szoktak bulit rendezni illetve egyszer volt csak szülinapi buli az életemben, de azt inkább osztálybulinak lehet titulálni
![](/var/images/emotions/13.png)
Meghát az embernek nincs ideje mindig a naptárt bújni, hogy mikor lesz a szülinapja ×) vagy visszaszámolni, hogy "még 5 nap ... még 4 ..." stb...
De ha másé marad el, akkor vagy arra kell fogni, hogy "még nincs kész az ajándékod" vagy... jobb későb, mint soha!
![](/var/images/emotions/17.png)
Nehéz dolog ez
Szerk: Trisa 2008-01-06 17:02:00
de ez nálam bevett rossz szokás, hogy mindig utólag tudom meg, hogy valakinak szülinapja volt és mindig elkések a jókívánságokkal,
Ezzel én is igy vok, sőt ami még cinkebb, hogy még a sajátomat is elfelejtem (pedig azt nem olyan nehéz megjegyezni 10.10
Szerk: miyu 2008-01-06 16:53:12