Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-01-09 16:22:51
(#796) nekem az álompasi okos és.. a többit majd máskor.. gondolom senkit nem érdekel..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-09 15:29:31
(#795) Én hordok sapit, tehát a szerencsés 35%-ba tartozom, bár ez inkább alkati kérdés, majd 60 felé visszaírok ide és elmondom a tapasztalataimat!
Nem is volt gonoszka, sőt vannak hölgyek, akik kifejezetten szeretik a kopi fejet.... a mai trendnek megfelelően + tetkó + della + bmw - agy és kész az álompasi... akkor én szeretnék perifériára sodródni!
Nem is volt gonoszka, sőt vannak hölgyek, akik kifejezetten szeretik a kopi fejet.... a mai trendnek megfelelően + tetkó + della + bmw - agy és kész az álompasi... akkor én szeretnék perifériára sodródni!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-09 15:25:56
(#794) az emlékezet kiesés már megvan.. nem kell sok és kopaszodni is fogsz.. annak örülök h mi miatt pirultál.. segítsek a többi válaszban vagy utánnaolvasol..
válaszolva a kérdésedre a férfiak 65%-a nem hord sapkát ez nem tesz jót a fejednek így következésképp hamarabb kopaszodnak így a férfiak 65%-ának kell hajnövesztőszer 45 fölött világos voltam mint a nap ami most nem süt.. hihi még vicces is.. NEM NEM LESZEK ÍLY GONOSZ.. kolibripintyőkém..
válaszolva a kérdésedre a férfiak 65%-a nem hord sapkát ez nem tesz jót a fejednek így következésképp hamarabb kopaszodnak így a férfiak 65%-ának kell hajnövesztőszer 45 fölött világos voltam mint a nap ami most nem süt.. hihi még vicces is.. NEM NEM LESZEK ÍLY GONOSZ.. kolibripintyőkém..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-09 15:21:43
(#793) Oké vegyük sorba:
Honnan veszed, hogy kopaszodom, vagy ez vlm sztereotípia ránk szegény férfiakra, hogy üveggömbként csillogó búránk lesz 60 után?
Ezzel a nemre vonatkozó kérdésedet is kilőttem.
Csak semmi elferdült hajlam kérem szépen és szigorúan kedvességemre vonatkozó kedvességed végett pirultam rákvörösre!
...
és ha hagynának folyamatosan nemdolgozni, akkor a többire is emlékeznik, amire most nem.
Honnan veszed, hogy kopaszodom, vagy ez vlm sztereotípia ránk szegény férfiakra, hogy üveggömbként csillogó búránk lesz 60 után?
Ezzel a nemre vonatkozó kérdésedet is kilőttem.
Csak semmi elferdült hajlam kérem szépen és szigorúan kedvességemre vonatkozó kedvességed végett pirultam rákvörösre!
...
és ha hagynának folyamatosan nemdolgozni, akkor a többire is emlékeznik, amire most nem.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-09 15:15:30
(#792) persze h beillesz.. de azért a többi választ is ovasd el nkem mindegy hol vunk..
azurszeműbarnahercegem.. ugyi nem szőke vagy mer akkor bocsesz..
azurszeműbarnahercegem.. ugyi nem szőke vagy mer akkor bocsesz..
beküldve: 2008-01-09 15:12:40
(#791) Picilány picigyöngyvirágharmatcsippente ttmütyűrpöppentő!Szerintem folytassuk itt mert meg leszünk búbolva, hogy szétoffoljuk a topikokat... ez meg úgy erre van itt... bár az a cím hogy "ahol a barátok vannak" remélem egy halvány komának beillek!
Szerk: Lanwell 2008-01-09 15:13:13
Minden vélemény jó, bár a lebeszéléssel már elkéstetek, szerintem pont az a jó, h fáj egy kicsit. XD
aza jó h fáj? LOL hát mien képet ébreszthecc te itt embertársainkban?
Hogy csöppet mazohista
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Minden vélemény jó, bár a lebeszéléssel már elkéstetek, szerintem pont az a jó, h fáj egy kicsit. XD
aza jó h fáj? LOL hát mien képet ébreszthecc te itt embertársainkban?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-01-08 22:08:39
(#788) beküldve: 2008-01-08 21:56:33
(#787) Minden vélemény jó, bár a lebeszéléssel már elkéstetek, szerintem pont az a jó, h fáj egy kicsit. XD
beküldve: 2008-01-08 17:15:00
(#786) Nem tudom, én nem vagyok egy gyenge idegzetű, de az ilyeneket semmiképp nem szeretem... sőt a hideg ráz, mióta mesélte haverom, hogy mikor lövette a fülét, a porcot, akkor idegfeszültségben vár az ember...gondolja majd mindjárt, és egy pár órának tűnő pár mp. nyi várakozás után belövi, de a mellékelt hang meg ijedelem
a tetkóval meg úgy nem találkoztam, csak mesélték, hogy látott valakit ismerőst, akinek egy tökjó minta volt a kézfején, de elrontották, és úgy nézett ki, mintha egy kopófélben lévő rossz minőségű henna lenne... pedig nagyon jó minta lett volna....
és egyetértek, ha nem biztos akkor nem tudom megéri-e...
de másrészről meg, mindent ki kell próbálni egyszer, ami tetszik...és nem egy halálugrás salto mortale....
(nah, velem ki vagy segítve )
(ropogott a porc, mint a horror filmekben a csonttörés KRECCCS ; és jaj, meglőtt)
hihetetlen mód rossz képeket kelt bennem, de tudom, hogy nem fáj... nade akkor is... a tetkóval meg úgy nem találkoztam, csak mesélték, hogy látott valakit ismerőst, akinek egy tökjó minta volt a kézfején, de elrontották, és úgy nézett ki, mintha egy kopófélben lévő rossz minőségű henna lenne... pedig nagyon jó minta lett volna....
és egyetértek, ha nem biztos akkor nem tudom megéri-e...
rám rámerőltették a fülbevalót kiskoromban, mert úgy néztem ki gomba fejemmel, mint egy fiú, de már akkor is csak lefizetni tudtak... játékkal... de amióta megtehetem az sincs ×S
de másrészről meg, mindent ki kell próbálni egyszer, ami tetszik...és nem egy halálugrás salto mortale....
(nah, velem ki vagy segítve )
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-01-08 17:17:21
beküldve: 2008-01-08 17:01:18
(#785) Ha úgy gondolod, egy másik ember le tud beszélni róla, akkor semmiképp ne. Ez valószínűleg azt jelentené, hogy magadban sem vagy biztos.
Áh, felfújom ezt a piercing dolgot. Tökmindegy, csak tetkót ne. Ha a tekóhoz is "szerinted jó...vagy inkább ne?" alapon állsz hozzá azt felejtsd el. A piercinget legalább ki lehet venni. Mondjuk nem tudom, mennyire látszik meg ott a 'luk.
Áh, felfújom ezt a piercing dolgot. Tökmindegy, csak tetkót ne. Ha a tekóhoz is "szerinted jó...vagy inkább ne?" alapon állsz hozzá azt felejtsd el. A piercinget legalább ki lehet venni. Mondjuk nem tudom, mennyire látszik meg ott a 'luk.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Miért akarnánk lebeszélni? Te böketed át a szád nem én XD
Csak mert két formával találkoztam eddig:
-Te hülye állat tiszta szar!!
-Tök jó csináltasd állati lesz!!
Szal ezért mondtam.XD
beküldve: 2008-01-08 13:07:45
(#783) beküldve: 2008-01-08 11:54:42
(#782) Miért akarnánk lebeszélni? Te böketed át a szád nem én XD
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD