Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Minden vélemény jó, bár a lebeszéléssel már elkéstetek, szerintem pont az a jó, h fáj egy kicsit. XD
nkem még nincs de lessz elvileg már lettvolna ha meg tatooban gondolkodsz sztem csináltass azt is de ne kérdezd meg h ki mit gondol csak ha te úgy akarod...
és vannak olyan dolgok amikben az a jó ha fáj..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-01-10 15:46:43
Hogy ti miket nem tudtok, elképesztőőőőőő.
Szerk.: Ő picilany és bandája megkérhetnélek titeket, hogy ne offoljátok szét a topikokat? Eléggé eltűntek a mangás témák, gyerekek mi van itt. Előre is kösz, tudom, hogy képesek vagytok rá.
Szerk.: Ő picilany és bandája megkérhetnélek titeket, hogy ne offoljátok szét a topikokat? Eléggé eltűntek a mangás témák, gyerekek mi van itt. Előre is kösz, tudom, hogy képesek vagytok rá.
Hát ez igaz, kicsit megcsúsztunk az utóbbi időben, majd összeszedjük magunkat, bár mondjuk ez a jelen topik pont ezért van... hívhatnák OFFtopiknak is!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
LOL elsem hiszem h Hanon és mellém áll vki...ez már megható...
Ne is, csak a hangokra figyelj a fejedben.
beküldve: 2008-01-10 13:54:02
(#823) ezerr bocsi..én egy ideig nem is vettem észre h ez a topik van.. de bocsi.. a többi számot azért nem írtam ki mert reggel 5:56 perckor nem fogok mérőszallagot keresni h lemérjem..
enni nem mindenki szeret de aki nem szeret az hülye.. én igazán főzni szeretem az ételt nem megenni. tehát hülye vok nem kell mindjárt rosszra gondolni mert arról beszélünk h kinek ki jön be.. mellesleg mért ne lehetne itt is szó a sexről .. a mai életünkben mindenhol ott van.. (még az oviban6bölcsiben is)
skarabeusmintáspompomjaim..va gy esetleg.. cukormázasjégvirágok..
enni nem mindenki szeret de aki nem szeret az hülye.. én igazán főzni szeretem az ételt nem megenni. tehát hülye vok nem kell mindjárt rosszra gondolni mert arról beszélünk h kinek ki jön be.. mellesleg mért ne lehetne itt is szó a sexről .. a mai életünkben mindenhol ott van.. (még az oviban6bölcsiben is)
skarabeusmintáspompomjaim..va gy esetleg.. cukormázasjégvirágok..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-10 13:49:21
(#822) üdv mindekinek gondoltam beköszönök ide mivel még új vagyok
és a hsz rangokat hol lehet megézni hogy hány hsztől van új rang meg .........
és a hsz rangokat hol lehet megézni hogy hány hsztől van új rang meg .........
Szerk: DaViS 2008-01-10 13:50:03
beküldve: 2008-01-10 12:56:31
(#821) LOL elsem hiszem h Hanon és mellém áll vki...ez már megható...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-01-10 11:05:27
(#820) Hogy ti miket nem tudtok, elképesztőőőőőő.
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-01-10 11:14:39
mint majdnemdemégsem pszihológia szakos
Annyira majdnem, hogy nem is jelentkeztem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-10 10:25:25
(#818) Lol micsoda értelem kitörések. Ez követhetetlen. Gratulálok.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-01-10 09:43:10
(#817) Ugyan már, mint majdnemdemégsem pszihológia szakos tudhatnád, hogy minden alatt ott lappang a szexulatás, ami pubertással gyakrabban tör felszínre... kár, hogy ebből én már kinőttem... azóta folyton a felszínen van!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-01-10 09:43:31
beküldve: 2008-01-10 09:16:58
(#816) Ne írjak az adminnak, hogy nevezze át a topikot társkereső online-ra?
Picilány: Tényleg, a másik két szám lemaradt... ;)
Necrokid: Alakul ez, csak gyakorolj szorgalmasan...
Picilány: Tényleg, a másik két szám lemaradt... ;)
Necrokid: Alakul ez, csak gyakorolj szorgalmasan...
...más kérdés, hogy azért igazi flémen egy ideig még ne próbálkozz
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-10 08:49:00
(#815) Inkább álmospasi, de az folyton!
Nem is voltam gonosz, ha én elkezdek gonoszkodni, abba még Necrokid is belesápadna, pedig ő egész ígéretes kezdő!
És naná, csacsi kérdés... ki nem szeret enni?!?!? Kérdés kin, mennyire látszik meg!
A többi számot nem merted leírni mi tejszínesbúbospuszedlim!?
Nem is voltam gonosz, ha én elkezdek gonoszkodni, abba még Necrokid is belesápadna, pedig ő egész ígéretes kezdő!
És naná, csacsi kérdés... ki nem szeret enni?!?!? Kérdés kin, mennyire látszik meg!
A többi számot nem merted leírni mi tejszínesbúbospuszedlim!?
Minden vélemény jó, bár a lebeszéléssel már elkéstetek, szerintem pont az a jó, h fáj egy kicsit. XD
aza jó h fáj? LOL hát mien képet ébreszthecc te itt embertársainkban?
Hogy csöppet mazohista
Ééééén? Á, én csak egy ember vagyok, ki az őrület mezején sétál és a valóság mögé lát, vagy nem, de azok egyéb hallucinációk melléktermékei. Mellesleg sportolás miatt egyelőre hagyom a szájbökést a túróba, mert mindig ki kéne szedni és az elején még nem ajánlatos ki-be ráncigálni. XD
Szép lista!
Nem én fogom kapni a Nobel díjat idén sem, de nem ejtettek a fejemre (ugye anyu?!) és még a hajam is megvan. Egyszer volt gitárom és egész jól ment a Börtön ablakában 4 és fél akkordja, aztán jólelkűségemben tovább adományoztam egy lelkesebb jelentkezőnek. Nem vagyoook .. brumm... köhöm ... macis... JÉÉÉ MÉÉÉZ!!! ... hömm.. szóval nem de macisajt jöhet!
Én tudok szeretni, akkora a szívem, mint egy víziló mája!!! És jelentem tele vagyunk indiánnal itt sorakozik a polcomon J.F. Cooper bácsi bemutatásában és még Winnetou is van valahol, szóval itt a krémje!
Nincs ideális nő, csak túlzott igények, a többi már csak kompromisszumkézség kérdése!
Nem én fogom kapni a Nobel díjat idén sem, de nem ejtettek a fejemre (ugye anyu?!) és még a hajam is megvan. Egyszer volt gitárom és egész jól ment a Börtön ablakában 4 és fél akkordja, aztán jólelkűségemben tovább adományoztam egy lelkesebb jelentkezőnek. Nem vagyoook .. brumm... köhöm ... macis... JÉÉÉ MÉÉÉZ!!! ... hömm.. szóval nem de macisajt jöhet!
Én tudok szeretni, akkora a szívem, mint egy víziló mája!!! És jelentem tele vagyunk indiánnal itt sorakozik a polcomon J.F. Cooper bácsi bemutatásában és még Winnetou is van valahol, szóval itt a krémje!
Nincs ideális nő, csak túlzott igények, a többi már csak kompromisszumkézség kérdése!
vagy most írjam, hogy 90-62-88? Neeeem!!!
ez gonosz volt mármint a spoiler.. mellesleg.. ezek az infok rólad ....tisztára mint az álompasi... nem is tudom miért.. te sem mi?.. enni szeretsz-e erre nem válaszoltál...
mellesleg.. 85 mármint 90 helyett
beküldve: 2008-01-09 20:54:32
(#812) na na csak óvatosan az ilyen kijelentéssel..