![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
inkább a fel nem nőtt gyerek kategóriába sorolnálak..
![](/var/images/emotions/19.png)
Én is téged ..hehe
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-09 20:49:13
(#810) inkább a fel nem nőtt gyerek kategóriába sorolnálak..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
de necrokid milyen szerencse h te egyik kategóriába sem tartozol..
![](/var/images/emotions/07.png)
Nosigen
![](/var/images/emotions/14.png)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-09 20:36:40
(#808) de necrokid milyen szerencse h te egyik kategóriába sem tartozol..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
nekem az álompasi okos és.. a többit majd máskor.. gondolom senkit nem érdekel..
![](/var/images/emotions/16.png)
Ezekszerint olyasvalaki aki pont az ellentéted
nos mint már mondtam nem tudsz megbántani.. még ezzelsem..
és igen az ellentétem jön be..
![](/var/images/emotions/21.png)
![](/var/images/emotions/09.png)
Szal olyasvlaki aki szép, okos és értelmes
Jujj de gonosz...kire is emlékeztet ez?Magamra?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
nekem az álompasi okos és.. a többit majd máskor.. gondolom senkit nem érdekel..
Szal olyasvlaki aki szép, okos és értelmes
Júúúhuhuhuhujjj
![](/var/images/emotions/20.png)
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-01-09 19:09:40
(#803) Szép lista!
Nem én fogom kapni a Nobel díjat idén sem, de nem ejtettek a fejemre (ugye anyu?!) és még a hajam is megvan. Egyszer volt gitárom és egész jól ment a Börtön ablakában 4 és fél akkordja, aztán jólelkűségemben tovább adományoztam egy lelkesebb jelentkezőnek. Nem vagyoook .. brumm... köhöm ... macis... JÉÉÉ MÉÉÉZ!!! ... hömm.. szóval nem de macisajt jöhet!
Én tudok szeretni, akkora a szívem, mint egy víziló mája!!! És jelentem tele vagyunk indiánnal itt sorakozik a polcomon J.F. Cooper bácsi bemutatásában és még Winnetou is van valahol, szóval itt a krémje!
Nincs ideális nő, csak túlzott igények, a többi már csak kompromisszumkézség kérdése!
Nem én fogom kapni a Nobel díjat idén sem, de nem ejtettek a fejemre (ugye anyu?!) és még a hajam is megvan. Egyszer volt gitárom és egész jól ment a Börtön ablakában 4 és fél akkordja, aztán jólelkűségemben tovább adományoztam egy lelkesebb jelentkezőnek. Nem vagyoook .. brumm... köhöm ... macis... JÉÉÉ MÉÉÉZ!!! ... hömm.. szóval nem de macisajt jöhet!
Én tudok szeretni, akkora a szívem, mint egy víziló mája!!! És jelentem tele vagyunk indiánnal itt sorakozik a polcomon J.F. Cooper bácsi bemutatásában és még Winnetou is van valahol, szóval itt a krémje!
Nincs ideális nő, csak túlzott igények, a többi már csak kompromisszumkézség kérdése!
vagy most írjam, hogy 90-62-88? Neeeem!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-01-09 17:44:12
(#801) tudtad h a neved van egy filmben.. kb.. meghal hamar... (félelem .com) jól vágtam le h hímnemű vagy ugyi.. jah.. és szeretek főzni sütni tehát szeretem ha akivel vok szeret enni...
IDEÁLIS NŐ?
Ha most gonosz lennék, azt írnám, hogy...
...csendes
Milyen szerencse, hogy nem vagyok...
Amúgy se lenne igaz
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-09 16:49:40
(#799) na amíg reagálsz.. legyen oks.. nézzen ki valhogy..lehet macika is.. kopasz, nem ez érdekel 1 pasiban..
érezzem h szeret és nem csak azt amit lehet 1 lánnyal csinálni, hanem h tényleg szeret.. meg tudjon védeni(bár inkább neki kéne testőr mellettem), legyen érzéki, kedves, szeresse és értse a viccet, tudjon csókolni, ha van motorja gitározik, hosszú haja van és a családban van indián akkor előnyben részesítem... és szeressen olvasni.. ez fontos.. nkem.. és lehessen vle kommunikálni..kb ennyi most te jössz.. IDEÁLIS NŐ?
érezzem h szeret és nem csak azt amit lehet 1 lánnyal csinálni, hanem h tényleg szeret.. meg tudjon védeni(bár inkább neki kéne testőr mellettem), legyen érzéki, kedves, szeresse és értse a viccet, tudjon csókolni, ha van motorja gitározik, hosszú haja van és a családban van indián akkor előnyben részesítem... és szeressen olvasni.. ez fontos.. nkem.. és lehessen vle kommunikálni..kb ennyi most te jössz.. IDEÁLIS NŐ?
beküldve: 2008-01-09 16:33:39
(#798) most tényleg ráérsz.. vagy csak szivatsz?
Ümm én lenni okos, nem lenni baj fejmben van sem...őőőő
Akkor hívj senkinek és mesélj sokat!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.