Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én is köszöntem neked. (asszem) Akkor filoztunk, hogy hány gyertyád volt, nem? (vagy valami ilyesmi)
*grr mostanában kihagy a memoriám, vénülök....*
*grr mostanában kihagy a memoriám, vénülök....*
Na ez szép, és engem alig köszöntött fel valaki. Cheh. És még Hirano bácsi is elrontja a Hellsinget. Cheh. Nem volt jó ez a hét banyeg.
Én kíván(ok)tam neked! Még ha nem is tudom mikor van, de ez nálam bevett rossz szokás, hogy mindig utólag tudom meg, hogy valakinak szülinapja volt és mindig elkések a jókívánságokkal, de nyilván a közelmúltban volt a szülinapod, úgyhogy Neked is Nagyon Boldog Születéses napot kívánok !!
És ez a hét tényleg nem volt jó, ebben osztozom
U.I.:
alister: 18. év betöltése utáni eladó képébe röhögés azért van, mert már nem "büntethet meg", törvényes, ha inni veszel és kapsz... (többek között) muszáj adnia, ha a vevő venni kívánja az italt
alister: 18. év betöltése utáni eladó képébe röhögés azért van, mert már nem "büntethet meg", törvényes, ha inni veszel és kapsz... (többek között) muszáj adnia, ha a vevő venni kívánja az italt
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2008-01-06 14:32:03
. Nem volt jó ez a hét banyeg.
De legalább vége
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-06 14:18:14
(#748) Na ez szép, és engem alig köszöntött fel valaki. Cheh. És még Hirano bácsi is elrontja a Hellsinget. Cheh. Nem volt jó ez a hét banyeg.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
az eladó képébe röhöghettem...
Szóóóval miért is???
beküldve: 2008-01-06 13:48:55
(#746) Ésmég mindig köszi
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
had polírozzam magam 1 kicsit...ma lettem 18...és az eladó képébe röhöghettem...nagyonnagy...rem élem mindenki megéli 1x (szal boldog szülinapot Gege ) (EGOOOOOO )
Boldogságos Születésnapot!!! Szád érjen füledig, és ne a füled bokádig. Isten éltessen sokáig!
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
köszi szépen mindenkinek
amugy nem akarok mentegetőzni,de valszeg csak azért írtam ki a fórumra mert tegnap is eléggé illuminált állapotban voltam, ugyh elnézést kell kérnem
amugy nem akarok mentegetőzni,de valszeg csak azért írtam ki a fórumra mert tegnap is eléggé illuminált állapotban voltam, ugyh elnézést kell kérnem
Nem kell mentegetőznöd, egy életben csak egyszer lesz az ember 18, utána meg már csak telnek az évek, és legszívesebben elkezdenél visszafelé számolni.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
köszi szépen mindenkinek
Hepi börszdéj tu jú, hepi börszdéj tu jú, hepi börszdéj dír Gege, hepi börszdéj tu júúúúúúúúúúúúúú!!! !
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 12:00:30
(#742) köszi szépen mindenkinek
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
had polírozzam magam 1 kicsit...ma lettem 18...és az eladó képébe röhöghettem...nagyonnagy...rem élem mindenki megéli 1x (szal boldog szülinapot Gege ) (EGOOOOOO )
Boldog Születésnapot!!
Boldog szülinapot!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
és az eladó képébe röhöghettem...
Mit vétett szegény?
Gratulálok! Beléptél a Nagy Hármasba! Az az a 3 év, amikor a szülinapodon:
18: nagykorúvá válsz(vehetsz piát jobb helyeken is!);
19: az utolsó tizenéves szülinap;
20: tegnap a tízesben, ma már a huszaséveidben jársz!
Egy keménytetőset, jókora motorral!
hehe... akkor ezért volt az a "kis" berúgás, amiről írtál?
egyébként Boldog Szülinapot!
(Mostmár büntethető lettél Te is! Üdv köreinkben! )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD