• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 2900 2901 2902 2903 2904 2905 2906 2907 2908 ... <<>>
beküldve: 2007-12-06 20:22:48
(#691) Válasz Lotus (#690) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Te férfiállat lennél? Hmm

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-12-06 18:35:30
(#690) Válasz Hanon (#688) üzenetére
Lotus
Lotus
[ Gyalog ]
Ízlések és ízléstelenségek, ahogy 1 bölcs bném szokta volt mondogatni. XD Avagy, kérdezhetném én is, hogy mért NE legyenek melegek, mért pazarlódjanak el rátok csajokra :P de mivel alapvetően diplomatikus vagyok, hajlandó vagyok kiegyezni egy "legyenek bik" megoldásban. ;P Na?
Egyébként igenis; mért kéne a bishek előfordulási helyeit annyira leszűkíteni? (Pláne miután az a hülye Ryu képes volt Lyserget lánynak nézni - istenek, mekkorát röhögtem én azon, vááh... ^_^') Rég rossz, ha védetté kell őket nyilvánítani. :O

Hát ezt sose fogom megérteni O.o Most az miért jobb sokkal, ha a jóképű srácok egymással vannak, minthogyha nőkkel lennének? ._.
Valaki említette Árnybíró topicban (khm, igen, elég csavarosan jutott el a téma az Árnybírótól idáig..x3), hogy egy felmérés szerint férfiak nem lehetnek biszexek =(
Öhm, igen, valaki meg valahol máshol azt mondta, hogy tulképp senki sem lehet biszex, mert az csak 1 átmeneti állapot, és előbb-utóbb vmelyik oldalon kiköt az ember. =] De sztem felesleges belemenni ebbe, kinek a pap, kinek a ministráns; csinálja mki, ami jól esik neki (ésszerű határokon belül ^.^'), aztán annyi. :) Nem mondom, hogy akármelyik változat jobb a másiknál; mindenesetre fiú lévén 1 másik fiú helyébe még inkább oda tudom magam képzelni, mint 1 nő helyébe, szal ez csak ilyen hülye logika nálam.

YohxRen = something kinda love thing XD
beküldve: 2007-12-06 18:33:22
(#689) Válasz Hanon (#688) üzenetére
rikaszan
rikaszan
[ Addiktgyanús ]
Hát ezt sose fogom megérteni O.o Most az miért jobb sokkal, ha a jóképű srácok egymással vannak, minthogyha nőkkel lennének? ._.

Nos igazából ezt én sem értem... de jobb

Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-12-06 17:49:24
(#688) Válasz rikaszan (#684) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Főiskolások? Én úgy emlékszem általános iskolások... egy fősulis csak meg tud jegyezni 9 számot
meg ha a majmok okosabbak, mint a fősulisok... hát öhm... lehet, hogy bajba lennénk

Igen, főiskolások voltak.
Nem okosabbak, csak a rövidtávú memóriájuk jobb (valami olyasmi volt az arány, hogy ember: 46% csimpánz: 80%)

Ízlések és ízléstelenségek, ahogy 1 bölcs bném szokta volt mondogatni. XD Avagy, kérdezhetném én is, hogy mért NE legyenek melegek, mért pazarlódjanak el rátok csajokra :P de mivel alapvetően diplomatikus vagyok, hajlandó vagyok kiegyezni egy "legyenek bik" megoldásban. ;P Na?
Egyébként igenis; mért kéne a bishek előfordulási helyeit annyira leszűkíteni? (Pláne miután az a hülye Ryu képes volt Lyserget lánynak nézni - istenek, mekkorát röhögtem én azon, vááh... ^_^') Rég rossz, ha védetté kell őket nyilvánítani. :O

Valaki említette Árnybíró topicban (khm, igen, elég csavarosan jutott el a téma az Árnybírótól idáig..x3), hogy egy felmérés szerint férfiak nem lehetnek biszexek =(

beküldve: 2007-12-06 15:33:14
(#687) Válasz rikaszan (#686) üzenetére
Lotus
Lotus
[ Gyalog ]
Szokták mondani, hogy Boldog Mikulást?
Akkor részemről is Boldog Mikulást mindenkinek!
Sok csokit és sok virgácsot

Szerintem nemigazán. De vmikor el kell kezdeni, úgyhogy csatlakozok. Happy Télapót to everyone!
(Mondjuk, a gimiben az osztályunkban nem volt ritka az ilyesmi, bár ami még ennél is biztosabban jelezte a Mikulás közeledtét, az az volt, hogy minden második ember a Rudolfot dúdolgatta/énekelte minden szünetben. )

YohxRen = something kinda love thing XD
beküldve: 2007-12-06 13:22:06
(#686)
rikaszan
rikaszan
[ Addiktgyanús ]
Szokták mondani, hogy Boldog Mikulást?
Akkor részemről is Boldog Mikulást mindenkinek!
Sok csokit és sok virgácsot

beküldve: 2007-12-06 12:58:24
(#685) Válasz Nemes1s_2.0 (#683) üzenetére
Gegew40k
Gegew40k
[ Megszállott ]
Miért írtad oda, hogy japán? A magyarok szerinted jobbak lettek volna?XD

igen Nemesis barátom szerintem jobbak lettek volna

ééééés..Boldog Mikulást minden kedves Mangafanosnak és természetesen nektek is MANGAFAN!!!

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-06 10:07:41
(#684) Válasz Bendzsi (#682) üzenetére
rikaszan
rikaszan
[ Addiktgyanús ]
Japán főiskolások és csimpázok mérték össze az eszüket memória játékban.

Főiskolások? Én úgy emlékszem általános iskolások... egy fősulis csak meg tud jegyezni 9 számot
meg ha a majmok okosabbak, mint a fősulisok... hát öhm... lehet, hogy bajba lennénk

beküldve: 2007-12-06 08:53:38
(#683) Válasz Bendzsi (#682) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Miért írtad oda, hogy japán? A magyarok szerinted jobbak lettek volna?XD

Hanon, ha már film, akkor egy szó: Hitman. Ugyan még nem láttam, de sort kerítek rá, mivel az egyik kedvenc sorozatom, remélem a film is jó, a főszereplőn kívül, ami elég gyatra választás volt.

Szerk: Nemes1s_2.0 2007-12-06 08:57:38
beküldve: 2007-12-04 19:58:13
(#682)
Bendzsi
Bendzsi
[ Addiktgyanús ]
Néztétek a híradót vagy az AKTÍV-ot. Japán főiskolások és csimpázok mérték össze az eszüket memória játékban.
(számok sórbarendezése, emlékezetből) míg a tanulók kb 40%-ot értek el egy csimpáz 80%-ot.

Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-12-02 21:50:23
(#681)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Áj...eeem...Béééwulf!!

Csak szerintem volt ratyi? A 3D megoldáson kívül semmi extra nincs benne (ráadásul nem mindenki 3D-vel nézi :S).

beküldve: 2007-12-01 21:09:07
(#680)
Gegew40k
Gegew40k
[ Megszállott ]
1 kis segítséget kérnék akárkitől aki tud segíteni...
vki legyen ojan kedves és külgyön 1 linket ahonnan letölthetem a Trinity Blood című MANGÁt
Előre is köszönöm

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-11-30 23:37:53
(#679) Válasz alister (#678) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Igen, ilyennel előbb találkozhatunk.

beküldve: 2007-11-29 23:05:29
(#678) Válasz Nemes1s_2.0 (#672) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
UI:ezekből elég kettő, max három..

Vagy négy, de az már nem emberi születésnap.

Vagy a hónapok számát írta ki

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-11-27 22:55:45
(#677) Válasz Gegew40k (#676) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Én is...

Oldalak: ... 2900 2901 2902 2903 2904 2905 2906 2907 2908 ... <<>>