Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Te férfiállat lennél? Hmm
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ízlések és ízléstelenségek, ahogy 1 bölcs bném szokta volt mondogatni. XD Avagy, kérdezhetném én is, hogy mért NE legyenek melegek, mért pazarlódjanak el rátok csajokra :P de mivel alapvetően diplomatikus vagyok, hajlandó vagyok kiegyezni egy "legyenek bik" megoldásban. ;P Na?
Egyébként igenis; mért kéne a bishek előfordulási helyeit annyira leszűkíteni? (Pláne miután az a hülye Ryu képes volt Lyserget lánynak nézni - istenek, mekkorát röhögtem én azon, vááh... ^_^') Rég rossz, ha védetté kell őket nyilvánítani. :O
Egyébként igenis; mért kéne a bishek előfordulási helyeit annyira leszűkíteni? (Pláne miután az a hülye Ryu képes volt Lyserget lánynak nézni - istenek, mekkorát röhögtem én azon, vááh... ^_^') Rég rossz, ha védetté kell őket nyilvánítani. :O
Hát ezt sose fogom megérteni O.o Most az miért jobb sokkal, ha a jóképű srácok egymással vannak, minthogyha nőkkel lennének? ._.
Valaki említette Árnybíró topicban (khm, igen, elég csavarosan jutott el a téma az Árnybírótól idáig..x3), hogy egy felmérés szerint férfiak nem lehetnek biszexek =(
YohxRen = something kinda love thing XD
Hát ezt sose fogom megérteni O.o Most az miért jobb sokkal, ha a jóképű srácok egymással vannak, minthogyha nőkkel lennének? ._.
Nos igazából ezt én sem értem... de jobb
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Főiskolások? Én úgy emlékszem általános iskolások... egy fősulis csak meg tud jegyezni 9 számot
meg ha a majmok okosabbak, mint a fősulisok... hát öhm... lehet, hogy bajba lennénk
meg ha a majmok okosabbak, mint a fősulisok... hát öhm... lehet, hogy bajba lennénk
Igen, főiskolások voltak.
Nem okosabbak, csak a rövidtávú memóriájuk jobb (valami olyasmi volt az arány, hogy ember: 46% csimpánz: 80%)
Ízlések és ízléstelenségek, ahogy 1 bölcs bném szokta volt mondogatni. XD Avagy, kérdezhetném én is, hogy mért NE legyenek melegek, mért pazarlódjanak el rátok csajokra :P de mivel alapvetően diplomatikus vagyok, hajlandó vagyok kiegyezni egy "legyenek bik" megoldásban. ;P Na?
Valaki említette Árnybíró topicban (khm, igen, elég csavarosan jutott el a téma az Árnybírótól idáig..x3), hogy egy felmérés szerint férfiak nem lehetnek biszexek =(
Szokták mondani, hogy Boldog Mikulást?
Akkor részemről is Boldog Mikulást mindenkinek!
Sok csokit és sok virgácsot
Szerintem nemigazán. De vmikor el kell kezdeni, úgyhogy csatlakozok. Happy Télapót to everyone!
(Mondjuk, a gimiben az osztályunkban nem volt ritka az ilyesmi, bár ami még ennél is biztosabban jelezte a Mikulás közeledtét, az az volt, hogy minden második ember a Rudolfot dúdolgatta/énekelte minden szünetben. )
YohxRen = something kinda love thing XD
beküldve: 2007-12-06 13:22:06
(#686) Szokták mondani, hogy Boldog Mikulást?
Miért írtad oda, hogy japán? A magyarok szerinted jobbak lettek volna?XD
igen Nemesis barátom szerintem jobbak lettek volna
ééééés..Boldog Mikulást minden kedves Mangafanosnak és természetesen nektek is MANGAFAN!!!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Japán főiskolások és csimpázok mérték össze az eszüket memória játékban.
Főiskolások? Én úgy emlékszem általános iskolások... egy fősulis csak meg tud jegyezni 9 számot
Miért írtad oda, hogy japán? A magyarok szerinted jobbak lettek volna?XD
Hanon, ha már film, akkor egy szó: Hitman. Ugyan még nem láttam, de sort kerítek rá, mivel az egyik kedvenc sorozatom, remélem a film is jó, a főszereplőn kívül, ami elég gyatra választás volt.
Hanon, ha már film, akkor egy szó: Hitman. Ugyan még nem láttam, de sort kerítek rá, mivel az egyik kedvenc sorozatom, remélem a film is jó, a főszereplőn kívül, ami elég gyatra választás volt.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-12-06 08:57:38
beküldve: 2007-12-04 19:58:13
(#682) Néztétek a híradót vagy az AKTÍV-ot. Japán főiskolások és csimpázok mérték össze az eszüket memória játékban.
(számok sórbarendezése, emlékezetből) míg a tanulók kb 40%-ot értek el egy csimpáz 80%-ot.
(számok sórbarendezése, emlékezetből) míg a tanulók kb 40%-ot értek el egy csimpáz 80%-ot.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-12-02 21:50:23
(#681) Áj...eeem...Béééwulf!!
Csak szerintem volt ratyi? A 3D megoldáson kívül semmi extra nincs benne (ráadásul nem mindenki 3D-vel nézi :S).
Csak szerintem volt ratyi? A 3D megoldáson kívül semmi extra nincs benne (ráadásul nem mindenki 3D-vel nézi :S).
beküldve: 2007-12-01 21:09:07
(#680) 1 kis segítséget kérnék akárkitől aki tud segíteni...
vki legyen ojan kedves és külgyön 1 linket ahonnan letölthetem a Trinity Blood című MANGÁt
Előre is köszönöm
vki legyen ojan kedves és külgyön 1 linket ahonnan letölthetem a Trinity Blood című MANGÁt
Előre is köszönöm
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
UI:ezekből elég kettő, max három..
Vagy négy, de az már nem emberi születésnap.
Vagy a hónapok számát írta ki
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."