Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A fájdalom mellékes, épp ettől valódi. Viszont kell rá pénzt keresni először, nah meg el kell simítani a dolgot azokkal, akiknek nem tetszene, mert vannak ilyenek.
Én szép hosszú feliratot szeretnék, olyan nyak-hát találkozástól derékig.
beküldve: 2007-11-11 22:51:11
(#642) Én egy japán feliratot szeretnék gerincvonalban, csak hát ez is pénzbe kerül. XD
Szerk.:Természetesen nem valami hülyeséget varratnék fel, a szövegnek valamilyen módon köze kell, hogy legyen az élet körforgásához.
Szerk.:Természetesen nem valami hülyeséget varratnék fel, a szövegnek valamilyen módon köze kell, hogy legyen az élet körforgásához.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-11-11 23:08:52
beküldve: 2007-11-11 21:19:25
(#641) Barátnőmnek is piercingje a köldökébe... egyszer elkezdte mozgatni és majdnem elájultam, szóval tőlem az ilyenek távol állnak
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-11-11 21:12:46
(#640) Én már három éve szeretnék. Akkor azt mondta apám hogyha 18 éves leszek azt csinálok amit akarok. (De aztán azt súgta, hogy neki nagyon tetszenek a lepkeminták O.o Azért súgta mert anyum nagyon ellene van és félt, h meghallja )
A tű nem gáz nálam, mert piercingem már van
A tű nem gáz nálam, mert piercingem már van
Szerk: miyu 2007-11-11 21:13:51
beküldve: 2007-11-11 21:04:08
(#639) Én nem mernék tetkót csináltatni...
1. otthonról repülnék
2. félek a tűtől
1. otthonról repülnék
2. félek a tűtől
A csípömön egy angyalka ^^. Csak még nem tom hogy jobb oldalon vagy középen mert 2 kép között vacilálok...
beküldve: 2007-11-11 20:59:57
(#637) Az rossz. Sajnos nem tudok rajtad segíteni.
(Mivel nő nemü vagyok )
Más: nemsokára lesz tetkom .Számomra náágy boldogság
(Mivel nő nemü vagyok )
Más: nemsokára lesz tetkom .Számomra náágy boldogság
Szerk: miyu 2007-11-11 20:47:48
beküldve: 2007-11-11 20:33:46
(#634) Nincs társkereső topic? magányos vagyok
Szerk: rikaszan 2007-11-11 21:00:46
csak uyg mellékesen megjeddzem h ezt már nemtom miko belinkeltem az AMV topicba,mer nemtuttam hova lehetne
Én emlékszem , csak sajna nem minden poén jött le mert nem tok jól angolul
A nekromantákban nincs sok emberség, várjunk csak, te nem is vagy igazi nekromanta.
Na de a nekromanták emberi maradványokból nyerték a testüket Csak megvetik embri mivoltukat
NECROMANCERS RULEZ!!!!!!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.