Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A nekromantákban nincs sok emberség, várjunk csak, te nem is vagy igazi nekromanta.
akk. nem tudjuk meg hány éves vagy?
Ez bizony a beavatottak kiváltsága, de miért olyan fontos ez neked?
emberi kíváncsiság
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Mikor először láttam, dőltem tőle a röhögéstől.
csak uyg mellékesen megjeddzem h ezt már nemtom miko belinkeltem az AMV topicba,mer nemtuttam hova lehetne
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
akk. nem tudjuk meg hány éves vagy?
Ez bizony a beavatottak kiváltsága, de miért olyan fontos ez neked?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-11 19:05:42
(#625) Achmed a halott terrorista Silence!!....I kill you...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-11-08 20:43:04
(#624) vagy azsem lenne rossz ha csak ugy natúr abbahagynád az 1szavas kommenteket...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
/előzmény: avatar topic
Naszóval
Csak akkor hallgatatják el őket ha túl sokat tudnak/beszélnek róla. Tehát most kuss >P
Miyu: kösz nem kell, maradhat a bevertarcú
Necrokid: kuss legyen már, elegem van
Aaaw, holnap hétfő, és most miért itt beszélgetünk erről? -.-
Kussolok ha elmondod hány éves vagy...
beküldve: 2007-11-08 19:53:10
(#621) Nah, Tokióról volt egy műsor a Spektrumon. Ez legalább (szerintem) reális volt (persze a japánok örültebb oldalát emelték ki)
Szívesen,
mondjuk ígyisúgyis maradt volna
beküldve: 2007-11-04 22:44:32
(#619) A helyzet és időzítés függvénye, jól kell keverni a lapokat. Persze van ahol nem lehet, ha meg csop társ neheztel akkor tehet egy szívességet..
beküldve: 2007-11-04 22:43:04
(#618) /előzmény: avatar topic
Naszóval
Csak akkor hallgatatják el őket ha túl sokat tudnak/beszélnek róla. Tehát most kuss >P
Necrokid: kuss legyen már, elegem van
Aaaw, holnap hétfő, és most miért itt beszélgetünk erről? -.-
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A szeminárumokon én is alszok, már amikor bemegyek Fősuli tejesen más élet mint az általános vagy a középsuli. Ha viszavágnának a középsuliba megőrülnék.
A szemináriumért kredit van, meg kéne jegyzetelni nem?XD Mindenki megőrülne, ha visszadobnák a középsuliba.
nálunk, ha alszol, akkor nem leszel hosszú életű
"hn" :/