Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2007-10-12 20:08:13
(#481) de most komolyan! nem akar valaki horror topikot indítani? Úgy látom lenne rá igény főleg a magyar megjelenésben keletkezett viták után
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nemes1s olvastam a másik topikban, hogy szereted a Condemned-et. Az nekem is bejött bár sztem nem annyira félelmetes. Eddig egy játék volt amit nem mertem nyomni este az pedig a Project Zero. Hát a hátamon futkos a hideg. Filmek közül meg nálam a Kör az alapmű, de a legjobban A Szem cimű film után paráztam pedig az nagyon ritka nálam. Történetileg viszont a kör nálam minden horrort überel (na jó anno az Event Horizont nagyot ütött rajtam).
Harcolni a békéért olyan, mint dugni a szüzességért.
Szerk: Hoz_Hun 2007-10-12 18:30:44
beküldve: 2007-10-10 18:33:54
(#478) Naa, akkor részben jó volt a tippem
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-10 17:50:18
(#477) Nee-chan: majd legközelebb
Hellsing doujin hiányom van!! >>.<<
Hellsing doujin hiányom van!! >>.<<
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Az ott egy Hellsing Alucard kislány alakban
beküldve: 2007-10-10 13:29:04
(#474) Nemes1s.. Valahonnan ismerős az avatarod csak nemtom..Hellsing vagy Full Metal Alchemist? vagy Naruto?
Igazából mielőtt választottam volna megszakadt a kapcsolat azzal a lánnyal...
Küldtem egy e-mailt és vagy nem kapta meg, vagy nem küldtem el rendesen... szal nem tudom mi van... igazából azóta már el is feljtettem... ^^"
De most, hogy mondod, lehet, hogy írok neki megint
Mit festettél ki egy nap alatt? Tényleg nagyon unatkozhattál
Igen, én is küldtem neki 2 mailt, de egyikre sem válaszolt, szóval, nem tudom mi lehet vele.
Hogy mit festettem ki? Ezt:[Link]
Tényleg nagyon unatkoztam akkor...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-10-10 09:55:25
(#472) És íme a mai feladvány: Ki látható az avámon?
Hanon édes, te tudod, hogy ki az, ezért adj esélyt másoknak is.
Ezt csak úgy kérdezem,de titeket már közösítettek/csúfoltak ki mert animét-mangát néztetek?
Visszatérve erre. Ma megkaptam a magamét... Az egyik legjobb barátnőm párszor kicsit epésen megjegyezte, hogy hogy költhettem ennyi pénzt a Conon "marhaságokra"
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szia Rikaszan!
Csak annyit akartam megkérdezni, hogy összejött-e a resin kit festése? Én azóta már beszereztem egy másikat is, és egy nap alatt kifestettem. Nagyon unatkoztam...
Csak annyit akartam megkérdezni, hogy összejött-e a resin kit festése? Én azóta már beszereztem egy másikat is, és egy nap alatt kifestettem. Nagyon unatkoztam...
Igazából mielőtt választottam volna megszakadt a kapcsolat azzal a lánnyal...
Küldtem egy e-mailt és vagy nem kapta meg, vagy nem küldtem el rendesen... szal nem tudom mi van... igazából azóta már el is feljtettem... ^^"
De most, hogy mondod, lehet, hogy írok neki megint
Mit festettél ki egy nap alatt? Tényleg nagyon unatkozhattál
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-10-08 11:33:04
(#469) nyugi nem kell félni, nem fog fájni
csak mostmár kiderült h ki is ő...
(ugyh minél előbb jöjjön a köv. Kenshin/Naruto/Árnybíró )
csak mostmár kiderült h ki is ő...
(ugyh minél előbb jöjjön a köv. Kenshin/Naruto/Árnybíró )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
És mit akarsz te Csabával amitől annyira félnie kéne?!
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
És mit akarsz te Csabával amitől annyira félnie kéne?!