Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2007-10-07 21:22:05
(#466) Háháháhááhh vigyázz Csaba mert már tudom ki vagy!!!!
te voltál itt, nálunk Pápán, az Animetalálkozón és előadást is tartottál!!
meg te montad nekem (szeméjesen, juppííí ) h látogassam a mangafan fórumot, és azóta látogatom, elég gyakran mint látod
és ma is láttalak!!
ugyh télleg vigyázz
te voltál itt, nálunk Pápán, az Animetalálkozón és előadást is tartottál!!
meg te montad nekem (szeméjesen, juppííí ) h látogassam a mangafan fórumot, és azóta látogatom, elég gyakran mint látod
és ma is láttalak!!
ugyh télleg vigyázz
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Naná, úgy kapásból a legjobb bnőm... Én szeretek mangákat olvasni, animéket nézni, ő nem, szval emiatt gyakran veszekszünk, de amúgy jól megvagyunk, asszem
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Ezt csak úgy kérdezem,de titeket már közösítettek/csúfoltak ki mert animét-mangát néztetek?
de meg mennyire!az edesanyam meg van gyozodve rola hogy a japanok kimostak az agyam es ezt minden rokonomnak elmondja szoval ilyen korlanc nalunk-hat ez meg mi a fityfenevel foglalkozik!-meg hogy meseket nezek most mikor kis koromban nem voltam nagy rajongo-es ilyesmi.
A suliban a fiukkal nagyon jol el tudok beszelgetni az animekrol de a lanyok mar kikozositettek csak azert mert mindig a fiuk nyakan logom es hulyesegekrol beszelek!(szerintuk de ha hajlandok lennenek meghallgatni akkor a lanyok nyakan lognek!)
pedig vannak nalam sokklata nagyobb fanok is!
Szia Rikaszan!
Csak annyit akartam megkérdezni, hogy összejött-e a resin kit festése? Én azóta már beszereztem egy másikat is, és egy nap alatt kifestettem. Nagyon unatkoztam...
Csak annyit akartam megkérdezni, hogy összejött-e a resin kit festése? Én azóta már beszereztem egy másikat is, és egy nap alatt kifestettem. Nagyon unatkoztam...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-10-06 00:57:01
(#462) wáááááááááááá esszméletlenül jó volt a koncert!!!
2 és fél óra tömény hazafias Kárpátia!!!
mindenki mindenkinek barátja, imádom
Éjjen a Kárpátia és Nagymagyarország!!!
és most már nyugottan tok foglalkozni a connal
2 és fél óra tömény hazafias Kárpátia!!!
mindenki mindenkinek barátja, imádom
Éjjen a Kárpátia és Nagymagyarország!!!
és most már nyugottan tok foglalkozni a connal
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Nah jó, te az vagy, de ha megennélek, akkor nem lennél nekem. Meg senkinek se.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-05 21:22:36
Engem is... piszkáltak amikor a sámán király magyar openingjét hallgattam...
De amúgy annyira nem... tehát akik ismernek elfogadják... vagy csak a hátam mögött beszélnek ki
Amiről meg nem tudok az nem fáj
De amúgy annyira nem... tehát akik ismernek elfogadják... vagy csak a hátam mögött beszélnek ki
Amiről meg nem tudok az nem fáj
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szerk: rikaszan 2007-10-05 20:43:54
beküldve: 2007-10-05 20:32:25
(#458) Ezt csak úgy kérdezem,de titeket már közösítettek/csúfoltak ki mert animét-mangát néztetek?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Jól van na, most az édesség ugrott be, mert éppen csokit eszek , vagyis már csak ettem... mondjatok egy jobb témát
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-05 19:55:14
beküldve: 2007-10-05 19:48:32
(#452)