Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2007-09-06 14:57:52
(#376) Nem tom hogy lehet-e ijet de aki 11 ker.-es és szeretne jövő csütörtöktöl(6-8-ig) egy jót dumálni a mangáról vagy az animéről akkor jöjön el a közöségi hátba!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-09-06 13:47:28
(#374) Ám legyen 1 próbát megér...hihi
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Ha egy darabig hagyod az avádat meg az aláírásodat, mindenki megismerene.
beküldve: 2007-09-03 21:49:50
(#372) nadehamost átnevezném magam senki sem ismerne meg...elveszne a hosszú évek munkájával összegyűjtöt hírnevem és megbecsülésem az oldalon...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-09-03 14:15:32
(#370) má van 1 ijen nevem csak erre a fórumra sztem nem illik bele szal ezér lett a nevem Anderson...
Használj olyan nevet, amilyen senkinek nincs, ami a védjegyeddé válhat és akkor nincs ilyen gond.
Szerintem Valgaav sincs...
most változtassak nevet????
Szerintem Valgaav sincs...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Onnan, hogy animés/mangás oldalon vagyunk?
najó valami köze mégiscsak lehet hozzá...dehát mit csináljak???
ez a név volt szabad...
Onnan, hogy animés/mangás oldalon vagyunk?
beküldve: 2007-09-02 20:16:26
(#364) háhá...honnan veszed h egyátalán az animékhez v mangákhoz valami kis köze is van a nevemnek?
jovan, honnan veszed h a Hellsingből való a név, mi????
Hát, mivel először Andersonos avád volt, plusz más Andersont nem is nagyon ismerek animékből...
Hívtak rá, de ebből se lett semmi, mint a conból...
nők...
nők...
"Jesus is fuckin' metal!"