Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én mangát olvasok (már amikor nem ide írogatok), de asszem lassan elteszem magam holnapra.
Háté: Miért kéne? Ha igen, vedd úgy, hogy máris küldtem egy virtuális ölelést :) xD
Háté: Miért kéne? Ha igen, vedd úgy, hogy máris küldtem egy virtuális ölelést :) xD
-
Szerk: C-san 2013-04-07 22:25:28
hová tűnt a vigasztaló ölelésről szóló rész?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2013-04-07 22:13:38
(#43471) Amúgy mi jót csináltok ilyenkor gépen?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-07 22:09:26
(#43470) Nekem fél8-ra kell.. köhm akarom mondani kellene bent lenni a terembe
de ált épp hogy beesek, vagy kések kicsit, de a magyartanárom mindig lemeszel az ajtóban.
De kb. fél7 kor kelek, majd állva visszalszok, és mikor nagyot koppan a fejem, felébredek és tudom hogy sikresen eljutottam a fürdőszobáig. xD
Cainis: mettől meddig tart a rajz órád?
de ált épp hogy beesek, vagy kések kicsit, de a magyartanárom mindig lemeszel az ajtóban.
De kb. fél7 kor kelek, majd állva visszalszok, és mikor nagyot koppan a fejem, felébredek és tudom hogy sikresen eljutottam a fürdőszobáig. xD
Cainis: mettől meddig tart a rajz órád?
Szerk: Misaki Mei 2013-04-07 22:14:30
beküldve: 2013-04-07 21:58:26
(#43469) Én olyan hétkörül fogok holnap valószínüleg hazaérni a rajz miatt (totál értelmetlen oda járnom, de ez van).
Btw úgy tünik Háté járt most a legszarabbúl.
Btw úgy tünik Háté járt most a legszarabbúl.
-
Szerk: C-san 2013-04-07 22:10:11
beküldve: 2013-04-07 21:49:54
(#43468) 6kor, Pécsett pöttyet kiszámíthatatlan a tömegközlekedés menetrendügyileg, szóval... jobb tutira játszani
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
fél hatkor, ahahahahahahahahahaha
és bennvagyok este fél nyolcig, nem tudom mit képzeltem magamról amikor ezt az órarendet összeraktam
és bennvagyok este fél nyolcig, nem tudom mit képzeltem magamról amikor ezt az órarendet összeraktam
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ezt is megértem, nálam is igazából ez úgy van hogy annak ellenére is, hogy megiszok legalább 1 bögre kávét indulás elött, akkor is az első 2-3 órán aludni szoktam és csak utána pörgök fel.
Btw én is csatlakoznék: Nekem is 8-ra kell mennem suliba, de ehhez 6-kor kell kelnem majd (utálok korán kelni...). Nektek mikor kell kelnetek holnap?
Btw én is csatlakoznék: Nekem is 8-ra kell mennem suliba, de ehhez 6-kor kell kelnem majd (utálok korán kelni...). Nektek mikor kell kelnetek holnap?
-
Szerk: C-san 2013-04-07 21:48:11
Háté, szívemszottya, én is dettó. Reggel 8, katalógus.
Misaki Mei: Hivatalosan Ételkészítési Technológia III, röviden ÉKT III vagyis étlaptervezéses órám az első.
Az új kötetekről sajna nincs infóm, én ismerőstől ismerősig rohangáltam, de szó szerint.
Cainis: Van az a fáradtság, mikor a kávé olyan, mintha az erdőtüzet próbálnánk eloltani rápisiléssel...
Misaki Mei: Hivatalosan Ételkészítési Technológia III, röviden ÉKT III vagyis étlaptervezéses órám az első.
Az új kötetekről sajna nincs infóm, én ismerőstől ismerősig rohangáltam, de szó szerint.
Cainis: Van az a fáradtság, mikor a kávé olyan, mintha az erdőtüzet próbálnánk eloltani rápisiléssel...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2013-04-07 21:40:01
(#43464) Én meg nem megyek suliba.
k*csög vagyok, de nem tudtam megállni. ^^
Hja, holnap reggel meg úgy vonszolom be magam órára...
pacsi, én is szarkész vagyokés holnap nyolctól órám van, katalógussal
Épp a conos fotókat ímélezgetem el az érintetteknek
Milyen volt a con?
Nem tudod esetleg milyen új kötetek jelentek meg?
Reggel leküldesz egy-két bögre kávét és megvan oldva a probléma. (Én mindenféle előzetes bulizások nélkül is így szoktam kezdeni minden hétköznapot.)
-
beküldve: 2013-04-07 21:20:52
(#43459) Akkor a holnap elég fárasztó lesz a számodra.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-07 21:22:55