Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hol ültél, karate bajnoksàg kőzepén???
Dumálok itt frissen műtött bokával... -.-"
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-04-10 00:34:39
az a sátán cuppanós nadrágja.
*betegre röhögi magát*
Igen, azt ő találta valami régi raktárban... Szegény susogós-cucc... amúgy még megvan? Vagy enyészeté lett?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
én leültem, a térdem pedig szét, szóval semmi különös.
Dragda: jaja, a gipszelős csávó tündérpofa volt : D. azt hiszem, ő szerezte még azt a vegyvédelmi jelmezt, mikor nem fértem vissza a nadrágomba:'D. az a sátán cuppanós nadrágja.
Dragda: jaja, a gipszelős csávó tündérpofa volt : D. azt hiszem, ő szerezte még azt a vegyvédelmi jelmezt, mikor nem fértem vissza a nadrágomba:'D. az a sátán cuppanós nadrágja.
Édespofa mentősök, bugyira vetkőzés a gipszelőben...
Szép este lehetett!!! xDDD
Szép este lehetett!!! xDDD
Mi történt?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Hé, a gipszelő pasi is ritka vicces alak volt, hogy megcsodálta a seggünk ^^
Dávid azóta meg kiheverte a dolgot, most tavaszin is tökre pörgött, mint a búgócsiga
(Igazán nem kell köszönni. És más is megtette volna ugyanezt(
Na, pia, végre valami szívhezszóló!
Dávid azóta meg kiheverte a dolgot, most tavaszin is tökre pörgött, mint a búgócsiga
(Igazán nem kell köszönni. És más is megtette volna ugyanezt(
Na, pia, végre valami szívhezszóló!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
igaz, volt ott minden, édespofa mentősök, bugyira vetkőzés a gipszelőben, egy félholtra rémített Dávid :'D... (amúgy hatalmas köszönet azért a napért, nem tudom, mi lett volna velem, ha nem vagy ott <3)
szóval mindenképp leitatlak, ha legközelebb találkozunk
szóval mindenképp leitatlak, ha legközelebb találkozunk
Somogyi csajnak a busz és a troli egyremegy...
És hagysz már a fenébe a taxipénzzel. Legfeljebb piát veszel belőle, amivel leitathatsz ^^
Mei Annyi a szitu, hogy tavaly Őszi Con idején Miyunál aludtam és kalandos volt a közös hétvége
És hagysz már a fenébe a taxipénzzel. Legfeljebb piát veszel belőle, amivel leitathatsz ^^
Mei Annyi a szitu, hogy tavaly Őszi Con idején Miyunál aludtam és kalandos volt a közös hétvége
Szerk: Dragda O'Riley 2013-04-10 00:02:13
haha, roppant indokolt esetben megengedett : DDD.
én is, tudod <3
(amúgy még mindig lógok neked a taxi árával, azt majd rendezzük, mert a lelkiismeret azóta is baszogat ám.)
btw. te cicc, az nem troli volt? : D
én is, tudod <3
(amúgy még mindig lógok neked a taxi árával, azt majd rendezzük, mert a lelkiismeret azóta is baszogat ám.)
btw. te cicc, az nem troli volt? : D
Szerk: miyu 2013-04-09 23:55:18
busz és nő után nem futunk, majd keres másik lyukat, ennyi.
És ezt az a csaj mondja, akivel már futottam busz után... Szeretlek...
Kéne neked írnom egy ímélt... haj-haj
akkor folytasd ezt, és idővel abba hagyja. addig mindennemű reakciót tőled figyelemnek él meg, attól meg fellelkesül. (tapasztalat.)
beküldve: 2013-04-09 22:39:38
(#43506) Dragda O'Riley: sajna nincs
pedig nem is reagálok rá,már egy jó ideje
pedig nem is reagálok rá,már egy jó ideje
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-09 22:46:01
vagy le kell szarni, és majd ráun.
itt az igazságsemmi sem idegesítőbb annál mintha szarnak a fejedre, pont
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2013-04-09 22:41:20
beküldve: 2013-04-09 22:36:20
(#43504) Nincs valami nagydarab pasihaverod, aki baráti alapon ráijesztene egy kicsit?