Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Általános iskolába jársz még, nem? Sz'tem totál fölösleges belőle ügyet csinálni. A matekot kell bepótolni mert ott, amit késöbb tanulsz majd az erre fog ráépülni, de a többit úgyis csak újra tanulni fogod késöbb
-
beküldve: 2013-04-22 02:24:03
(#43577) Hàt igen...
Akkor jó fent vannak az oldalon 4en-5en, valaki ír valamilyen eseményt és utána mindenki hozzászól valamit és máris pörög a topic.
Akkor jó fent vannak az oldalon 4en-5en, valaki ír valamilyen eseményt és utána mindenki hozzászól valamit és máris pörög a topic.
Mondjuk most én se gyakran jövök fel, már kb egy hónapja nem voltam suliba és egy regiment vackot kell bemásolni, meg pótolni de nem tudom rávenni magam... jhaj de sz*r ez így.
De legalább a tanáraim egy rèsze nagyon kedves.^^
Kopp...kopp...kopp..
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-21 12:13:34
(#43576) beküldve: 2013-04-20 20:15:34
(#43574) Igaz, az olcsón mámorossá válás nekem is bejön - bár mostanság a masszívabb kiképzés miatt már nem is annyira olcsó, de még mindig jó.XD
Oooh, köszönöm, Hugi.^^
Cainis: És az ismertető el sem árul mindent. Amikor felkértek, hogy írjam meg, zavarban is voltam, mert a történet ugyan egy főszereplős, de rengeteg mellékága van, így a max 10 mondatos bevezetővel eléggé meg voltam lőve.^^"
De köszönöm, az érdekes, elég jó.^^
Oooh, köszönöm, Hugi.^^
Cainis: És az ismertető el sem árul mindent. Amikor felkértek, hogy írjam meg, zavarban is voltam, mert a történet ugyan egy főszereplős, de rengeteg mellékága van, így a max 10 mondatos bevezetővel eléggé meg voltam lőve.^^"
De köszönöm, az érdekes, elég jó.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2013-04-18 22:13:31
Dragda: Nem is kezdem el magyarázni, csak felhozok egy másik, korban közelebbi példát: nem tűnt fel, hogy 16-18 évesen olykor gátlástalan mennyiségű alkohol sem óhajtott kimászni a testedből, míg ma már kevés szesz is képes ágynak vagy WC-nek dönteni. XD
Nem akarok visszaemlékezni arra, hogy milyen volt 16-18 évesnek lenni. Megtagadom.
De amúgy legalább most olcsón megúszom ^^
REKLÁM
Én tesztolvastam A Harmadik megjelent fejezeteit... nyomás perkálni érte, mert
~ Ad1: Kurvajó.
~ Ad2: Támogattok vele egy barátot.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2013-04-18 21:50:47
Miho mi a regényed címe?
A Harmadik.
[Link]
Itt olvashatod a rövid ismertetőt, plusz itt lehet az első három, eddig megjelent fejezetet is megvásárolni. Reklám. Nooo.^^"
Dragda: Nem is kezdem el magyarázni, csak felhozok egy másik, korban közelebbi példát: nem tűnt fel, hogy 16-18 évesen olykor gátlástalan mennyiségű alkohol sem óhajtott kimászni a testedből, míg ma már kevés szesz is képes ágynak vagy WC-nek dönteni. XD
beküldve: 2013-04-18 19:44:55
(#43569) Én most mióta bejött a jóidő minden délután kint szoktam lenni
Ja és még soha nem égtem le, viszont az a baj, hogy rohadt lassan is barnulok, hiába szoktam jó időben mindig kint lenni. :/
Ja és még soha nem égtem le, viszont az a baj, hogy rohadt lassan is barnulok, hiába szoktam jó időben mindig kint lenni. :/
-
beküldve: 2013-04-18 19:24:00
(#43568) Én kb 2 hete voltam kint utoljára a szabadban.
De 10percnél nem többet akkor sem, mikor utoljára huzamosabb ideig kint voltam még március volt és -5 fok.
Miho mi a regényed címe?
De 10percnél nem többet akkor sem, mikor utoljára huzamosabb ideig kint voltam még március volt és -5 fok.
Miho mi a regényed címe?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Dragda: Hugi, azért csak a Te bőröd ilyen, mert elraboltak Téged mellőlem, mikor kisbaba voltál. Én is égek, van olyan égésfoltom, amit még tavaly szereztem és még látszik! XD Félek az első strandolástól.
Pont azért feküdtem ki ma délután... tavaszi gyenge fény, bla-bla, kicsit megkap, de sebaj majd nyáron csak barnulni fogok. Erre?
SZÉNNÉ ÉGETT A FENEKEM IS! Csak hason fekve tudok létezni... ez szánalmas.
A naptej se ér semmit. Manapság mivan ezekben? Érdekes mód gyerekként sose égtem le ennyire bekencézve...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
nemsokára elbújik ez a vadul vigyorgó fénykorong...
ez tetszik
at the end,we all die alone
kefélő ördögökkel díszített alsónadrágomban
Grrr... *o* ~.^ XD
Amúgy én is napok óta a szobámban kuksolok, írom a regényem, és a napfény ennek a tevékenységnek sem tesz jót. De nem baj, nemsokára elbújik ez a vadul vigyorgó fénykorong...
Dragda: Hugi, azért csak a Te bőröd ilyen, mert elraboltak Téged mellőlem, mikor kisbaba voltál. Én is égek, van olyan égésfoltom, amit még tavaly szereztem és még látszik! XD Félek az első strandolástól.
Szerk: Miho ~ ミホ 2013-04-18 18:26:07
azért írtam le, mert a rituálé része, erre az alkalomra vettem
Akkor nem szóltam. :)
Egyébként az egész család könnyen barnul, csak én vagyok ilyen elcseszett...
Más. Találtam leégésre való gyógysprét... isten áldja a családi gyógyszeres dobozt!