Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ha ébren vagy, akkor van arra lehetőség, hogy esetleg kimenekülj a házból.
Btw mi Pestre megyünk majd, amiért én nem lelkesedem annyira, mert kevés olyan dolog van Pesten, amit még nem láttam.
Btw mi Pestre megyünk majd, amiért én nem lelkesedem annyira, mert kevés olyan dolog van Pesten, amit még nem láttam.
-
beküldve: 2013-04-23 10:19:41
(#43607) Nem soká érettségi szünet.
Ki hová megy osztálykirándulásra?
Ki hová megy osztálykirándulásra?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-23 09:58:15
(#43606) Először én is csak lestem; hogy szellemjárás van vagy mi.
De itt is csak pár pillanat volt.
Canais: Mondjuk az se jobb ha ébren vagy és úgy dől rád a ház.
De itt is csak pár pillanat volt.
Canais: Mondjuk az se jobb ha ébren vagy és úgy dől rád a ház.
Én hallottam, csak nem tudtam, mi az.
Egy pillanatig tartott csak, és azt hittem valami erős szél csapódott a redőnynek, ahhoz hasonlított a hangja.
Egy pillanatig tartott csak, és azt hittem valami erős szél csapódott a redőnynek, ahhoz hasonlított a hangja.
Basszus ti is éreztetek földrengést, vagy csak rám fog dőlni a ház???
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Nem éreztem semmi ilyet, de én fél egykor már aludtam... Btw ijesztő belegondolni, hogy simán megeshetne, hogy összedől körülöttem a ház én meg nem is ébredek rá.
-
Szerk: C-san 2013-04-23 08:12:58
beküldve: 2013-04-23 00:32:13
(#43603) Basszus ti is éreztetek földrengést, vagy csak rám fog dőlni a ház???
Juj még a polc is megremegett.
Juj még a polc is megremegett.
Vicces sztori:
Egyszer a saját bátyámat se ismertem fel, amikot az utcán összefutottunk, pedig állítólag majdnem fellöktem.
Egyszer a saját bátyámat se ismertem fel, amikot az utcán összefutottunk, pedig állítólag majdnem fellöktem.
Az szép lehetett.
Nekem az egyok nővér mesélte még pár hete hogy mikor még suliba jártak az egyik nővére lógott, az utcàn sétált és elment mellette az apja de nem ismerték meg egymást. Viszont a lánynak volt valami kis csörgő izé a táskáján ami megszólat és a hangot felismerte az apja, így szépen haza zavarta.
Na én pont fordítva vagyok, arcról felismerem pl a volt ovis társam is 5 év után, de a nevèt már nem biztos hogy tudom.
Cainis: Nem tanultam de animéket 4 éves korom óta nèzek, persze akkor még nem tudtam hogy mi is az csak hogy reggelente megy a rtl-n és szépen van rajzolva, meg amik az+ on mentek.
Szóval a nevekhez elégé hozzászoktam.
Japánul csak pár szót makogok, ami az animékből maradt meg.
Cainis: Nem tanultam de animéket 4 éves korom óta nèzek, persze akkor még nem tudtam hogy mi is az csak hogy reggelente megy a rtl-n és szépen van rajzolva, meg amik az+ on mentek.
Szóval a nevekhez elégé hozzászoktam.
Japánul csak pár szót makogok, ami az animékből maradt meg.
beküldve: 2013-04-22 21:52:45
(#43600) Nekem a névmemóriám kiváló, kb a teljes óvodai csoportomat össze tudnám szedni
Az arcmemóriám viszont borzalmas. Ha valakit nem látok egy évig, utána már nagy valószínűséggel nem ismerem meg
Az arcmemóriám viszont borzalmas. Ha valakit nem látok egy évig, utána már nagy valószínűséggel nem ismerem meg
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-04-22 21:17:26
(#43599) Csak most vettem észre ezt a postot:
Az hogy lehet? Tanultál japánul?
Hmmm, kikérem magamnak a japán az nem idegen!!!
Az hogy lehet? Tanultál japánul?
-
-sziaa
-sziaaa!!
... Ki volt ez?
Gőzöm nincs. XD
-sziaaa!!
... Ki volt ez?
Gőzöm nincs. XD
Igen, pontosan így szoktam lenni
Vicces sztori:
-
Szerk: C-san 2013-04-22 20:31:32
Ilyenkor örülök hogy nincs görög vagy közelkeleti ismerősöm.
És jó is az ilyen ismerős.
-sziaa
-sziaaa!!
... Ki volt ez?
Gőzöm nincs. XD
És jó is az ilyen ismerős.
-sziaa
-sziaaa!!
... Ki volt ez?
Gőzöm nincs. XD
Olyan emberek nevét, akivel élőben találkozom én is nehezen tudom megjegyezni.
Most megint új osztályban vagyok és még mindig nem tudom az összes osztálytársam nevét... bár mentségemre szóljon csak két olyan tárgy van ahol az egész osztály mindig együtt van.
Ja meg van a suliban egy csaj, aki mindig köszön nekem meg a nevemet is tudja meg minden, aztán nekem meg totál lövésem sincs, hogy ki ő.
Na meg mással is voltam már így, hogy odajött hozzám mint valami ismerőshöz én meg csak lestem, bár azért többnyire sikerül helyre tenni a dolgokat.
Most megint új osztályban vagyok és még mindig nem tudom az összes osztálytársam nevét... bár mentségemre szóljon csak két olyan tárgy van ahol az egész osztály mindig együtt van.
Ja meg van a suliban egy csaj, aki mindig köszön nekem meg a nevemet is tudja meg minden, aztán nekem meg totál lövésem sincs, hogy ki ő.
Na meg mással is voltam már így, hogy odajött hozzám mint valami ismerőshöz én meg csak lestem, bár azért többnyire sikerül helyre tenni a dolgokat.
-
Szerk: C-san 2013-04-22 20:24:13
beküldve: 2013-04-22 20:11:55
(#43594) Meg a név memóriám alapból zéro.
Fél évig tartott mire az összes osztálytársam nevét megjegyeztem, és nem kevertem össze. XDDD
Fél évig tartott mire az összes osztálytársam nevét megjegyeztem, és nem kevertem össze. XDDD