Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-04-18 02:11:05
(#43548) HáTé, nem jön az a PÜ!
Pedig úgy várom már a szerelmes leveled!
Pedig úgy várom már a szerelmes leveled!
MIANEVED?!
beküldve: 2013-04-18 00:10:52
(#43547) És annyira, de annyira szomorú...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Már vagy egy évszázada
Sajnos eltűnt.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Hova lett az udvariasság és a kedvesség az emberekből?
Sajnos eltűnt.
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-04-17 09:17:02
(#43544) Tény, a stílus nem volt a legmegfelelőbb, ebben igazat kell adjak Nektek. Sajnos mind két oldallal együtt tudok érezni.
első nyitó komment.
Az volt vagy már ezer éve már, uramistennőm!
Amúgy meg amíg nem kerültél bele a magyar felsőoktatás nevű szartengerbe, addig nem tudod, ismétlem nem tudod, mi az hogy bunkóság, szemétkedés, kihasználás, alázás.
Nem is kell még tudnod. Még messze az az időszak az életedben, mikor beáldozod a családot, a barátokat, a bulikat a tanulásért... mert annyira, de annyira akarod a szakmát, a tudást hozzá... És itt most befogom.
Másrészről a kiadó meg tényleg ne legyen sértett-ötéves (Miyu IMÁDLAK) és válaszoljon emberien. Nem kerül semmi energiába.
Hova lett az udvariasság és a kedvesség az emberekből?
Kérdem ezt így Boston után, hajaj
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerintem senki nem pattogna itt, azért hogy mikor adják ki xy mangát, ha letölteni akarná és nem itt megvenni...
-
Szerk: C-san 2013-04-15 06:07:40
Naaagyon helyes, akkor meg vagy dícsérve!^^.
Jaj de jóó!!!
Nao chan: Hát igen, fogjuk rá.
Miho: Jól mondtad!
Egy kis értesítés azért kijàrna hogy csúszás várható mert... ez meg az.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Oké, de egy kiadó NEM válaszolhat úgy, mint egy sértett ötéves, a teremburáját már!
Azért kiadó és nem sértett ötéves. Főleg, hogy mivel az illető egy vásárló és náluk költi a pénzét. Alaptisztelet vagy valami.
Ejnye, ezért nagyon haragszom rájuk...
Azért kiadó és nem sértett ötéves. Főleg, hogy mivel az illető egy vásárló és náluk költi a pénzét. Alaptisztelet vagy valami.
Ejnye, ezért nagyon haragszom rájuk...
beküldve: 2013-04-13 16:19:22
(#43539) Milyen kérdés? :o Lemaradtam >< A válasz megvan? x3
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Naaagyon helyes, akkor meg vagy dícsérve!^^
A csúszás tényleg húzós, de oka van. A semmit meg nem lehet bejelenteni sajnos. Mert ahogy a válaszból is kikövetkeztethető volt: lehet még Ők sem tudják mikor lesz kiadás.
A stresszlabda nem nekem való. Akkor inkább rajzolok vagy írok, fölöslegesen nem foglalom le a kezem. (Nem, senki sem gondol rosszra!XD) De azért köszi a tippet. Box helyett meg, szigorúan zárt ajtók mögött ott a tánc, avagy ha az nem gitározom.
A csúszás tényleg húzós, de oka van. A semmit meg nem lehet bejelenteni sajnos. Mert ahogy a válaszból is kikövetkeztethető volt: lehet még Ők sem tudják mikor lesz kiadás.
A stresszlabda nem nekem való. Akkor inkább rajzolok vagy írok, fölöslegesen nem foglalom le a kezem. (Nem, senki sem gondol rosszra!XD) De azért köszi a tippet. Box helyett meg, szigorúan zárt ajtók mögött ott a tánc, avagy ha az nem gitározom.
Kikérem magamnak, ha letölteném nem pattognák itt, hogy mikor lesz már új kötet. XD
És ha kérdeznek, legalább válaszolhatnának, vagy valamilyen értesítést kiírhatnának hogy mikorra várhatóak a kiadások. 1 év csúszás azért már húzós!
Ezért is írtam h soha nem válaszolnak, ha valami beszólást írok rögtön jön valamilyen reakció.Íme a példa a kérdésre semmi, a soha nem válaszolnakra bezzeg válaszoltak.Új kérdésre szintén semmi, csak Cainis írt.
Erről ennyit.
Ui.: vegyél stressz labdát, vagy kezdj el boxolni.. ;)
És ha kérdeznek, legalább válaszolhatnának, vagy valamilyen értesítést kiírhatnának hogy mikorra várhatóak a kiadások. 1 év csúszás azért már húzós!
Ezért is írtam h soha nem válaszolnak, ha valami beszólást írok rögtön jön valamilyen reakció.Íme a példa a kérdésre semmi, a soha nem válaszolnakra bezzeg válaszoltak.Új kérdésre szintén semmi, csak Cainis írt.
Erről ennyit.
Ui.: vegyél stressz labdát, vagy kezdj el boxolni.. ;)
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-04-13 14:50:50
Ha a dumaládás kérdés-válasz esetre gondolsz akkor ne érezd magad lehurrogva. Feltettél egy, a Kiadó számára kényes kérdést - tudod ez olyan, amikor van egy pattanásod, mindent elkövetsz, hogy ne látszódjon és a legjobb barátnőd ordenáré röhögéssel megjegyzi, mikor találkoztok, hogy "Szarvad nőtt?" - és miután nem kaptál választ ezt még megfejelted egy radikális kijelentéssel, miszerint a Kiadó nem felel semmire soha.
Jöhetnék a gazdasági válsággal, de szerintem nem kell - aki nem érti ennek a kifejezésnek a vonzatait, vagy nem elég érett vagy hülye. (Nem sértés! témy...) Ráadásul ha az itteni többség magába nézne, mit látna? Tele van a gépetek kalózkodott animékkel és mangákkal. Tudom, megveszitek a magyar kiadásokat, amiket kidob a kiadó, de ezzel nem mindenki van így, sőt...
De, nem is folytatom, mert csak felidegesítem magam - és ez most különösképpen nem tanácsos, főleg, hogy elektromos cigire váltottam, elakadtam a regényem egyik fejezetének írásával, és egyébkéntisahjjj... -.-"
Jöhetnék a gazdasági válsággal, de szerintem nem kell - aki nem érti ennek a kifejezésnek a vonzatait, vagy nem elég érett vagy hülye. (Nem sértés! témy...) Ráadásul ha az itteni többség magába nézne, mit látna? Tele van a gépetek kalózkodott animékkel és mangákkal. Tudom, megveszitek a magyar kiadásokat, amiket kidob a kiadó, de ezzel nem mindenki van így, sőt...
De, nem is folytatom, mert csak felidegesítem magam - és ez most különösképpen nem tanácsos, főleg, hogy elektromos cigire váltottam, elakadtam a regényem egyik fejezetének írásával, és egyébkéntisahjjj... -.-"
Természetesen senkit sem akartam megbántani. Unom ezt leírni, de sok az új arc, a régiek tudnák ezt rólam. Csupa szeretet és egy nagy halom rózsaszín vattacukor vagyok, némi csillámmal meghintve.
Hazudok.^^"
Melyik kérdést?
A kérdésemet meg lehurrogta a mangafan.
Micsoda nap.
Micsoda nap.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-04-13 02:13:11
(#43534)