Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Btw a töriben zavarnak az idegen hangzású nevek? És mi van az animékkel? Ott nem zavarnak a japán nevek? xD
Hmmm, kikérem magamnak a japán az nem idegen!!!
De Tukulti-Apil-essara az igen.Nekem meg főként görög, római név, és megnevezés fóbiám van.
Rómaiaknál még annyi pozitívum hogy 1-2őt az olasz tanulás miatt még letudok fordítgatni ès nem totàl értelmetlen. -.-"
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Na jó az évszámok nálam is sokszor TOTO szinten szoktak menni a dogában, de azért nagyvonalakban (pár évtizedes hibával) azért be tudom lőni, hogy mikor volt egy történelmi esemény amiről az órán szó volt.
Btw a töriben zavarnak az idegen hangzású nevek? És mi van az animékkel? Ott nem zavarnak a japán nevek? xD
Na meg bevallom én azért szeretem a törit, mert szeretem elképzelni, hogy egyes korokban hogy gondolkodhattak az emberek (ezért extra érdekes számomra amikor a különböző nézeteket tanuljuk), ill. a töri óra gyakran megihlet és akkor találok ki olyan történetet ami abban a korban játszódik amit épp tanultunk.
Btw amit én a legjobban szeretek, bár ez nem is annyira töri, hanem inkább irodalom, az a különféle mitológiai történetek. Nagyon érdekes, hogy mit gondoltak a világ különféle tájain élő emberek ugyanazokról a dolgokról.
Na meg bevallom én azért szeretem a törit, mert szeretem elképzelni, hogy egyes korokban hogy gondolkodhattak az emberek (ezért extra érdekes számomra amikor a különböző nézeteket tanuljuk), ill. a töri óra gyakran megihlet és akkor találok ki olyan történetet ami abban a korban játszódik amit épp tanultunk.
Btw amit én a legjobban szeretek, bár ez nem is annyira töri, hanem inkább irodalom, az a különféle mitológiai történetek. Nagyon érdekes, hogy mit gondoltak a világ különféle tájain élő emberek ugyanazokról a dolgokról.
-
Szerk: C-san 2013-04-22 19:59:26
Ismeròs.
Én azt utálom a töriben hogy van kismilló évszám a minek 90% totál felesleges, és több oldal szöveg a mi a társadalmi berendezkedésről meg minden vacakról szól amiből az ami tényleg lényeg kb 5 sor a maradék fölösleges név, évszám meg szöveg.
Ès kimondhatatlan idegennyelvű kifejezések, ókori személyek, kész vagyok mindtől. X-((
Jó kérdés.
Lehet nem soká kapok járót, de azt is még minimum két hétig kell hordani.
Az első héten én is ki voltam a gipsztől, alapjáraton rándulásra tippeltem.
Az volt az igazi mikor azt hittem hogy csak borogatni kell, aztán gipszet kaptam.
De az még nagyobb volt mikor bokarögzítőért mentem reggel, erre délután megműtöttek. XD
Én azt utálom a töriben hogy van kismilló évszám a minek 90% totál felesleges, és több oldal szöveg a mi a társadalmi berendezkedésről meg minden vacakról szól amiből az ami tényleg lényeg kb 5 sor a maradék fölösleges név, évszám meg szöveg.
Ès kimondhatatlan idegennyelvű kifejezések, ókori személyek, kész vagyok mindtől. X-((
Jó kérdés.
Lehet nem soká kapok járót, de azt is még minimum két hétig kell hordani.
Az első héten én is ki voltam a gipsztől, alapjáraton rándulásra tippeltem.
Az volt az igazi mikor azt hittem hogy csak borogatni kell, aztán gipszet kaptam.
De az még nagyobb volt mikor bokarögzítőért mentem reggel, erre délután megműtöttek. XD
Szerk: Misaki Mei 2013-04-22 19:45:28
Ez nem a legjobb hozzáállás...
Btw sose értettem, hogy hogy lehet utálni a törit. Szerintem az nagyon is érdekes. Igazából szerintem minden tárgyban van valami érdekes, kivéve a matekot... És ebben már csak az a poén, hogy abból a tárgyból vagyok színötös, amit a legkevésbé tartok érdekesnek
Jaj, te szegény... Én már hülyét kaptam volna ennyi fekvés után.
Mikor szedik le rólad azt a gipszet?
Btw sose értettem, hogy hogy lehet utálni a törit. Szerintem az nagyon is érdekes. Igazából szerintem minden tárgyban van valami érdekes, kivéve a matekot... És ebben már csak az a poén, hogy abból a tárgyból vagyok színötös, amit a legkevésbé tartok érdekesnek
Jaj, te szegény... Én már hülyét kaptam volna ennyi fekvés után.
Mikor szedik le rólad azt a gipszet?
-
Szerk: C-san 2013-04-22 19:33:23
beküldve: 2013-04-22 19:27:53
(#43589) De hivatalosan tegnaphoz egy hónapja fekvőgipszben esz a fene!!!
Tapsi..tapsi..!! XD
Tapsi..tapsi..!! XD
De várom már hogy vége legyen ennek a tanévnek, jhaj
Szerk: Misaki Mei 2013-04-22 19:31:15
Hehe, mintha emlékeznék bàrmire is akár 1év múlva. XD
Ninpo emlékezet törlő technika! XD
Főleg töri, a hideg is kiráz tőle.
A helyesírásom meg alapból sz@r.
Ninpo emlékezet törlő technika! XD
Főleg töri, a hideg is kiráz tőle.
A helyesírásom meg alapból sz@r.
Én még sosem kaptam ilyet.
Mondjuk nem is szoktam használni az itteni email címem, csak a regisztrácíóknál adom meg a reklámok miatt.
De tènyleg mi is az a profilhang?
Mondjuk nem is szoktam használni az itteni email címem, csak a regisztrácíóknál adom meg a reklámok miatt.
De tènyleg mi is az a profilhang?
Jah, hogy gimi! Az teljesen más tészta... Akkor aztán nem elhanyagolni azt a tanulást! Ha másért nem is hát akkor az éretségi miatt.
-
Általános iskolába jársz még, nem?
Ehh, háát sajnos nem, 6osztàlyos gimiben vagyok 6/3 alias 9.es.
Jó is lenne általánosba járni, nem kéne semmit csinálni mint régen.
Jhaj de jó is volt az.
beküldve: 2013-04-22 16:31:00
(#43584) Hát tényleg idegesítő. Nekem is küldik őket ezerrel.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Sz'tem szard le. Már csak azért is baromság mert az itteni profilok alapján nem sokat lehet megtudni valakiről.
Btw ilyenkor örülök, hogy nekem már inaktív az az e-mail cím, amit itt megadtam.
Ja és különben mi az a "profilhang"?
Btw ilyenkor örülök, hogy nekem már inaktív az az e-mail cím, amit itt megadtam.
Bár az is igaz, hogy én így a visszajelzést se kapnám meg ha rendelnék valamit, ill. az olyan üzeneteket se kapnám meg (ha esetleg arra lenne szükség), amik arról szólnának, hogy moderáljam magam vagy le leszek tiltva az oldalról.
Ja és különben mi az a "profilhang"?
-
Szerk: C-san 2013-04-22 15:58:29
beküldve: 2013-04-22 15:15:23
(#43581) Ezt nem fogjátok elhinni,most néztem meg az íméljeim,és kaptam egy ismerkedős üzit.(Tavaly is jött hasonló emlékszem.)
Arról szólt,hogy látta itt a profilom,és tetszik a profilhangom! ,és szeretne megismerni.
Nagyon rossz magyar fordítás volt,alatta persze angolul.
Idegesítő az ilyesmi.
Arról szólt,hogy látta itt a profilom,és tetszik a profilhangom! ,és szeretne megismerni.
Nagyon rossz magyar fordítás volt,alatta persze angolul.
Idegesítő az ilyesmi.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-22 15:21:33
Végül is ha már rögtön valami elit helyre akar menni, akkor nem árt, de különben meg...
-
de ahhoz hogy fel is vegyék valami értelmes helyre meg kéne tanulnia most is, bro
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute