Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
azért írtam le, mert a rituálé része, erre az alkalomra vettem
mondjuk tudom sajnálni azokat akik leégnek akárhányszor kimennek a levegőre, ha süt nap, velem ilyesmi nem szokott lenni
helyette nyár végére már általánossá válik hogy úgy köszönnek nekem hogy "testvírem"
mondjuk tudom sajnálni azokat akik leégnek akárhányszor kimennek a levegőre, ha süt nap, velem ilyesmi nem szokott lenni
helyette nyár végére már általánossá válik hogy úgy köszönnek nekem hogy "testvírem"
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nem akartam tudni milyen az alsógatyád. NEM.
Amúgy tanultam, csak már nagyon várom a nyarat, és minél előbb le szeretnék barnulni, hogy ne hófehéren töltsem az évszakot. Ezért kifeküdtem a fűre a könyvemmel... hát nem volt jó ötlet, még csak április, nem is a legdurvább időben feküdtem ki... erre tessék... genetika, bazdmeg
Amúgy tanultam, csak már nagyon várom a nyarat, és minél előbb le szeretnék barnulni, hogy ne hófehéren töltsem az évszakot. Ezért kifeküdtem a fűre a könyvemmel... hát nem volt jó ötlet, még csak április, nem is a legdurvább időben feküdtem ki... erre tessék... genetika, bazdmeg
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
de ez Ghost
három napja az elsötétített szobában ülök a kefélő ördögökkel díszített alsónadrágomban és csak ezt hallgatom
ilyen napsütésben emberiség elleni bűntett lenne a szabadban hallgatni ezt az albumot
három napja az elsötétített szobában ülök a kefélő ördögökkel díszített alsónadrágomban és csak ezt hallgatom
ilyen napsütésben emberiség elleni bűntett lenne a szabadban hallgatni ezt az albumot
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2013-04-18 16:44:26
MP3-at lehet kinn is hallgatni. : D
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-18 16:38:15
(#43559) mit kerestek kinn a levegőn amikor kinnvan az új Ghost album
Jesszumpepi, tééényleg. Pedig most a naptejet se felejtettem el... kész szerencsétlenség vagyok...
Köszönöm, megyek és kencézek
Köszönöm, megyek és kencézek
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Bepanten, Teee....!*homlokon billent* Tetovált vagy és eszedbe sem jut?XD
Esetleg Fenistil.
Esetleg Fenistil.
Szerk: Miho ~ ミホ 2013-04-18 16:25:30
beküldve: 2013-04-18 16:05:04
(#43556) Nem enged szerkeszteni... MIVAN? Régen ehhez ki kellet lépnem fórumról, aztán visszalépnem. Most meg nem frissítek egy óráig és ennyi volt?
Gyerekek, leégett a hátam. Valaki gyorsan mondjon valami gyógytippet a testápolón (megvolt) és a tejfölös-élesztős pakoláson (FÚJ) kívül... Nagyon bociszemekkel nézek rátok...
Jól van akkor, szorítok, hogy minden tökéletes legyen
Szerk: Dragda O'Riley 2013-04-18 13:40:23
Igenis!XD Alakul amúgy, csak vannak nagyon nehéz részek, amiken túl kell esni.
HáTé, nem jön az a PÜ!
Pedig úgy várom már a szerelmes leveled!
mygodPedig úgy várom már a szerelmes leveled!
teljesen kiment a fejemből, intézkedek
Áh, semmi se. Én majd nyáron ülök vissza a papír fölé, mert a suli+munka kombó kiüt minden ihletmorzsát, azt csodálom, hogy az esti sorozatnézés közben nem alszom be.
De dolgozz ám, mert el akarom olvasni a végét!
De dolgozz ám, mert el akarom olvasni a végét!
Hjajj, Hugocskám, mint nővérednek az lenne a dolgom, hogy megcáfoljam ezt a cseppet sem pozitív gondolatmeneted, de sajnos nem tudok belekötni.
Öröm az ürömben, hogy ez az állapot fellendíti a művészetem, mert alapvetően elégedetlen és boldogtalan vagyok, ezek az érzések meg beindítják az ihletrohamokat.^^
Öröm az ürömben, hogy ez az állapot fellendíti a művészetem, mert alapvetően elégedetlen és boldogtalan vagyok, ezek az érzések meg beindítják az ihletrohamokat.^^
Bár a regényem még mindig nincs kész... Lassan be kéne fejezni, mert a végén tarkón vág a kiadóm.^^"
Tényleg Hugi, Neked végül lett valami abból a novellapályázatból?
Szerk: Miho ~ ミホ 2013-04-18 10:29:46
beküldve: 2013-04-18 07:49:27
(#43550) Oh, nem, az nem neked szólt.
Csak sírok, hogy az emberiségben már nincs is emberség... Bármelyik természetes közegben élő falka vagy csorda állatai jobban bánnak a társaikkal, mint mi. Ami azt jelenti, hogy már az ösztönökre se hallgatunk... Mintha kukába dobnánk több milliónyi evolúció szinte tökéletes végtermékét...
Csak sírok, hogy az emberiségben már nincs is emberség... Bármelyik természetes közegben élő falka vagy csorda állatai jobban bánnak a társaikkal, mint mi. Ami azt jelenti, hogy már az ösztönökre se hallgatunk... Mintha kukába dobnánk több milliónyi evolúció szinte tökéletes végtermékét...
Irtam is hogy a Régi bejegyzések közt szemezgetek.
És hát igen, jól mondod, de pontosan mire is akartál célozni?
Néztem amit én írtam, de így sem jöttem rá hogy pontosan melyik mondatomra írtad.
És hát igen, jól mondod, de pontosan mire is akartál célozni?
Néztem amit én írtam, de így sem jöttem rá hogy pontosan melyik mondatomra írtad.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-04-18 03:27:10