Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
érdekes, h így érzed, én pont az ellenkezőjét vettem észre, mert mára már teljesen hétköznapi, ha valaki (ne japcsit mondjak) family guyt, szószparkot, simpson családot, hasonlókat néz, és ezek már köztudottan az idősebb korosztálynak készültek. és azoknak a rajongói nem kapnak gutaütést, ha lemesézik azt az adott animációt (:
beküldve: 2013-04-24 21:55:44
(#43636) Canais jól mondtad/írtad! :)
Miyu miért ugráltak körül?
Oj: Hát 15 év nem volt elég hogy meg szokjam...
De akkor is, mivel mára a mese szó jelentése átalakult, és egyenlő lett a gyermekeknek szánt, happyendel záruló, tanulságos, szótrakoztató történetekkel.
Így akkor a filmek 90%a mese, mégis hülyének néznének ha azt mondanánk a tomb raiderre hogy mese, vagy nem?!
Miyu miért ugráltak körül?
Oj: Hát 15 év nem volt elég hogy meg szokjam...
De akkor is, mivel mára a mese szó jelentése átalakult, és egyenlő lett a gyermekeknek szánt, happyendel záruló, tanulságos, szótrakoztató történetekkel.
Így akkor a filmek 90%a mese, mégis hülyének néznének ha azt mondanánk a tomb raiderre hogy mese, vagy nem?!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
bocs, alapbeszéd, mocskos paraszt vagyok : D de annyiszor körbeugrálták már ezt habzószájjal, hogy jaj, te is viszketést kapnál már tőle
beküldve: 2013-04-24 21:31:33
(#43632) Most angol szöveget kaptam ímélen,arról szólt,hogy valaki meghalt repülőgép szerencsétlenségben,és pénzre van szükség,amit küldjek.Meg adjam meg a mobilszámom.Hát ennyire hülyének néznek.
at the end,we all die alone
Ja oké... Csak azért. vettem magamra mert az én nevemet láttam ott.
Jaaku: Vágom
Na meg csak a hozzászólásod első részét (ami gondolom télleg nekem szólt) nem tartottam válaszra érdemesnek.
Jaaku: Vágom
-
Szerk: C-san 2013-04-24 21:23:08
Télleg; már akartam is kérdezni, hogy ez a név honnan jött...?
Jaaku:gonoszt jelent,és azért,mert az animékben és mangákban ezek a karakterek fognak meg
Snake:a kígyó a kedvenc állatom
a kommentem második részén nem rád reagáltam, hanem úgy alles zusammen. tapasztalatom szerint ez egy jócskán túlreagált téma így a fanok közt.
beküldve: 2013-04-24 20:43:32
(#43627) aki valamilyen okból kevésbé ért valamihez, akkor az ne álljon neki abból a bizonyos témából osztani az észt.
Mindig lesznek ilyenek.
Nem mondom, hogy az animék bárminél is felsőbb rendűek lennének. Én csak azt mondtam, hogy az animék is sok félék, épp ezért nem lehet általánosítani... vagyis lehet, de szerintem egy kicsit primitív dolog.
Ja és én nem mondom, hogy mindenkit ugyanaz kell, hogy érdekelje, de aki valamilyen okból kevésbé ért valamihez, akkor az ne álljon neki abból a bizonyos témából osztani az észt.
Ja és én nem mondom, hogy mindenkit ugyanaz kell, hogy érdekelje, de aki valamilyen okból kevésbé ért valamihez, akkor az ne álljon neki abból a bizonyos témából osztani az észt.
-
Szerk: C-san 2013-04-24 20:14:37