Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-05-07 15:42:17
(#43698) Jelenleg csak a Mangafan ad ki mangákat?
Olyan jó lenne, ha az ilyen híresebb mangákat is kiadnának magyarul.. pl. Elfen Lied, Mirai Nikki vagy akár a Fairy Tail..:\ Ti hogy gondoljátok?
Olyan jó lenne, ha az ilyen híresebb mangákat is kiadnának magyarul.. pl. Elfen Lied, Mirai Nikki vagy akár a Fairy Tail..:\ Ti hogy gondoljátok?
A Rise nézhető, de korántsem olyan jó, mint az előtte lévők.
Én a Trónok Harcát fogom lezúzni mostanában (úgy 2 hét alatt a teljeset)
Amire nagyon várok, az az új GitS. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle.
Én a Trónok Harcát fogom lezúzni mostanában (úgy 2 hét alatt a teljeset)
Amire nagyon várok, az az új GitS. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle.
A hepiend halott. Hálivúd rájött, hogy már filmen sem veszik be az emberek a mindenjólesz maszlagot.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
A Batman kezdettől fogva elég sötét volt, bár a Felemelkedéssel és annak a befejezésével jól elkúrták a mostani trilógiát.
a Nolan-trilógia első két részét imádtam, de a Risest annyian lehúzzák, hogy egyszerűen nem merem megnéznimondjuk a TDK után nem is lehet egyszerűen más csak csalódás, gondolom én
A Sons of Anarchyra meg majd a nyáron biztos ránézek, ha ennyire jó véleménnyel vagy róla, csak az a gond hogy tegnap este belekukkantottam a Rescue Me pilotjába nosztalgiázásképp, és úgy elkapott megint a feeling hogy a jegyzetek mellett azt fogom darálni (megint)
imádlak, Denis Leary
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2013-05-06 14:17:56
A Watchman szerintem film ügyileg nagyon el lett baszarintva több téren is. Sokkal érdemesebb elolvasni a képregényt. Annak tényleg nem lett túl vidám vége.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Erre ott van a Watchmen
A Batman kezdettől fogva elég sötét volt, bár a Felemelkedéssel és annak a befejezésével jól elkúrták a mostani trilógiát.
Vagy hamarosan jön a Man of Steel, amiben SM élete sem lesz épp rózsás
Én is így vagyok vele, magasról tudok tenni az összes két kerekű járgányra, legyen az roller bicikli vagy motor. Ez a sorozat azonban a karakterekről szól, a banda összetartásáról, és hogy hogyan tudják átbacni az igazságszolgáltatást vagy az ellenfeleket. Emellett az egész családi konfliktus egy igazi modernkori Hamlet
A motoroknak nagyon kevés szerepük van, alig ülnek rajtuk és üldözés sincs sok. Az akciókhoz/lövöldözéshez pedig mindig leszállnak.
Vagy hamarosan jön a Man of Steel, amiben SM élete sem lesz épp rózsás
mert már megnéznék egy olyan szuperhősös filmet, ahol mondjuk Vasemberre ráolvad a ruhája és a credits alatt a halálsikolya visszhangzik
Én is így vagyok vele, magasról tudok tenni az összes két kerekű járgányra, legyen az roller bicikli vagy motor. Ez a sorozat azonban a karakterekről szól, a banda összetartásáról, és hogy hogyan tudják átbacni az igazságszolgáltatást vagy az ellenfeleket. Emellett az egész családi konfliktus egy igazi modernkori Hamlet
A motoroknak nagyon kevés szerepük van, alig ülnek rajtuk és üldözés sincs sok. Az akciókhoz/lövöldözéshez pedig mindig leszállnak.
a Sonst már rég elkezdtem volna, ha nem egy motoros bandáról szólna, nem is tudok most témát mondani, ami távolabb állna tőlem
vagy annyira nem fajsúlyos benne ez a "Harleyra verjük és úgy nézünk ki, mint Lemmy" vonal?
vagy annyira nem fajsúlyos benne ez a "Harleyra verjük és úgy nézünk ki, mint Lemmy" vonal?
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
akkor egyedül vagyok ezzel az ötlettel, én nagyon élveznék egy ilyen Marvel-filmet
igazából arra lenne szükség hogy valami nagypénzes befektetőnek elboruljon az agya és finanszírozza az ilyen ötleteket, ahol a hős nem feltétlenül győz végül, biztos forog pár száz olyan forgatókönyv, amit csak azért nem csinálnak meg mert túl rizikós lenne
igazából arra lenne szükség hogy valami nagypénzes befektetőnek elboruljon az agya és finanszírozza az ilyen ötleteket, ahol a hős nem feltétlenül győz végül, biztos forog pár száz olyan forgatókönyv, amit csak azért nem csinálnak meg mert túl rizikós lenne
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2013-05-05 20:18:09
Így már világos minden.:)
MI?!O.O*hörög* Vasemberre ne olvadjon rá semmi! Ők, a Mervel univerzum hősei ilyenek, így jók, ahogy vannak. Új, igazibb hősökre lenne inkább szükség. Azokat viszont lehetne gyötörni. Ahogy az élet szokta, hehe.
MI?!O.O*hörög* Vasemberre ne olvadjon rá semmi! Ők, a Mervel univerzum hősei ilyenek, így jók, ahogy vannak. Új, igazibb hősökre lenne inkább szükség. Azokat viszont lehetne gyötörni. Ahogy az élet szokta, hehe.
ó, Tony Soprano minden, csak nem
de abban mindenképpen igazad van, hogy a happy endek visszaszorulnak, remélem, hogy ez előbb-utóbb eléri Hollywoodot is, mert már megnéznék egy olyan szuperhősös filmet, ahol mondjuk Vasemberre ráolvad a ruhája és a credits alatt a halálsikolya visszhangzik
abszolút jó, és becsületes és a fenetudjamégmilyendejó
máshogy igazából nem érhetett volna véget a sorozat, csak úgy, hogy ő elnyeri valamiféle büntetését mindazért amit tett a hat évad alatt, egyszerűen az volt a sokk ahogy bemutatták (vagyis igazából nem mutatták be), ami történik
máshogy igazából nem érhetett volna véget a sorozat, csak úgy, hogy ő elnyeri valamiféle büntetését mindazért amit tett a hat évad alatt, egyszerűen az volt a sokk ahogy bemutatták (vagyis igazából nem mutatták be), ami történik
de abban mindenképpen igazad van, hogy a happy endek visszaszorulnak, remélem, hogy ez előbb-utóbb eléri Hollywoodot is, mert már megnéznék egy olyan szuperhősös filmet, ahol mondjuk Vasemberre ráolvad a ruhája és a credits alatt a halálsikolya visszhangzik
Szerk: Háté 2013-05-05 20:00:41
Szerk: Miho ~ ミホ 2013-05-05 19:29:05
Ó-ó, akkor itt néminemű kommunikációs error támadt közöttünk, bocsánat.^^"
Gyorsan rákerestem a külső vinyómon - arra emlékeztem, hogy meg van nekem, jó minőségben ráadásul - de sajnos nem találtam meg.
Sajnálom, hogy nem sikerült segítenem.
Háté:
Tudom más tészta, de lásd Trónok Harca sorozatok - akár könyv, akár az HBO sorozat.
Szerintem egyre több ilyen jellegű alkotással fogunk találkozni a jövőben. Az emberek megcsömörlöttek a happy endektől, és szinte éhezik a meghökkentést, hogy kiugrasszák őket a bokorból.
Gyorsan rákerestem a külső vinyómon - arra emlékeztem, hogy meg van nekem, jó minőségben ráadásul - de sajnos nem találtam meg.
Sajnálom, hogy nem sikerült segítenem.
Háté:
csak egyszerűen nehéz elhinni, hogy egy olyan karaktert, mint Tony így végeznek ki,
Tudom más tészta, de lásd Trónok Harca sorozatok - akár könyv, akár az HBO sorozat.
Ott is az első évadban az abszolút jó, és becsületes és a fenetudjamégmilyendejó, karaktert fejezik le az évad végén, ráadásul elég borzalmas körülmények között.
Szerintem egyre több ilyen jellegű alkotással fogunk találkozni a jövőben. Az emberek megcsömörlöttek a happy endektől, és szinte éhezik a meghökkentést, hogy kiugrasszák őket a bokorból.
Szerk: Miho ~ ミホ 2013-05-05 19:29:22
a Sonst már rég elkezdtem volna, ha nem egy motoros bandáról szólna, nem is tudok most témát mondani, ami távolabb állna tőlem
Hát köszi...
De ismétlés: neten nem tudom megnézni, netes-videos gondok miatt előre láthatóan jó hosszú ideig.
És az egy napig tartó letöltés
Szóval valakinek nincs meg letöltött állapotban?
Már ki vagyok, hogy sehol sem tudom megnézni,( sőt semmilyen más videó kategirába tartozó elemet még egy ideig)!
De ismétlés: neten nem tudom megnézni, netes-videos gondok miatt előre láthatóan jó hosszú ideig.
És az egy napig tartó letöltés
Animeaddict
is kudarcba fulladt.Szóval valakinek nincs meg letöltött állapotban?
Már ki vagyok, hogy sehol sem tudom megnézni,( sőt semmilyen más videó kategirába tartozó elemet még egy ideig)!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-05-05 15:12:51
(#43686) A Sons erősen hasonlít, a többi csak témába vág.
A Wiret és a Shieldet néztem korábban, a Boardwalk Empiret meg most akarom majd elkezdeni (azt jó hogy eszembe juttattad mondjuk, thx), de egyik sem hiszem, hogy olyan lenne, mint a Sopranos
voltam már más sorozatokba is nagyon belebuzulve (Breaking Bad, Mad Men, Rescue Me stb) de eddig egy sem tudott ennyire megfogni
olvastam csomó helyen hogy a televíziózás történetének legnagyobb sorozata meg bla-bla, de úristen, valami tényleg van benne
voltam már más sorozatokba is nagyon belebuzulve (Breaking Bad, Mad Men, Rescue Me stb) de eddig egy sem tudott ennyire megfogni
olvastam csomó helyen hogy a televíziózás történetének legnagyobb sorozata meg bla-bla, de úristen, valami tényleg van benne
Tudom ajánlani a Kemény Zsarukat (The Shield), a Drótot (The Wire) és a Terepent (Southland)
Gengsztersztorihoz pedig ott a Boardwalk Empire és a Sons of Anarchy
Gengsztersztorihoz pedig ott a Boardwalk Empire és a Sons of Anarchy
igazából az bánt a legjobban, hogy érzem hogy ennél a sorozatnál jobbat nem fogok találni soha
Szerk: -OJ- 2013-05-05 14:59:52