Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-05-16 02:19:03
(#43758) Bakker, végre kiásom magam a tanulnivalóból egy mozizás erejéig (Star Trek 2... még mindig zsizseg bennem az élmény nagyszerűsége)...
erre nem tudok elaludni, mert az agyam beállt éjszakai üzemmódba, hála a vizsgaidőszaknak... f*ck
Elnar! Jó látni, hogy erre jártál. Minden okés veled?
erre nem tudok elaludni, mert az agyam beállt éjszakai üzemmódba, hála a vizsgaidőszaknak... f*ck
Elnar! Jó látni, hogy erre jártál. Minden okés veled?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2013-05-14 19:52:04
(#43757) Tudtommal nincs
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-05-14 19:08:18
(#43756) Értem, köszi.:)
És azt nem tudjátok, hogy van-e magyar nyelvű yuri/shoujo-ai manga? Mármint olyan, ami boltban kapható,és nem csak neten van meg?
És azt nem tudjátok, hogy van-e magyar nyelvű yuri/shoujo-ai manga? Mármint olyan, ami boltban kapható,és nem csak neten van meg?
Még az a kérdésem lenne, hogy a Chrno Crusade vagy az Árnybíró a jobb?
Az Árnybírót nagyon szeretem, az az egyetlen sorozat, ami megvan végig. A CC-re ráuntam félúton, egy darabot nem vettem belőle. De ez csak én vagyok, erre nem lehet korrekt választ adni, keresgess rájuk.
beküldve: 2013-05-13 01:05:09
(#43754) beküldve: 2013-05-12 19:18:10
(#43753) beküldve: 2013-05-12 19:03:22
(#43752) Nekem meg van mind a 2 sorozat. Nekem az Árnybíró jobban tetszett mint a Chrno Crusade.
Naa. AnimeLand-ról rendeltem egy Yu Yu Hakusho mangát, és egy Fairy Tail mangát. Mindkettő angol, az volt alájuk írva, hogy "kb. 3 hét múlva átvehető".
Utánvét, házhoz szállítás stbstb.
Akkor 3-4 hét múlva fogják hozni? Aki már rendelt onnan, az válaszolna, légyszives?:)
Akkor 3-4 hét múlva fogják hozni? Aki már rendelt onnan, az válaszolna, légyszives?:)
Én tőlük veszem az idegen nyelvű mangákat,kb. 2-3 héten bellül megszokott érkezni.
at the end,we all die alone
A Chrno Crusadeból nem olyan rossz, bár én jónak sem mondanám. Nekem olyan közepes kategória volt. Az Árnybírót még nem olvastam. De biztos van köztük különbség, mert a Chrno Crusade shounen, az Árnybíró meg seinen.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-05-12 17:04:28
(#43749) Mindkettőből a 6. kötetet.
Még nem rendeltem onnét. Idegen nyelvű mangát Booklineról szoktam, általában az ár se több, mint 2200/db, vagy még kevesebb. Ott a szállítási idő 6-10 munkanap. Am melyik köteteket rendelted meg?
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-05-12 16:12:10
(#43747) Naa. AnimeLand-ról rendeltem egy Yu Yu Hakusho mangát, és egy Fairy Tail mangát. Mindkettő angol, az volt alájuk írva, hogy "kb. 3 hét múlva átvehető".
Igen, arra is emlékszek
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-05-12 13:08:02
(#43745) Nekem a Half-Life 1 német kiadása rémlik, amiben az amerikai kommandósok zöldpáncélos robotokra lettek cserélve, és vér helyett zöld olaj fröcsögött belőlük.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Azt tudom hogy elég beteg az ő agyuk is, de emlékszek még azokra az időkbe, amikor egy csomó játékot betiltottak/cenzúráztak náluk, még olyanokat is, amik alapvetően annyira nem is durvák. Emlékszek, amikor kijött a GTA3, azt mondták a Rockstarnak, hogy "csak ezt, meg ezt, meg ezt, meg ezt kéne megváltoztatni a játékba, és lehetne itt is forgalmazni", mire a Rockstarosok "lóf@sz a seggetekbe, akkor inkább ne is forgalmazzátok!" : D
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar