Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Igen, valamit tényleg ki kellene találni. A magam részéről, évek óta az Internet ID-ról károgok: minden embernek, aki Internetet akar használni legyen egy ilyen azonosítója, mint a személyi igazolvány. Hatalmas Internet-kapu, belépés és lám, kész. Így a különböző netes bűncselekményeket is hamarabb le lehetne fülelni - itt persze nem csak a kalózkodásra gondolok, hanem sokkal ocsmányabb dolgokra is.
Az Internet olyan jellegű szabadságot ad, amivel szerintem a nagy többség nem tud megfelelően élni - és nem nagy a pofám, én is tuti csinálok olyan dolgokat, amik veszélyesek rám nézve, vagy épp bűnösek - Neeem, biztos úr, nincsenek zenék a gépemen, nem nézek online filmeket. Semmi ilyesmi.*bociszem*
De erre meg azt mondom, hogy amíg rajtam kívül milliónyi ember telibetolja a dolgokat, addig én sem erőltetem meg magam. Megjegyzem, ha megnézek mondjuk egy filmet neten, és megtetszik, általában megveszem DVD-n ha épp megtehetem a fizetésemből. Ha azonban lenne egy Internet ID-m, és azon figyelnék a szörfözésem, nagyon szívesen perkálnék érte havi vagy éves díjat. Szerintem nem lenne egy érvágós összeg, lásd e-book és nyomtatott könyv közötti árkülönbségek.
Az Internet olyan jellegű szabadságot ad, amivel szerintem a nagy többség nem tud megfelelően élni - és nem nagy a pofám, én is tuti csinálok olyan dolgokat, amik veszélyesek rám nézve, vagy épp bűnösek - Neeem, biztos úr, nincsenek zenék a gépemen, nem nézek online filmeket. Semmi ilyesmi.*bociszem*
De erre meg azt mondom, hogy amíg rajtam kívül milliónyi ember telibetolja a dolgokat, addig én sem erőltetem meg magam. Megjegyzem, ha megnézek mondjuk egy filmet neten, és megtetszik, általában megveszem DVD-n ha épp megtehetem a fizetésemből. Ha azonban lenne egy Internet ID-m, és azon figyelnék a szörfözésem, nagyon szívesen perkálnék érte havi vagy éves díjat. Szerintem nem lenne egy érvágós összeg, lásd e-book és nyomtatott könyv közötti árkülönbségek.
Kényes téma ez... De muszáj jártatnom a szám, én is a szellemi termékeimből próbálok megélni.
Mintha ezt már olvastam volna, és tényleg, 3éves hír
Az jobb volt, mikor a CodeGeass készítői azt találták ki, hogy az abból készült képeket nem lehet majd feltölteni a netre. Abból sem lett semmi

Az jobb volt, mikor a CodeGeass készítői azt találták ki, hogy az abból készült képeket nem lehet majd feltölteni a netre. Abból sem lett semmi

Ez mimár?!XDD
[Link]
[Link]
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Jó volna már végre valami értelmes megoldást találni a szerzői jognak a neten. Én eddig a CC-t tartom leglogikusabbnak
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2013-06-02 12:01:07
Nos, szerény véleményem szerint ez egy alkotó, radikális, de jogos felháborodása azirányban, hogy szellemi termékét - amit valószínűleg nem kettő perc alatt okádott ki magából - ingyenesnek tekintik. Ha van rá kereslet, az adott országok teremtsenek lehetőséget a nyelvi korlátok leküzdésére saját kiadásokkal.
Persze ugyanakkor feltenném a kérdést a mangaka-sannak, hogy Ő vajon burokban él vagy csak tetteti. A "kalózkodás" olyan bűncselekmény, aminek felderítése és bűntetése egyelőre még elég hosszadalmas. Azt hiszi, ha átkozódik visszariadnak a feltöltők, mert Jajj, hasnáylmirigyrákot fogok kapni, ha ezt az újabb fejezetet is feltöltöm. Kétségbesett és nevetséges próbálkozás. Az Internet korában joga van hangot adni efféle véleménynek, de ebben a formában... Kínos.
Persze ugyanakkor feltenném a kérdést a mangaka-sannak, hogy Ő vajon burokban él vagy csak tetteti. A "kalózkodás" olyan bűncselekmény, aminek felderítése és bűntetése egyelőre még elég hosszadalmas. Azt hiszi, ha átkozódik visszariadnak a feltöltők, mert Jajj, hasnáylmirigyrákot fogok kapni, ha ezt az újabb fejezetet is feltöltöm. Kétségbesett és nevetséges próbálkozás. Az Internet korában joga van hangot adni efféle véleménynek, de ebben a formában... Kínos.
Szerk: Miho ~ ミホ 2013-05-31 18:28:10
beküldve: 2013-05-31 17:19:31
(#43799) A Gintama című örökbecsű remekműből, mélyen tisztelt Travis márki
Fújj, Gintama, hagyd már...
MIANEVED?!
A Gintama című örökbecsű remekműből, mélyen tisztelt Travis márki
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2013-05-30 23:45:35
Melyik animéből van az avatar-ja, kedves Háté úr?
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szia! Láttam, hogy neked megvan a Black Lagoon 1. kötete. Szerinted azt megéri megvenni?:)
én úgy tudom hogy folytatni akarják tovább is, de nem vagyok benne biztos
-OJ- vagy valamelyik szaki biztos tud majd biztosat mondani
(dehogy látni a végét, és addig jó amíg nincs vége, az egyetlen manga amit mai napig követek)
-OJ- vagy valamelyik szaki biztos tud majd biztosat mondani
(dehogy látni a végét, és addig jó amíg nincs vége, az egyetlen manga amit mai napig követek)
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2013-05-29 21:13:37
Köszi a választ. Akkor inkább megvárom, sztem hamarsan úgyis lesz felirat a 3.Moviehoz, meg az alternatív befejezéseket nem is annyira szeretem. Nem tudni, hogy a 3.Movie után is lesz folytatása?(huhh, ha valaha eljutna oda történetben a Delta Vision az nem ma lesz. Bár ha évi 1-2 kötet kijön, akkor mi is befejezzük addigra, mire Japánban vége lesz. Vajon láni már a végét?)
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
szerintem érdemesebb megvárni a harmadik moviet
az anime vége kb ott van, ahol 3. movie vége lesz (gondolom én) és más a befejezés
meg az anime már ezeréves és csúnya
de amúgy a 20. résztől jóvagy szerintem
az anime vége kb ott van, ahol 3. movie vége lesz (gondolom én) és más a befejezés
meg az anime már ezeréves és csúnya
de amúgy a 20. résztől jóvagy szerintem
Szerk: Háté 2013-05-29 20:33:59
beküldve: 2013-05-29 20:13:49
(#43791) Ha megnéztem a 2 Berserk Moviet, akkor hányadik résszel folytassam a sorozatban?
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-05-25 22:33:34
(#43790) Miért, szerencsésnek érzed magad?
Egyszer, majd Karácsony előtt. Régebben volt szülinapi is, de mert az üzlet már bezárt, az valószínűleg nem lesz többet.
A kis Miku figuk is megjöttek. Ha kell, szólj nekik, mert a Conon már nem lesznek meg

Egyszer, majd Karácsony előtt. Régebben volt szülinapi is, de mert az üzlet már bezárt, az valószínűleg nem lesz többet.
A kis Miku figuk is megjöttek. Ha kell, szólj nekik, mert a Conon már nem lesznek meg

Valaki nem tudja, hogy az Animeland mikor fog újra nyereményjátékot hirdetni? Egy évben hányszor szokott lenni?
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!