Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A 16.kötetet 2010-ben adták, úgyhogy szerintem sajnos nem. De remélem hogy tévedek.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-06-09 16:08:34
(#43832) Amúgy a Viz nem akarja folytatni a REBORN! kiadását? Japánban már rég befejezték, az amcsik meg leálltak a 16.kötet után...
"We fear that which we cannot see"
Ez jó!!!!!!!!!!!
Tobika: Már múltkor kérdezni akartam hogy mit dolgozol, csak elfelejtettem.
Öntőként dolgozom! :)
Sorry, ezt muszály volt! xD
Tobika: Már múltkor kérdezni akartam hogy mit dolgozol, csak elfelejtettem.
Öntőként dolgozom! :)
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
Szerk: Tobika 2013-06-09 13:38:38
beküldve: 2013-06-09 12:24:55
(#43829) Valaki tud olyan online DVD boltot, ahol a Klub Publishing anime kiadványait(InuYasha, Trigun, Yu Yu Hakusho, stb...) olcsón meg lehet venni?
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Nem tudom mennyire modern felfogású a magyar tanárod. Ha az, akkor lehet érvelni azzal, hogy a manga képregény, ennélfogva megcsináltad a feladatot. A rövid tartalom legyen lényegre törő, a szerző bemutatása minimális önéletrajzot és annál több referenciát tartalmazzon, pl.: egyéb mangák, publikálások.
Emlékszem anno csak Rajz és vizuális kultúra érettségin mertem megkockáztatni a mangát. Az összes rajzom manga stílusban készítettem ilyen-olyan technikákkal. Az elnöknek nagyon tetszett, mert jól felépített, meggyőző feleletet hallott.
Ha kiállsz az igazadért és jól érvelsz, nem lehet gond. Nem szabta meg gondolom a regény írójának nemzetiségét, a regény formáját, avagy a témáját, így eléggé nyitva hagyta a kiskapukat. Hajrá!^^
Emlékszem anno csak Rajz és vizuális kultúra érettségin mertem megkockáztatni a mangát. Az összes rajzom manga stílusban készítettem ilyen-olyan technikákkal. Az elnöknek nagyon tetszett, mert jól felépített, meggyőző feleletet hallott.
Ha kiállsz az igazadért és jól érvelsz, nem lehet gond. Nem szabta meg gondolom a regény írójának nemzetiségét, a regény formáját, avagy a témáját, így eléggé nyitva hagyta a kiskapukat. Hajrá!^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2013-06-09 12:31:38
beküldve: 2013-06-09 11:49:54
(#43827) Holnapra be kell adnom egy regény ismertetőt irodalomra. Kell az íróról ismertető, aztán a regénynek a rövid tartalma + személyes vélemény, végül pedig hogy kinek ajánlom.
Mivel nem olvasok regényeket(a kötelezőeken kívül), csak mangákat, ezért a Shirahime-Syo-ra gondoltam.
Azt ismerem, meg minden, egyik kedvenc mangám, stb. Arról tudnák írni bőven egy oldalt. Regénynél meg max. kimásolnám az egyik netes oldalról, és ott még személyes véleményt sem tudnák írni. Szerintetek jólesz?:SS
Mivel nem olvasok regényeket(a kötelezőeken kívül), csak mangákat, ezért a Shirahime-Syo-ra gondoltam.
Azt ismerem, meg minden, egyik kedvenc mangám, stb. Arról tudnák írni bőven egy oldalt. Regénynél meg max. kimásolnám az egyik netes oldalról, és ott még személyes véleményt sem tudnák írni. Szerintetek jólesz?:SS
Végül is úgy döntöttem bejelöllek a másik magyar karimmalni. Asszem inkább ezt fogom használni. Ja és Miho téged is bejelöllek.
Hitomi017
-
Szerk: C-san 2013-06-09 06:59:55
beküldve: 2013-06-09 01:45:48
(#43825) Megkaptam a jelöléseket.
látom jobban haladtok a játékkal mint én. (lenulláztam a számlám randi előtt és várhattam 4 napot mire tovább léphettem)-.-"
Jaj gyakori kérdéseken olyat irtak nekem részben animés témában, most ezen röhögök itt fél egykor. xD
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-06-09 01:47:03
beküldve: 2013-06-08 23:01:37
(#43824) Kyra017, de már bejelöltelek.
Nekem is van am három karim 2 magyaron egy németen aztán az előző kettő közül majd meglátom melyik lett a jobb és azt fogom használni.
-
Szerk: C-san 2013-06-08 22:38:38
beküldve: 2013-06-08 22:24:06
(#43822) Jópofa kis játék!
Mindig is kiakartam próbálni egy ilyet, nagyon jó!
Cainis: mi a felhasználód?
Mindig is kiakartam próbálni egy ilyet, nagyon jó!
Van 3 karakterem is a story külömböző alakulása miatt, de főleg 1et használok.
Cainis: mi a felhasználód?
Aki szeretne MaoMio néven megtalál. :P
Hogy jó vagy belőle pl úgy kapcsolódik hozzá hogy előrehozott érettségit csinálsz belőle. Legalábbis a mi sulinkban mindig előrehozottat tesznek nyelvekből.
Ja végül is ebben igazad van csak én túl lusta vagyok hozzá.
" más okokból tüntem el" - Kis rejtélyes xD
Sorry, ezt muszály volt! xD
Nem gond, szakadok rajta xD
Am lenne egy privát kérdésem hozzád. Tudsz mondani elérhetőséget, ahol ezt a kérdést feltehetném neked?
-
Szerk: C-san 2013-06-08 16:46:57