Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-06-08 15:46:58
(#43818) Köszönöm!
Cainis:Hogy jó vagy belőle pl úgy kapcsolódik hozzá hogy előrehozott érettségit csinálsz belőle. Legalábbis a mi sulinkban mindig előrehozottat tesznek nyelvekből.
" más okokból tüntem el" - Kis rejtélyes xD
Tobika: Már múltkor kérdezni akartam hogy mit dolgozol, csak elfelejtettem.
Cainis:Hogy jó vagy belőle pl úgy kapcsolódik hozzá hogy előrehozott érettségit csinálsz belőle. Legalábbis a mi sulinkban mindig előrehozottat tesznek nyelvekből.
" más okokból tüntem el" - Kis rejtélyes xD
Sorry, ezt muszály volt! xD
Tobika: Már múltkor kérdezni akartam hogy mit dolgozol, csak elfelejtettem.
Nem rég rábukkatam az utolsó doboz Pockyra a szekrényben, most majszolgatok.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-06-08 16:15:29
Törinél rosszabbra számítottam, mivel a legtöbb pontot érő esszé(kb 1oldalas) feladatra nem maradt időm, csak a felét gyorsan megírtam az utolsó 4-5 percben. A tanár már elkönyörögte tőlem a lapokat. xD
De 5ös lett a tz mégis. xD
Gratulálok az 5-ös tz-hez! Ügyes voltál! :)
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
Gratulálok az 5ös tzédhez.
Most h így levezetted logikus bár az h jó vagyok az idegen nyelvekből (angol, német) nem tudom hogy kapcsolódik hozzá, de mindegy is mert más okokból tüntem el.
Most h így levezetted logikus bár az h jó vagyok az idegen nyelvekből (angol, német) nem tudom hogy kapcsolódik hozzá, de mindegy is mert más okokból tüntem el.
-
Ohh, hátha nem így lenne írogatnék itt folyamatosan?!
Amúgy azért gondoltam hogy érettségizel, mert régebben előkerült a topicban az idegen nyelv, vizsgák, és írtad hogy jól megy az angol.
Érettségi szünet alatt pedig eltűntél, ezért gondoltam hogy biztos érettségizel. Hát akkor nem jött be a tipp.
Törinél rosszabbra számítottam, mivel a legtöbb pontot érő esszé(kb 1oldalas) feladatra nem maradt időm, csak a felét gyorsan megírtam az utolsó 4-5 percben. A tanár már elkönyörögte tőlem a lapokat. xD
Amúgy azért gondoltam hogy érettségizel, mert régebben előkerült a topicban az idegen nyelv, vizsgák, és írtad hogy jól megy az angol.
Érettségi szünet alatt pedig eltűntél, ezért gondoltam hogy biztos érettségizel. Hát akkor nem jött be a tipp.
beküldve: 2013-06-07 15:24:24
(#43813) Én olvastam már a Shirahime-Syo-t. Nekem nagyon tetszik, kedvenceim között van. Többször is elolvastam. A rajzolása nagyon szép. 5 tragikus történetet mesél el, nagyon jól. Én meg vagyok vele elégedve.:) Mindenképpen ajánlom.
Szerk: Zoinberg 2013-06-07 15:25:50
beküldve: 2013-06-07 14:11:58
(#43812) Sziasztok!
Akinek megvan ez a manga [Link] vagy már olvasta tudna nekem egy véleményt írni róla?
Előre is köszönöm
Misaki Mei: Igazán megtisztelő ez számomra... A végén még azt gondolná az ember h kedvelsz engem, hogy csak úgy eszedbe jutok
Btw éretségim közepette? Én csak jövőre fogok éretségizni. Valamit nagyon félreérthettél... A töri tzéd viszont remélem jól sikerült :)
Akinek megvan ez a manga [Link] vagy már olvasta tudna nekem egy véleményt írni róla?
Előre is köszönöm
Misaki Mei: Igazán megtisztelő ez számomra... A végén még azt gondolná az ember h kedvelsz engem, hogy csak úgy eszedbe jutok
Btw éretségim közepette? Én csak jövőre fogok éretségizni. Valamit nagyon félreérthettél... A töri tzéd viszont remélem jól sikerült :)
-
Szerk: C-san 2013-06-07 15:06:13
Hát igen! :)
És már több mint 27ezer játékosa van csak!!! a magyar oldalnak.
Még egyéb nyelveken is fut.
Téged is látni itt? :)
Olyan kihaltság van itt egy ideje. :/
Néha van időm felnézni! A sok meló leköti minden időmet a bejárásról nem is beszélve! :(
Hát azért remélem több szabadidőm lesz a közeljövőben és többet tudok majd ide is felnézni! :)
Addig is kitartást!
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
Hát igen! :)
Téged is látni itt? :)
Olyan kihaltság van itt egy ideje. :/
Szerk: Misaki Mei 2013-06-06 23:24:34
Megjelent az első online magyar nyelvű anime randi játék!!!
Címe Csábításból jeles. Jó játékot mindenkinek!
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését, szívesen küldök meghívót!
:) Hogy mik vannak!!!!!!!!!!
beküldve: 2013-06-06 22:31:58
(#43808) Megjelent az első online magyar nyelvű anime randi játék!!!
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését, szívesen küldök meghívót!
Van esély rá, hogy a Mangattack kiadó újra feléled?
Ha jól látom, vagy 2.5éve nem adtak ki semmit, és már az oldaluk(?) sem működik, így nem túl valószínű
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-06-04 20:39:27
(#43806) Sziasztok.
Van esély rá, hogy a Mangattack kiadó újra feléled? A Vörös Kert manga nagyon tetszik, de az utolsó 2 kötetet nem adták ki magyarul. Angolul sehol nincs, eBay-en is csak japánul van .__.'
Vagy esetleg valamelyik kiadó nem tudná folytatni? Van erre akár egy kicsi esély is?:|
Van esély rá, hogy a Mangattack kiadó újra feléled? A Vörös Kert manga nagyon tetszik, de az utolsó 2 kötetet nem adták ki magyarul. Angolul sehol nincs, eBay-en is csak japánul van .__.'
Vagy esetleg valamelyik kiadó nem tudná folytatni? Van erre akár egy kicsi esély is?:|
Szerk: Zoinberg 2013-06-04 20:56:15
Nahát micsoda jó érzés ha az embert hiányolják. :)
Ugye, ugye!
Eszembe jutottál érettségid közepette(ha jól emlékszem), gondoltam ha nem jeleletkezik senki, írok én!
áhh még holnap írok egy töri tz-t, utána szabadság ( fújj ókori róma )
Internet ID, akármik...
Személyiségi jogok meg a ku....tyanagy szabadság. Na ezért nem lesz. Én meg örülök neki, mert tudom, hogy már a törvényhozáskor tudják hogyan használják ellenem amit értem alkottak meg. Paranoia? Lehet. Én realizmusnak hívom
Személyiségi jogok meg a ku....tyanagy szabadság. Na ezért nem lesz. Én meg örülök neki, mert tudom, hogy már a törvényhozáskor tudják hogyan használják ellenem amit értem alkottak meg. Paranoia? Lehet. Én realizmusnak hívom
Winston meg üdvözletét küldi a 101-esből
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"