Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Cainis, Nao, valaki jár erre manapság???
Nahát micsoda jó érzés ha az embert hiányolják. :)
-
beküldve: 2013-05-25 12:32:10
(#43787) Sziasztoook!
Valaki nem tudja, hogy az Animeland mikor fog újra nyereményjátékot hirdetni? Egy évben hányszor szokott lenni?
Valaki nem tudja, hogy az Animeland mikor fog újra nyereményjátékot hirdetni? Egy évben hányszor szokott lenni?
Ha csak nem klónoztak le akkor nem. Ugyanis még a Blaháig sem mozdultam ki a Rákóczitértől
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2013-05-22 22:10:48
(#43784) Elnar, vajon téged láttalak é a mai nap folyamán 17:19-kor a Corvin-negyednél?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
297. fejezetig, ami a 35.kötetben van.
Nem tudja valaki, hogy a Fairy Tail anime hányadik kötetig dolgozza fel a mangát?
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Nem tudja valaki, hogy a Fairy Tail anime hányadik kötetig dolgozza fel a mangát?
Holnap nem leszek, 2 napos osztálykirándulás. Talán pénteken lesz időm felnézni, de nem biztos.
Holnap nem leszek, 2 napos osztálykirándulás. Talán pénteken lesz időm felnézni, de nem biztos.
Én nem tudom biztosra, csak következtetni tudok:
Animelandon nézegettem a FT mangák borítóját, és a 31. kötet borítóján Sting és Rogue van. Gondolom az a kötet dolgozza fel az anime 175. részét. De ez csak az én elméletem:)
[Link]
De most, hogy látom, a 32. köteten még az az izé nő is rajta van, akinek mozog a haja, akivel Lucy harcolt.
Szerk: Zoinberg 2013-05-22 21:05:53
Szívesen.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Hiei 2013-05-22 17:43:37
beküldve: 2013-05-22 16:35:45
(#43777) Én is a szemeken 'szörnyülködtem el'
Most, hogy befejeztem a Fairy Tail animét, elkezdtem olvasni a mangát Naruto-kunon. Hetente jelennek meg új részek/fejezetek? Melyik napon?
Most, hogy befejeztem a Fairy Tail animét, elkezdtem olvasni a mangát Naruto-kunon. Hetente jelennek meg új részek/fejezetek? Melyik napon?
beküldve: 2013-05-21 21:34:25
(#43776) Cainis, Nao, valaki jár erre manapság???
Zoinberg: Tényleg eléggé "érdekesen" néz ki, azok a szemek jaj.
Zoinberg: Tényleg eléggé "érdekesen" néz ki, azok a szemek jaj.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-05-21 21:21:12
(#43775) Sziasztok. Valaki olvasta már a Jigoku Shoujo mangát? Animéből mind a 3 évadot láttam, most a Live Action-t nézem.
Googlen rákerestem a mangára, és a képek nem túl biztatóak - legalábbis számomra
Aki esetleg olvasta, az mondana véleményt? Hogy érdemes-e megvenni? Mert szívesen elolvasnám, ha tudnám hogy jó, de azt se tudom, hogy mennyire pontosan készült az anime a manga szerint.
Googlen rákerestem a mangára, és a képek nem túl biztatóak - legalábbis számomra
Aki esetleg olvasta, az mondana véleményt? Hogy érdemes-e megvenni? Mert szívesen elolvasnám, ha tudnám hogy jó, de azt se tudom, hogy mennyire pontosan készült az anime a manga szerint.
beküldve: 2013-05-19 19:48:20
(#43774)