Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-05-10 19:55:39
(#43728) Szerintetek mivel járnék jobban? Kiváncsi vagyok a véleményetekre.:)
A) 2db angol nyelvű manga Animelandról - Fairy Tail és Yu Yu Hakusho = 7000Ft
B) Mangattackos mangák 500Ft/db-ért.
Tegyük fel, hogy max. 7000Ft-ot költhetnék el.
Melyikkel járnék jobban? A helyemben melyiket vennétek meg? És miért?:)
A) 2db angol nyelvű manga Animelandról - Fairy Tail és Yu Yu Hakusho = 7000Ft
B) Mangattackos mangák 500Ft/db-ért.
Tegyük fel, hogy max. 7000Ft-ot költhetnék el.
Melyikkel járnék jobban? A helyemben melyiket vennétek meg? És miért?:)
már amúgy döntöttem, csak kíváncsi vagyok:)
Am valaki tudja, hogy milyen rang jön az Addiktgyanús után, és hány hozzászólás után?
Megszállott és 501-től.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-05-10 14:06:40
beküldve: 2013-05-10 13:33:29
(#43725) Am valaki tudja, hogy milyen rang jön az Addiktgyanús után, és hány hozzászólás után?
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
A Shirahime-Syo 5 történetet tartalmaz.
Előjáték:Megy egy ember, és meglát a havazásban egy nőt.
Agyarak hegye:Egy lány a hegyekbe megy hogy megbosszulja apja halálát, akivel egy farkas végzett. De megtámadja egy falka hegyi kutya, és megsebesíti. Egy farkas menti meg a haláltól. De lehet, hogy éppen az, amelyik megölte az apját?
Jégvirág:Egy férfi elhagyja szerelmét, megígéri neki, hogy visszatér. Több, mint 30 év múlva visszatér, de vajon várja-e még a szerelme?
Kócsagpár:Egy férfi elsodródott a csatatérről, és mérges, mert nem lehet a szerelmével. Meglát egy kócsagpárt, és dühében lelövi, és még jobban eltéved. Túl fogja élni?
Végjáték:Ott folytatódik, ahol az előjáték abbamaradt.
Nagyon szomorú hangalatú, de én csak ajánlani tudom. Kb. 120-130 oldalas, és van benne 8 színes oldal is.
Agyarak hegye:Egy lány a hegyekbe megy hogy megbosszulja apja halálát, akivel egy farkas végzett. De megtámadja egy falka hegyi kutya, és megsebesíti. Egy farkas menti meg a haláltól. De lehet, hogy éppen az, amelyik megölte az apját?
Jégvirág:Egy férfi elhagyja szerelmét, megígéri neki, hogy visszatér. Több, mint 30 év múlva visszatér, de vajon várja-e még a szerelme?
Kócsagpár:Egy férfi elsodródott a csatatérről, és mérges, mert nem lehet a szerelmével. Meglát egy kócsagpárt, és dühében lelövi, és még jobban eltéved. Túl fogja élni?
Nagyon szomorú hangalatú, de én csak ajánlani tudom. Kb. 120-130 oldalas, és van benne 8 színes oldal is.
Szeretem az ilyen történeteket is.
at the end,we all die alone
Nagyon szívesen mindkettõtöknek. Hetaliát még nem olvastam. Nekem is van szünetem, csak ez úgynevezett betegszabadság keddtôl péntekig meg a hétvége. Amùgy nekem 85 mangám van, de ebbôl 25 angol/német.
Szerk: Hiei 2013-05-10 11:09:02
beküldve: 2013-05-10 10:25:32
(#43722) Hát ha számít akkor a húgomnak tetszet a Hetalia. Csak kár, hogy a fumax nem adja ki a 4. és 5. kötetét.
Köszi, már rég akartam valami kis ismertető nézni csak lusta voltam keresni.
Hentalia -ról valakinek valami vélemény érdemdes megpró álkozni vele?
OFF Kinek hogy telik a szünet?
Hentalia -ról valakinek valami vélemény érdemdes megpró álkozni vele?
OFF Kinek hogy telik a szünet?
Kicsit pörögjünk, nagy kihalt lett az oldal...
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-05-09 10:32:03
(#43720) A Shirahime-Syo 5 történetet tartalmaz.
Szerk: Hiei 2013-05-09 10:05:09
beküldve: 2013-05-08 19:44:45
(#43718) A Darker Than Black - et még nem vettem meg de ami késik nem múlik. :) Majd téli conon megveszem. Remélhetőleg addigra megjelenik a folytatás.
Shirahime-Syo - A Hóistennő meséi - t pedig a húgom várja.
Shirahime-Syo - A Hóistennő meséi - t pedig a húgom várja.
beküldve: 2013-05-08 19:21:35
(#43717) Naa, a Darker Than Black-et megvettem, és nagyon tetszik eddig:3
A Shirahime-Syo - A Hóistennő meséi-ről valaki tudna egy kis spoilert adni?:)
A Shirahime-Syo - A Hóistennő meséi-ről valaki tudna egy kis spoilert adni?:)
beküldve: 2013-05-08 13:50:08
(#43716) A Bizenghast és az Éjféli opera nagyon jók. Szerintem. A húgom szerint A káosz kapui is jók.
Az Éjféli Opera mennyire hasonlít Lukjanyenko Őrség sorozatához? (Éjjeli őrség/Nappali őrség/Alkony őrség/utolsó őrség)
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2013-05-08 10:02:38
Megrendeltem a Bárány panasza 1.részét. Akinek megvan, hogytetszett, mi a véleménye róla?
Nekem tetszik maga a sztori. A viszont rajzolás lehetne kicsit jobb.
-