Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-05-07 21:38:56
(#43713) beküldve: 2013-05-07 21:17:29
(#43712) nekem a borítója alapján nem tetszik, hogy nincs meg benne az a tipikus 'anime-stílus' ha lehet így hívni. De vámpíros sztori, és azokat szeretem.
Szóval nemtudom, szerintem én nem fogom megrendelni. De ezzel senkit nem akarok elhidegíteni.(vagymi.XD)
Az éjféli opera az amúgy jó? Mert tervben van.
Szóval nemtudom, szerintem én nem fogom megrendelni. De ezzel senkit nem akarok elhidegíteni.(vagymi.XD)
Az éjféli opera az amúgy jó? Mert tervben van.
beküldve: 2013-05-07 20:12:33
(#43711) A húgomnak tetszett ha ez számít.
Amúgy meg vicces... Kérdeztem tőle, hogy megvegyem-e neki erre ő mondta, hogy ne mert nem érdekli a történet. Később kölcsön kapta az egyik barátnőjétől és utána mondta hogy kell.
Amúgy meg vicces... Kérdeztem tőle, hogy megvegyem-e neki erre ő mondta, hogy ne mert nem érdekli a történet. Később kölcsön kapta az egyik barátnőjétől és utána mondta hogy kell.
beküldve: 2013-05-07 20:04:27
(#43710) Megrendeltem a Bárány panasza 1.részét. Akinek megvan, hogytetszett, mi a véleménye róla? Kanpai is kellet volna, de hát a pénzhiány... Vásároltam kemény 500 ft-ért, de ha tetszett a Bárány panasza, akkor majd megveszem a 2.kötetet is, meg jöhet a Kanpai is.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Hiei 2013-05-07 20:05:05
beküldve: 2013-05-07 19:02:49
(#43709) Igen, ezt énis sajnálom...:\ a Vörös Kert pedig nagy kedvencem. Más kiadó pedig gondolom nemfogja befejezni ezeket a mangákat. De én azért reménykedek, hogy talán mégis...
Ha más nem, akkor valahonnan megszerzem angolul.
Ha más nem, akkor valahonnan megszerzem angolul.
beküldve: 2013-05-07 18:36:44
(#43708) A Bizenghast és az Éjféli opera nagyon jók. Szerintem. A húgom szerint A káosz kapui is jók.
Csak azt sajnálom, hogy az ezeket a mangákat kiadó kiadó jogtulaja eltűnt és így sok sorozatot nem tudnak folytatni pl Bizenghast, Vörös kert Gravitation.
Csak azt sajnálom, hogy az ezeket a mangákat kiadó kiadó jogtulaja eltűnt és így sok sorozatot nem tudnak folytatni pl Bizenghast, Vörös kert Gravitation.
beküldve: 2013-05-07 18:27:08
(#43707) Jól is teszed
Én is azt fogok. Kiváncsi vagyok már a Bizenghast-ra és a Káosz Kapuira. Meg az Éjféli Opera is érdekel *q*
Én is azt fogok. Kiváncsi vagyok már a Bizenghast-ra és a Káosz Kapuira. Meg az Éjféli Opera is érdekel *q*
beküldve: 2013-05-07 18:21:51
(#43706) beküldve: 2013-05-07 17:20:09
(#43705) Azt hiszem március környékén volt akció a Bookline-on. Azóta úgy maradtak az árak. Én begyűjtöttem akkor pár mangácskát.
Szerk: Barabás Kriszti 2013-05-07 17:39:06
beküldve: 2013-05-07 17:11:45
(#43704) Van benne valamiD
Én meg arra jöttem rá, hogy a Mangattack-os mangákat most éri meg megvenni!:O Nemtudom ez meddig van(azt sem tudom, mikor kezdődött>.<), de pl a Bookline-on, vagy a Lira.hu-n is 500Ft darabja. Szóval most befogok cuccolni
Én meg arra jöttem rá, hogy a Mangattack-os mangákat most éri meg megvenni!:O Nemtudom ez meddig van(azt sem tudom, mikor kezdődött>.<), de pl a Bookline-on, vagy a Lira.hu-n is 500Ft darabja. Szóval most befogok cuccolni
beküldve: 2013-05-07 17:05:40
(#43703) Nincs mit. Szivesen. :)
Amúgy rájöttem valamire. Arra, hogy évente elég csak a karácsonyi conra kimenni, mert addigra lesz elkölthető pénz és annyi új megjelenés ammenyiért érdemes kimenni.
Amúgy rájöttem valamire. Arra, hogy évente elég csak a karácsonyi conra kimenni, mert addigra lesz elkölthető pénz és annyi új megjelenés ammenyiért érdemes kimenni.
beküldve: 2013-05-07 16:48:59
(#43702) beküldve: 2013-05-07 16:18:27
(#43701) Én se szeretek gépen mangát olvasni.
Amúgy conokra szoktak új mangák megjelenni. De nem csak a sorozat folytatások hanem az új mangák is.
Amúgy conokra szoktak új mangák megjelenni. De nem csak a sorozat folytatások hanem az új mangák is.
beküldve: 2013-05-07 16:12:31
(#43700) Nekemis... Olyan sok jó manga van - ami ugyan le van fordítva magyarra de csak neten, és én utálok virtuálisan mangát olvasni... úgy szeretem, hogyha az a kezemben van, és elrakhatom magamnak emlékbe, miután elolvastam.
Amúgy nem tudja valaki, hogy a mangafan mikor ad ki új mangákat? itt nem olyanra gondolok, amit már kiadott és folytatni kell, hanem teljesen új mangákat?
Amúgy nem tudja valaki, hogy a mangafan mikor ad ki új mangákat? itt nem olyanra gondolok, amit már kiadott és folytatni kell, hanem teljesen új mangákat?
beküldve: 2013-05-07 16:03:34
(#43699) A Delta Vision kiadó is ad ki mangákat. Csak lassan. Fájdalmasan lassan. Most a tavaszi mondoconon kiadták a Berserk hatodik kötetét. Idénre az Angyalok menedéke hatodik kötetét tervezték be és ennyi.
A fumax kiadót nem értem. Elkezdték kiadni a Hetáliát és a D, a vámpírvadász sorozatot és abba hagyták az új kötetek kiadását. Pedig ezek szerintem eléggé népszerű sorozatok így biztos sok mindenki megvenné.
Amúgy én is örülnék új manga megjelenéseknek. Manga függőségem van.
A fumax kiadót nem értem. Elkezdték kiadni a Hetáliát és a D, a vámpírvadász sorozatot és abba hagyták az új kötetek kiadását. Pedig ezek szerintem eléggé népszerű sorozatok így biztos sok mindenki megvenné.
Amúgy én is örülnék új manga megjelenéseknek. Manga függőségem van.
Szerk: Barabás Kriszti 2013-05-07 16:04:36