Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-05-19 11:46:56
(#43773) Nyári conra úgyis feltolom a popsim Budapestre
Mihoval volt már beszélve egy bulajozás, csak még nem tudja, hogy mikor ér rá júliusban, lehet con előtt vagy con után...
De con környékén az fix.
Mihoval volt már beszélve egy bulajozás, csak még nem tudja, hogy mikor ér rá júliusban, lehet con előtt vagy con után...
De con környékén az fix.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2013-05-19 11:02:30
(#43772) btw, ütközhetnénk páran valamikor ha még belefér
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2013-05-19 10:36:26
(#43771) Egen, lassan már meghalni sincs idő...
Majd szorítok, hogy minden rendben menjen...
Majd szorítok, hogy minden rendben menjen...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Én most szerdán/csütörtökön pótzéházok
(Vasbeton szerkezetek tervezése és ellenőrzése Eurocode szerint - igen, ennyire izgalmas is mint amilyennek hangzik)
addig meghalni sem nagyon..."when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2013-05-17 20:31:16
(#43769) Hja, idő. Hovatovább vacsit is úgy sütök, hogy kezemben az élelmiszeripar jegyzet...
Istennőm, legyen már június 5-ke, addigra végzek mindennel!
Istennőm, legyen már június 5-ke, addigra végzek mindennel!
Mily bölcs, mily igaz. XD
Jó is, hogy említed, ki kéne már menni oda is. Ejtőzni a fák alatt, sörözgetni. Hmmm... Nah majd egyszer. Ha lesz idő.
Jó is, hogy említed, ki kéne már menni oda is. Ejtőzni a fák alatt, sörözgetni. Hmmm... Nah majd egyszer. Ha lesz idő.
Na ezért inkább Margitsziget, Közel is van, és a random nagykörúti nőstények kétharmada tőlünk nyugatabbra már címlaplány
Hát akkor nincs itt gond: irány a Balaton! Vagy a Velencei-tó, azért az sem rossz.
A sört gyorsan kell inni, hogy ne legyen ideje felmelegedni, lángos meg minek, ha van folyékony kenyér?^^
A csajstíröléssel csak annyi a gond, hogy mikor már a hatodik nagydarab német jetilány döng el melletted, feladod a reményt, mert a formás lányok sokkal kevesebben vannak. Szomorú.T.T
A fiúkról el sem kezdek mesélni. XD
A sört gyorsan kell inni, hogy ne legyen ideje felmelegedni, lángos meg minek, ha van folyékony kenyér?^^
A csajstíröléssel csak annyi a gond, hogy mikor már a hatodik nagydarab német jetilány döng el melletted, feladod a reményt, mert a formás lányok sokkal kevesebben vannak. Szomorú.T.T
A fiúkról el sem kezdek mesélni. XD
Azért egy idő után, ha az ember csak a parton heverészik a tűző napon, erőteljesen meginog az érdeklődése az említett dolgok iránt. XD
Max a sör meg a lángos iránt.
A sör felmelegszik, a lángos meg megolvad
Másrészről én szeretem a vizet. Nem a lábmosót, hanem a legalább derékig érőt.
Ami azért vicces, mert ha már a nyakamig ér, attól bepánikolok reflexből
Szerk: Elnar 2013-05-17 13:26:45
Azért egy idő után, ha az ember csak a parton heverészik a tűző napon, erőteljesen meginog az érdeklődése az említett dolgok iránt. XD
De ha a tavalyi helyzet állna fenn idén is, megnéznélek Elnar, ahogy fulladozol a lábujjhegyig érő déli parti vízben. Csúcs volt.
Annyira messzire kellett bemerészkedni, hogy a nyakunkig érjen a víz, hogy a parton maradt kis pajtásainkat nem is láttuk - és fordítva.
De ha a tavalyi helyzet állna fenn idén is, megnéznélek Elnar, ahogy fulladozol a lábujjhegyig érő déli parti vízben. Csúcs volt.
Annyira messzire kellett bemerészkedni, hogy a nyakunkig érjen a víz, hogy a parton maradt kis pajtásainkat nem is láttuk - és fordítva.
Parton kell maradni, onnan is lehet lesni a bikinis csajokat, sörözni közben és lángosozni.
Na, Erasmushoz millió grat, aztán sokat okosodj ám.
Ha csak ősszel indulsz, javasolnék egy elég laza nyarat, sok Balatonnal ^^
Ejnye, hát még mindig nem tudod, hogy nem tudok úszni?
Na, Erasmushoz millió grat, aztán sokat okosodj ám.
Elnar! Jó látni, hogy erre jártál. Minden okés veled?
Minden éppen nem, mert időm változatlanul, mint a tenger (nagyonsok, de elérhetetlen távolban). Végre egy tárgyra vagyok a diplomától, amit úgy ünneplek meg, hogy nem diplomázok még :) Helyette irány Vilnius, Interior Design szak, Erasmussal.
A money-time-soc.life háromszögből (choose two) most vicces módon mindegyik hiányzik.