Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
És már javítottak a dátumon, Decemberben jelenik meg
Animeland-on 10.13-án megjelenik a Highschool of the Dead Omnibusz 2. !!
Az 5-6-7. köteteket foglalja magába, + extra artworkök!^^
[Link]
Valaki tud valamit a 'Mirai Nikki Redial'-ról?
Én youtube-on a Blood Teller(Mirai Nikki ending 1) c. zene alatt olvastam valamit, hogy 2013.07.23.-án jön ki.
Ez igaz?!
Engem annyira, de annyira nem szeret eme örökbecsű fórum motorja/kezelőfelülete/mifené je, hogy mostanáig be sem engedett. Mif@asz van már?
De ma megtört a jég! Hála égnek!
Grat mindenkinek az érettségikhez! Meg a többihez! Ezt az online játékot meg lecsekkolom ^^
Egyébként valaki megmagyarázhatná már a népeknek, hogy a teszkóban a pénztáros nem azért van ott, hogy anyázzák/elhívják random szexre/lehülyézzék/lekurvázz ák, hanem mert dolgozik. Pénzért, kevésért, de pénzért. Én sem szidlak el téged mindennek hapsikám, ha rosszul fénymásolod le a kért papírokat! Vagy ha nem használ a gyógyszer, amit felírt drága Doktorúr! Bocs, nagyon pipa tudok lenni, így műszak után...
Angolul olvastam az előbb.^^
Én meg szomorú vagyok, a VIZ abbahagyta a Gintama manga kiadását. A 23. kötet az utolsó. És mivel ez azt jelenti, hogy nincs is utánpótlás, szépen lassan kifogynak, jelenleg a 3. kötet már sehol sem kapható, csak max másodkézből, legalább 2-3 másik kötet árában, és a legtöbb hely Magyarországra nem szállít.
De elvileg sikerül majd megoldani, Amerikába rendeljük egy ottani "ismerősnek", aki majd hazahozza....
Japánban is csak ennyi van kiadva (hét kötet)
Valaki nem tud valamit a HoTD manga 8. kötetéről? :|
OJ! Meggyőztél, megveszem az Omnibuszt is.^^
Szvsz, jól döntöttél. Az egyik legjobb mangakiadás
Valaki nem tud valamit a HoTD manga 8. kötetéről? :|
OJ! Meggyőztél, megveszem az Omnibuszt is.^^