Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az a baj hogy a Lajosmizse-Nyugati vonattal mennénk( megállók a nyugati felé: kispest, kőbánya- kispest,kőbányaalsó, zugló, nyugati) és Kőbánya alsón tudnnánk leszállni például, és esetleg onnan séta vagy nem tudom,de az elég hosszúnak tűnik.
Az a baj hogy megállók messze vannak, de a vonat pont ott megy el a Con mellett.
Na majd két megálló között levészfékezzük a vonatot.
Eddig ez tűnik a legegyszerűbb megoldásnak.
Az a baj hogy megállók messze vannak, de a vonat pont ott megy el a Con mellett.
A MondoCon alatt jár különbusz, ami ingyenes.
Én így mentem egy vagy két éve és nem volt semmi gond.
Szállj le a Nyugatinál, menj le metróba - át kell ugyan száll a 3-ról a 2-re, de egy jeggyel mehet a dolog - és végigmész az Örsig.
Onnan meg indul a nagy MondoCon matricával ellátott busz, ráadásul asszem pont a metró oldaláról indul majd.
Részleteket erről itt találsz:
http://www.mondocon.hu/?page_i d=29
Szerk: Mizeria 2013-07-04 12:01:41
Miért, kőbánya nem annyira vészes szerintem (na jó de) de nappal szerintem simán. Én azt javasolnám, az a legegyszerűbb.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2013-07-03 17:45:43
(#43891) A zuglói megálló egy 107E buszmegállónyira van a Keletitől, ha ez esetleg számít.
http://cobayanigiri.deviantart.com/
Szerk: orientalis 2013-07-03 18:57:57
Világos a probléma.
Én a magam részéről nem menrém kockáztatni a sétát - nem tudom hány embert takar a "mennénk", de Kőbánya nem éppen egy sétálhatásra alkalmas hely fiatal lányoknak.
Kipróbálhatnál egy útvonal tervezőt még esetleg.
De a legkiszámíthatóbb így is a Nyugati - 4/6-ossal Blaha Lujza tér - M2 Pillangó u.
Én a magam részéről nem menrém kockáztatni a sétát - nem tudom hány embert takar a "mennénk", de Kőbánya nem éppen egy sétálhatásra alkalmas hely fiatal lányoknak.
Kipróbálhatnál egy útvonal tervezőt még esetleg.
De a legkiszámíthatóbb így is a Nyugati - 4/6-ossal Blaha Lujza tér - M2 Pillangó u.
Nem tudom honnan érkezel, melyik budapesti állomásra ér be a vonatod, de:
Ha a Keleti pályaudvarra érkeznél az lenne a legjobb. Onnan ugyanis két megállót mész a metróval (M2) a Pillangó utcáig, ahonnét egy kellemes tempóval 10 perc alatt megérkezel a Con helyszínére.
Ha nagyon elveszettnek érzed magad, keress itt, vagy a Con aktuális honlapján utazó vagy kísérő társakat, biztos akad, aki szívesen elkísér.
Ha a Keleti pályaudvarra érkeznél az lenne a legjobb. Onnan ugyanis két megállót mész a metróval (M2) a Pillangó utcáig, ahonnét egy kellemes tempóval 10 perc alatt megérkezel a Con helyszínére.
Ha nagyon elveszettnek érzed magad, keress itt, vagy a Con aktuális honlapján utazó vagy kísérő társakat, biztos akad, aki szívesen elkísér.
Az a baj hogy a Lajosmizse-Nyugati vonattal mennénk( megállók a nyugati felé: kispest, kőbánya- kispest,kőbányaalsó, zugló, nyugati) és Kőbánya alsón tudnnánk leszállni például, és esetleg onnan séta vagy nem tudom,de az elég hosszúnak tűnik.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-07-03 00:54:24
Az első négy kötetet végig, a 17.fejezettel bezárólag.
Vagy az első színes omnibuszt teljes egészében.
Köszönöm.:)
Nemtudja valaki, hogy a Highschool of the Dead anime hanyadik kötetig dolgozza fel a mangát?
Az első négy kötetet végig, a 17.fejezettel bezárólag.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-07-02 11:39:42
(#43886) Sziasztok.
Nemtudja valaki, hogy a Highschool of the Dead anime hanyadik kötetig dolgozza fel a mangát?
Nem tudom honnan érkezel, melyik budapesti állomásra ér be a vonatod, de:
Az nem tudom hogy Bptől milyen messze, de megnéztem hogy a Hungexpó kb 25 km-re van vonattal + pár km séta.
Aki volt már conon és vonattal ment, melyik állomásnál szállt le?
de bp valamivel közelebb van, legalábbis attól függ honnan nézzük Bp "határát"
Attól függ, hogy az ország melyik pontjából érkezett. :'D
Az nem tudom hogy Bptől milyen messze, de megnéztem hogy a Hungexpó kb 25 km-re van vonattal + pár km séta.
de bp valamivel közelebb van, legalábbis attól függ honnan nézzük Bp "határát"
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Melyik műfaj?
Upfff..300-320
Még Sopron sincs olyan messze...
szerintem ez a disco, a rap és talán a gépzene érdekes keveréke de pontosat én sem tudok mondani! Nehéz behatárolni a műfajt!
Én a másik irányba lakom!
Két útvonalon tudom megközelíteni Pestet:
1. 295 km
2. 310 km
:)
Én eddig nem teljesen tudtam behatárolni hogy melyikbe tartozik
Upfff..300-320
Még Sopron sincs olyan messze...
szerintem ez a disco, a rap és talán a gépzene érdekes keveréke de pontosat én sem tudok mondani! Nehéz behatárolni a műfajt!
Én a másik irányba lakom!
Két útvonalon tudom megközelíteni Pestet:
1. 295 km
2. 310 km
:)
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
Szerk: Tobika 2013-06-30 12:32:07
Huhh, hát az One Piece-t nem ismerem annyira, de azt tudom, hogy Luffy múltja az 1.fejezetben van.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Az nem kevés. Nekem "csak" 170 körül van.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne