MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-08-24 20:43:37
(#42378) indultál is, vagy csak random linkelted? mer ennyit fog a szom végigolvasni, de ha indultál, akkor szavazok
Indultam, és Alister is :) én harmadik lettem, ő, asszem, első, jelenlegi (zsűris) állás szerint. Ma van az utsó nap, úgyhogy illene mindet elolvasnom...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerintem ezeket igazából anime jellegű rajzfilmeknek lehetne nevezni.
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2011-08-23 20:08:44
(#42375) Úgy hiszem, a Ben 10-t egy mangáról mintázták. Vagy valami hasonló. De nem minősül animének. Tini Titánok minden bizonnyal anime ihlette, de amerikai produkció, így nem lehet anime.
Mellékesen, Thundercats. Érdekes példa, mert Japán stúdió rajzolja, de amerikaiak számára készül/t. Megizzé. Avatar, vagy mi a neve. Oban. Satöbbi. Franciáknak, asszem.
I warned you about stairs bro!!!! I told you dog!
Szerk: Szenttehén 2011-08-23 20:10:21
Vannak jellegzetesen anime vonásai, de nem nevezném annak.
Ennyi erővel például a Tini Titánok is lehetne anime.
Ennyi erővel például a Tini Titánok is lehetne anime.
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
Szerintem még nem adják ki a Darker than Blacket..sajnos
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:08:10
beküldve: 2011-08-23 14:34:31
(#42372) Nem tudjátok, hogy a holdfényconon megvehető lesz- e a Darker than Black? ha kiadják.... Amúgy szerintetek a Ben 10 az anime?
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
nincs mit =D
hallgassad serényen, mer nagy jó
mondjuk a bőgő hangja nekem pár szám után már bassza a fülem
hallgassad serényen, mer nagy jó
mondjuk a bőgő hangja nekem pár szám után már bassza a fülem
kicking squealing gucci piggy
Szerk: Szenttehén 2011-08-21 22:05:43
indultál is, vagy csak random linkelted? mer ennyit fog a szom végigolvasni, de ha indultál, akkor szavazok
és amiért valójában feljöttem
Szenttehén
és amiért valójában feljöttem
Szenttehén
kicking squealing gucci piggy
beküldve: 2011-08-21 10:03:49
(#42360) Holdfénycon novellaverseny TOP 10!!! [Link]
A téma: kalózok.

Azért írtam ki, mert nem igazán reklámozzák, se facebook-on, se Holdfénycon főoldalán nincs kint. Olvasgassatok, szavazzatok! 24-ig, éjfélig lehet :)
A téma: kalózok.

Azért írtam ki, mert nem igazán reklámozzák, se facebook-on, se Holdfénycon főoldalán nincs kint. Olvasgassatok, szavazzatok! 24-ig, éjfélig lehet :)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2011-08-21 10:04:50
beküldve: 2011-08-19 10:02:59
(#42359) Kérlek nézzétek meg az Ako-chan Miyazaki-chan vidije vagyis az enyém is mert én vok miyazaki-chan
[Link]
[Link]
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Háté 2011-08-18 17:34:14