Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-07-21 12:29:28
(#43938) Na, már nagyon kíváncsi vagyokD az őszin mindenképp ottleszek!
Témaváltás: Elkezdtem nézni a Karneval-t. Magyarul miért csak a 8. részig van fent?:o angolra már minden részt lefordítottak, nem? Le lesz fordítva a maradék 5 rész?:c
Témaváltás: Elkezdtem nézni a Karneval-t. Magyarul miért csak a 8. részig van fent?:o angolra már minden részt lefordítottak, nem? Le lesz fordítva a maradék 5 rész?:c
beküldve: 2013-07-21 11:45:22
(#43937) Sztem jó volt a con. Ez volt nekem a 2. és nagyon jól éreztem magam.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-07-21 08:29:01
(#43936) Na, akkor mindenki jólérezte magát.^^ Ennek örülök.:)
Én az őszi conra mindenképpen kiszeretnék jutni, Undertaker jelmezben. Azt meg itthon összerakom, és csak a parókát kell megvenni
Most itt nálunk, Miskolcon is lesz egy kisebb Meet, és állítólag oda is ellátogat az Animeland, és a Japáncuccok, szóval oda biztos elmegyek.^^
Én az őszi conra mindenképpen kiszeretnék jutni, Undertaker jelmezben. Azt meg itthon összerakom, és csak a parókát kell megvenni
Most itt nálunk, Miskolcon is lesz egy kisebb Meet, és állítólag oda is ellátogat az Animeland, és a Japáncuccok, szóval oda biztos elmegyek.^^
Ez volt az első conom , de fantasztikus volt! Az a sok gyönyörű cosplay, awhh *-* a műsorokban annyira nem vettünk részt , délután néztük barátnőmmel meg a craftmanship és performance versenyeket, azok nagyon jók voltak. Vásárolgattam is, ennek eredménye, hogy a gyűjteménybe került a Darker than Black 1.kötete, és a Hetalia 2. kötete ( sajnos az első nem volt , pedig az nincs meg :/ de beszerzem majd azt is )meg vettünk epres pockyt, ami borzasztó finom volt . Csináltunk egy rakat képet, mindenkihez odamentünk akinek jó cosplaye volt vagy szerettük a karakterét Hozzám is odajöttek sokan, dicsérték a cosplayem, ami borzasztóan jól esett ^^. Bár a vonattal voltak nem kevés gondok, de összességében maga a con kárpótolt és pozitív élményekkel tértem haza. Szerintem nem ez volt az első conom, ellátogatok én még oda .
Ha hazaértek a conosok, majd meséljenek, h milyen volt!^^
Szerintem jó volt, eltekintve persze az 1 órás sorban állástól. xD
Éredkesek voltak a cosplayek, volt pár nagyon jóó is.
Volt 7-8 xbox kinect, Dance game(Justin beiber Beauty &beat számával xd) meg sport(pl auto szimulátor vagy nem tudom minek nevezik az ilyneket), amiket természetesen állandó megszállás alatt tartottak.
Rengeteg mangát árultak( kint volt a trillan, mangafan, animeland) és plakátokat, könyveket nyakláncokat, volt egy regiment pocki is.
És minden második ember ingyen/szabad ölelés táblával szaladozott(rám is hozta valaki a frászt pedig semmi tábla nem volt nálam, ez volt a legnegatívabb élményem )
Ohh, és a sorban állás közepette felbukkant egy gangam stylos csávó, aki benyomta a magnót, és elkezdett táncolni, pár cosplayes csaj pedig "rátámadt" karddal! XDD
Haláli volt, feldobta az egész napot!
(Mellesleg nagyon hasonlított, arc, testalkat,és persze távolkeleti vonásai is voltak.)
Új mangák:
Darker then black 2. kötet
(többit nem nagyon tartom számon, csak ezt többen várták, így feltűnt)
Love*com és Vampire knight új kötet nem jelent meg, bár tavasszal még úgy jósolta kiadó hogy meg lesz, de későn kapták az anyagot.
Az őszi conra már várhatóak lesznek, legalábbis ezt mondta az egyik mangafanos eladó.
reménykedjünk
< br />Volt még cosplay verseny, egésznapos karaoke, sushi bar, rajzverseny, teás stand...
Az első képek: [Link]
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2013-07-21 00:09:24
beküldve: 2013-07-20 17:43:40
(#43933) Nem leszel egyedül azzal az elalvással ^^
De most úgy látom a macska füllel sem.
Basszus milye. hosszú a sor!!!!
sikerült már a bejutás???
Szerk: Misaki Mei 2013-07-20 12:02:58
Nem leszel egyedül azzal az elalvással ^^
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Pillangó utcai megállótól el sem lehet tévedni, ott egész nap nyomulnak a conosok, csak a tömeggel kell haladni :)
Vagy menni az üvöltés után :)
Na ma kiderül oda-e találunk. xD
És végül sikerült fekete cicafület szereznem!
Vagyis én leszek az aki fekete cicafüllel rohangál, és hozza a macska karaktert is.(majd elalszik délben.. egy pillantás az üzanet időpontjára) xD
Pillangó utcai megállótól el sem lehet tévedni, ott egész nap nyomulnak a conosok, csak a tömeggel kell haladni :)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Semmi baj :)
Kökitől is egyszerű az eljutás. A 3as metróval simán csak a Deákig kell mennetek, aztán át a 2sre, utána meg vagy Pillangónál vagy Örsön szálltok le. :)
De ha mégis kell segítség, csak szólj, mert ha kell kimegyek elétek a Kökibe. (Egen, túl sok a szabadidőm)
Kökitől is egyszerű az eljutás. A 3as metróval simán csak a Deákig kell mennetek, aztán át a 2sre, utána meg vagy Pillangónál vagy Örsön szálltok le. :)
De ha mégis kell segítség, csak szólj, mert ha kell kimegyek elétek a Kökibe. (Egen, túl sok a szabadidőm)
Köszi!
Úgy nagyjából meg van az út, csak a pillangó utcai metróból kell kitalálni.
A b terv követünk egy feketekimónós, holdpengével hadonászó emberkét, vagy valakit akin avarrejteki fejpánt van.
Semmi baj :)
Közben néztem menetrendet 20-ára, Lajozsmizse-Nyugati vonalon.
Vagy háromnegyed 8ra értek be, de akkor nagyon korán kell kelnetek.
De ha háromnegyed 9re értek be, nekem az is jó, és akkor aludni is tudtok kicsit. ^^
Vagy háromnegyed 8ra értek be, de akkor nagyon korán kell kelnetek.
De ha háromnegyed 9re értek be, nekem az is jó, és akkor aludni is tudtok kicsit. ^^
Mennyire beteg már, hogy 73 km-t a MÁV 2 óra alatt tesz meg... én szégyellem magam.
Sajnos, úgy néz ki még sem kivitelezhető a tervünk.
Nem járnak a vonatok nyugatiba, mert sínfelújítások vannak, és csak egy darabig mennek el ezen a vonalon.
Most az van tervben hogy a kökitől metrózunk.
Bocsi, hogy itt traktáltalak, ráadásul feleslegesen.
beküldve: 2013-07-13 20:49:28
(#43925) Hello.
4 év után jutott eszembe, hogy van itt egy regem, beléptem, és az e-mail címemet akarom megváltoztatni, hogy ne a feltehetően halott cím legyen benne, de nem tudom átírni. Ez ügyben kinek kell írnom?
4 év után jutott eszembe, hogy van itt egy regem, beléptem, és az e-mail címemet akarom megváltoztatni, hogy ne a feltehetően halott cím legyen benne, de nem tudom átírni. Ez ügyben kinek kell írnom?
Szerk: Suikotsu 2013-07-13 20:50:22
Még csak most néztem meg az anime 1.részét, és sztem nagyon jó. Nekem is tervben van egy angol kötet a Conon.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne