Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-08-04 18:50:59
(#43968) Na eldöntöttem Kurosaki Ichigo leszek őszi conon párom meg Rukia. Ki lesz még Bleachből? :)
Living Jaguar
És pl. animés boltokban magát a jegyet lehet megvenni, nem ilyen elővételben rendelni,és a helyszínen átvenni.
Ha boltban veszed akkor ott a kezedbe kapod a jegyet.
Köszi!
Akkor legközelebb, megveszem előre valamelyik boltban!
Szörnyű sor van a jegyekért.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
És pl. animés boltokban magát a jegyet lehet megvenni, nem ilyen elővételben rendelni,és a helyszínen átvenni.
Ha boltban veszed akkor ott a kezedbe kapod a jegyet.
Living Jaguar
beküldve: 2013-08-04 08:11:34
(#43965) beküldve: 2013-08-04 02:22:56
(#43964) Conra elővételben vett jegyért is sorba kell állni, vagy azt odaadják soron kívül is?
Na, ez most jó értelmetlenre sikeredett! ><
Van valaki akit esetleg érdekelne a Magyarországon kiadott Micimackó első kiadása? 1930-as. Igazi érték...
Az eladnék vennék topicban próbálkozz szerintem.
Amúgy miért adod el? Szerintem aranyos kis emlék lehet.
Párommal szeretnék beöltözni majd conra de Ő azt akarja, hogy összeöltözzünk egy anime/manga/film párnak. Van valakinek valami ötlete?
Most SAO Asuna és Kirito a menő
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Sziasztok
Párommal szeretnék beöltözni majd conra de Ő azt akarja, hogy összeöltözzünk egy anime/manga/film párnak. Van valakinek valami ötlete?
A Hellsingből Integra és Alucard? Vagy mondjuk a Fullmetal Alchemistből Winry és Edward?
beküldve: 2013-08-03 13:50:56
(#43960) Van valaki akit esetleg érdekelne a Magyarországon kiadott Micimackó első kiadása? 1930-as. Igazi érték...
Living Jaguar
beküldve: 2013-08-03 11:08:44
(#43959) Sziasztok
Living Jaguar
D.Gray-manes táskát keresek, valaki tudna segíteni?
Esetleg facebookon már próbáltad? Rengeteg olyan oldal van, ahol animés cuccokat árulnak.
Itt van pár:
[Link]
[Link]
Meg ha csak simán beírod, hogy 'animés cuccok' kiad egy pár oldalt.^^
beküldve: 2013-08-02 11:48:29
(#43957) D.Gray-manes táskát keresek, valaki tudna segíteni?
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Köszönöm, hogy felvilágosítottál. ^^
Akkor szerintem ennek az árából veszek mangát.D Vagy még gyűjtök, és veszek egy eredetit.
Akkor szerintem ennek az árából veszek mangát.D Vagy még gyűjtök, és veszek egy eredetit.
Nincs mit.
Én inkább a gyűjtést javaslom, mert az eredeti figura azért értékálló ás még ellehet adni, ha egyszer megunod. A hamisítvány viszont, különösen ha már ránézésre is selejtes, az nem ér semmit.
ALnél jelenleg a 2.0 és az Append van raktáron
Másik kérdés: Egy petit nendoroid hány forintba kerül? Illetve azt hol tudok venni/rendelni?:)
Újonnan 2-2.500Ft, vaterán(használtan) elvétve előfordul 1500-2000Ft között is, de azt villámgyorsan elviszik.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Szerk: -OJ- 2013-08-01 18:32:22
Köszönöm, hogy felvilágosítottál. ^^
Másik kérdés: Egy petit nendoroid hány forintba kerül? Illetve azt hol tudok venni/rendelni?:)