Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-08-15 00:53:03
(#43998) Jól van, akkor szerintem írok majd nekik hátha kicsit gyorsul a folyamat.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-08-14 11:52:57
(#43997) Nekem megvan mind a 3, de biztos megvenném a negyediket is, mégha drágább akkor is. Én az AA-n néztem az utolsó részeket felirattal.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-08-14 10:03:11
(#43996) Pedig aztán pár hónapja direkt írtak egy üzenetet valakinek, aki épp ez ügyben írt nekik, hogy ki fogják adni a 4.ik DVD-t is.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerintetek van valami értelme e-mailt írni a Miraxnak, hogy nem-e adnák ki a Ghost hound 4., egyben utolsó dvd-t, vagy ezzel úgyis csak feleslegesen "tépném a számat"?
Áhh.. Olyan szemét dolog amikor belekezdenek valamilyen sorozatba, azután meg félbehagyják, főleg mikor már csak az utolsó részek lennének hátra. >_<
Írj nyugodtan. Legalább választ kapsz arra, hogy mi a helyzet.
Living Jaguar
beküldve: 2013-08-14 03:53:43
(#43994) Szerintetek van valami értelme e-mailt írni a Miraxnak, hogy nem-e adnák ki a Ghost hound 4., egyben utolsó dvd-t, vagy ezzel úgyis csak feleslegesen "tépném a számat"?
Áhh.. Olyan szemét dolog amikor belekezdenek valamilyen sorozatba, azután meg félbehagyják, főleg mikor már csak az utolsó részek lennének hátra. >_<
Szerk: Misaki Mei 2013-08-14 03:55:48
beküldve: 2013-08-11 20:44:06
(#43993) Másik oldalán RuroKen van. És én inkább azt teszem ki.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-08-11 20:43:59
(#43992)
Szerk: Hiei 2013-08-11 20:44:49
beküldve: 2013-08-11 18:42:27
(#43991) Áhh.. mindig a gazettét cseszik bele.
Szerintem meg a másik oldalára is rányomták a Gazettét csak más háttérrel.
Szerintem meg a másik oldalára is rányomták a Gazettét csak más háttérrel.
beküldve: 2013-08-11 15:52:38
(#43990) Hát ha kárpótlásul valami csöcsös kép a másik oldal akkor az más
Living Jaguar
beküldve: 2013-08-11 15:09:09
(#43989) One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Állítólag GazettE
Tudja valaki, hogy a mostani mondóban milyen óriás poszter van? Mármint mi/ki van rajta.
Köszi a választ :) akkor inkább meg se veszem nem
Living Jaguar
Szerk: Dávid29 2013-08-11 13:32:33
Állítólag GazettE
Tudja valaki, hogy a mostani mondóban milyen óriás poszter van? Mármint mi/ki van rajta.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Grat hozzá.
A petit nendok a legjobb minőségű trading figurák,amiket kapni lehet.
Ő egyébként Sophie a Tales of Graces Wii játékból
Köszi.^^ Akkor abból.xd Az a lényeg, hogy szép és kawaii figura.^^ nem bántam meg, hogy megvettem, és örülök neki, hogy a szerencse is mellettem állt.^^ Ez a legjobb figu.
beküldve: 2013-08-10 19:48:13
(#43985) Grat hozzá.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-08-10 18:36:28
(#43984) Naa! Megvettem életem első petit nendoroidját.
Ma volt Miskolcon a NatsuMeet. Sokat gondolkodtam az AnimeLand pultjánál, hogy megvegyem-e, vagy ne, hisz mi van, ha pont rosszat fogok ki..stb. Aztán mégis rászántam magam, és kivettem a - számomra legalábbis - legszebb figurát.^^
Kicsit kutattam, és kiderítettem, hogy az anime neve: Tales (series) vagy valami ilyesmi.^^"
Ilyen volt a 6 látható figura(ugyanis 1db titkos is volt köztük)
És az alsó sorban levő utolsót sikerült pont kifognom.^^ Első petit nendonak szerintem tökéletes.^^ A Good Smile Company készítette, szóval gyönyörű.
Ma volt Miskolcon a NatsuMeet. Sokat gondolkodtam az AnimeLand pultjánál, hogy megvegyem-e, vagy ne, hisz mi van, ha pont rosszat fogok ki..stb. Aztán mégis rászántam magam, és kivettem a - számomra legalábbis - legszebb figurát.^^
Kicsit kutattam, és kiderítettem, hogy az anime neve: Tales (series) vagy valami ilyesmi.^^"
Ilyen volt a 6 látható figura(ugyanis 1db titkos is volt köztük)
És az alsó sorban levő utolsót sikerült pont kifognom.^^ Első petit nendonak szerintem tökéletes.^^ A Good Smile Company készítette, szóval gyönyörű.
Szerk: Zoinberg 2013-08-10 18:37:22