Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2013-08-19 11:24:41
(#44013) Vagy ha nagyon szeretnél manga képeket akkor nyomtasd ki őket netről nagy méretben...
Living Jaguar
beküldve: 2013-08-19 10:08:37
(#44012) Én nem szedném szét. Amilyen pici az a kép (kb mint egy fotó) nem sokat mutatna a falon.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Az utolsó színes oldal van amúgy kétszer.
Ha azt óvatosan kiszedném és kiraknám valahova a szobámban az nagy hülyeség lenne? Eddig nem mertem, nehogy esetleg továbbszakadjon, vagy valami.:s
Próba cseresznye
Living Jaguar
Az utolsó színes oldal van amúgy kétszer.
Ha azt óvatosan kiszedném és kiraknám valahova a szobámban az nagy hülyeség lenne? Eddig nem mertem, nehogy esetleg továbbszakadjon, vagy valami.:s
Sziasztok.^^
Akinek megvan a Highschool of the Dead 3. kötete angolul..
Az egyik színes oldal nektek is kétszer van benne?:o
Nem. Nekem csak azok vannak benne, amiket itt lefényképeztem.
Örülj neki, exkluzív színes oldal
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-08-18 13:35:33
(#44008) Sziasztok.^^
A jobb lapockámon van egy három soros haiku:
"Neko no koi yamutoki heya no oborozuki/Macskavágy zaja csitul, a hálószobában bágyadt Hold köde."
Ezt 2012 elején varrattam.
A másodikat idén tavasszal: a bal vállamra, a vállcsontommal azonos hajlásban négy fekete csillagot növekvő/csökkenő méretben. Ezt valószínűleg egyszer kiegészítem majd a nyakamra felkúszó valami egyéb mintával, de amíg nem döntöm el hol és mit szeretnék hosszútávon dolgozni, csak ilyen kis apróságokat vállaltam be.
"Neko no koi yamutoki heya no oborozuki/Macskavágy zaja csitul, a hálószobában bágyadt Hold köde."
Ezt 2012 elején varrattam.
A másodikat idén tavasszal: a bal vállamra, a vállcsontommal azonos hajlásban négy fekete csillagot növekvő/csökkenő méretben. Ezt valószínűleg egyszer kiegészítem majd a nyakamra felkúszó valami egyéb mintával, de amíg nem döntöm el hol és mit szeretnék hosszútávon dolgozni, csak ilyen kis apróságokat vállaltam be.
Szerk: Miho ~ ミホ 2013-08-17 07:00:17
a kicsi tényleg elmegy, de a nagyobbakkal az a baj, hogyha megunod és kiveszed, nem valami esztétikus látvány a szétcseszett fülcimpa. de nyilván a saját testével mindenki azt csinál, amit akar.
nekem volt egy ideig fültágítóm, aztán rájöttem hogy akarok majd munkát, úgyhogy ki is szedtem
tetoválással meg úgy vagyok hogy eddig nem láttam olyan mintát, amit életem végéig tutira el tudnék viselni magamon, az ilyen animés meg gamer tetoválásoktól viszont engem is kiráz a hideg
tetoválással meg úgy vagyok hogy eddig nem láttam olyan mintát, amit életem végéig tutira el tudnék viselni magamon, az ilyen animés meg gamer tetoválásoktól viszont engem is kiráz a hideg
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2013-08-16 12:59:49
(#44004) Én nagyon szeretnék tetoválásokat majd de egy ilyet biztos, hogy nem...
Szerintem anime tetoválás egy kicsit fura vagy nem is tudom
Szerintem anime tetoválás egy kicsit fura vagy nem is tudom
Living Jaguar
Csípem az extrém dolgokat, de a fültágítót kifejezetten rondának tartom, és cseppet sem esztétikusnak.
Előbb varratnám ki a nyakam, minthogy ilyesmit tegyek a fülembe.
De! persze mindenki maga választja meg, hogy mivel tuningolja fel a testét, nekem tetoválásaim vannak, valaki meg attól kap frászt.^^
De! persze mindenki maga választja meg, hogy mivel tuningolja fel a testét, nekem tetoválásaim vannak, valaki meg attól kap frászt.^^
Milyen tetoválásid vannak? Kíváncsi lennék rájuk :)
Nekem tegnap előtt a barátnőm átrepesztette a fülem a 3mm-essel...tágítás helyett gyorsan megoldotta...
Living Jaguar
Szerintem a kicsi az jól néz ki.
Mármint max. 10mm átmérőjűig nekem tetszik, de onnantól felfelé szerintem ronda.
Mármint max. 10mm átmérőjűig nekem tetszik, de onnantól felfelé szerintem ronda.
De én kihagynám ezt a lehetőséget, még ha ingyen adnák is.xd
Csípem az extrém dolgokat, de a fültágítót kifejezetten rondának tartom, és cseppet sem esztétikusnak.
beküldve: 2013-08-16 10:08:25
(#44000) beküldve: 2013-08-15 15:39:27
(#43999) AHHHWWWW KEEELL!!!!!
A Holdfény Teamnél találtam egy ugyan ilyen Kurama figurát.
A Holdfény Teamnél találtam egy ugyan ilyen Kurama figurát.
20.000Ft.:c Ha gazdag leszek, mindenképp kell egy!
Szerk: Zoinberg 2013-08-15 15:42:01